36 pralinute belgiene

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Fetelor, am si eu nevoie de voi... mai ales de fetele din Bruxelles!
Se pare ca sunt insarcinata si as vrea sa merg la un control... Stie cineva un medic ginecolog in Bruxelles????

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Iubita draga, stiu eu un medic ginecolog chiar foarte bun, l-am nascut pe Victor cu el:

Dr. Marc Arens, adresa cabinetului: Rue du Magistrat no. 20, 1000 BXL. Ete o straduta lateral din Avenue Louise, uite aici harta: Rue du Magistrat. Tel de la cabinet pt programare: 02/647.37.79

Nu-mi dau seama daca te bucuri de surpriza, nu stiu ce sa spun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Nora multumesc mult, chiar maine dimineata o sa sun ptr programare!!!
Cat despre surpriza...ma bucur cum sa nu? Daca Doamne Doamne a pus acolo inseamna ca stie El ce stie!!! Ma rog doar sa fie sanatos si in rest are El grija!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Saliu fete frumoase, ne-am intors si noi pe acasa .

Povesti mai incolo, dar mai intai:
Cristos a inviat!

iar apoi:

La Multi Ani celor care se sarbatoresc azi!

Simonette, felicitari pt bebe, sa fie intr-un ceas bun.

Mirik, sanatate multa lui Sacha, uf, cred ca ma ... pe mine in locul tau daca pateam asa.

Oanamada, eu te stiu de la Scutece, chiar daca nu am mai scris de mult acolo.
Eu locuiesc in Bruxelles si sunt f multumita de cartier, se numeste Evere, e civilizat, nu e printre cele mai scumpe dar nici printre cele mai ieftine.
Nu e f departe de zona unde va lucra sotul tau. Daca ai ocazia, uita-te pe harta, sa-ti faci o idee.
Daca vrei mai multe detalii, putem vorbi pe PM.

Mey, cum fu la gratare, ca nu am avut timp sa citesc din urma?
M-am intalnit cu Rorutz dragutz la avion, am venit impreuna, esti tare dulce draga mea. Sper ca nu te-au speriat terorostii nostri.

Pup fetile dragi,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Gata, am citit de gratar, ma bucur ca v-ati distrat bine.

La Multi Ani, Andrei.
Nora, sa-ti traiasca feciorul, ce mare e, sa fie mereu sanatos si fericit.

Carmita, La Multi Ani si pt baiatul tau! Multa sanatate si iubire va doresc la amandoi.

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Simona, desi e inainte de confirmarea doctorului deci nu esti sigura 100%, eu iti doresc din toata inima multa sanatate, felicitari si pupici mii.
Antoanela, bun venit acasa, sper sa avem ocazia cat de curand sa ne povestesti pe viu cum a fost in tara.
Morgane, ce ne povestesti tu despre Barcelona pare o adevarata vacanta. Ma bucur pt voi ca v-ati incarcat bateriile pt ca aveai mare nevoie.
Iar in ceea ce priveste karaokele, eu as propune vinerea 8 mai. In alte circumstante mi-ar fi fost indiferent dar sambata pe 9 mai deja am rezervat pt anualul "bal al primarului din Mechelen" si e musai sa mergem ca toti prietenii nostri vor fi prezenti.
Dar asa cum am mai spus si cu alte ocazii, daca majoritatea dintre voi pot veni sambata pt mine e ok, ramane sa ne vedem alta data. Important e sa fiti cat de multe si sa va simtiti bine.
Va pup si va doresc un weekend super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Intru fulger sa va pup pe botisor ...

si mie mi-ar conveni tot vineri 8 mai - karaoke.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Simo Doamne Ajuta!! Felicitari din tot sufletul si sa fie bebe(lul-ii:))sanantosi

Io-s bine imi revin ca am fost pleostita vro luna da acu mia revenit pofta de viatza. La karaoke sper sa nu vin pt ca sper sa reusim sa plecam la inceput de mai o saptamana peste mari si tzari ca e necesar

pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragele mele, va multumesc pentru urarile catre Andruska! I-am aratat o parte din ele, a fost tare incantat!

Simonette, felicitari pt bb3, sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa va cunoasteti cu bine peste ceva mai putin de 9 luni! Ai fost la doctor, e confirmat?

Oana, pui, tu ce mai faci, ne e dor de tine?

Lucica, ce frumos ai povestit despre Barcelona! Am fost si noi pe acolo si tare ne-a mai placut!

Ardeiash, Mrikut avea dreptate, erai infloritare la B!

Mirik, ce mai face Sacha, si-a revenit?

Acum la noi e Andrei putin bolnav, cred ca are amigdalita... Sa vedem ce-o mai fi. Tre' sa se puna pe picioare repede ca are mare bairam weekendul urmator cu colegii si prietenii, cum va spuneam.

Moooor de somn, Doamne, ce bine ca-i vineri seara!

Muuuulti pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Nora imi pare tare rau caci Andreiutul este bolnavior; ii doresc multa sanatate si sa se face bine repejor repejor, caci dupa cum ai spus si tu, se pregateste de petrecere; pup obrajor de baiat chipes ;

Oana succes cu vacanta, desi ar fi fost tare bine sa ne vedem si la kara; dar nu-i nik, mai apar ocazii

Morgane retur pupici

Rorutz cum a fost in RO? Banuiesc ca super, la mama acasa rasftata de toti

Somn ufor tuturor,

Bepii si eu subscriu pentru kara - vineri 8 Mai, si va anunt de pe acum ca iar mi se va face o foame de lup dupa

Antoanela bine ai revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Va pup dragutelor!!!
Am intrat sa va spun ca joi am programare la dr. pana atunci nu am decat rezultatul unui test de sarcina care s-a inrosit instantaneu.... si instinctul care nu ma inseala! Dar se pot intampla multe... si eu sunt deschisa spre orice decide Bunul Dumnezeu!!!
Va doresc un WE minunat si va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput