36 pralinute belgiene
Raspunsuri - Pagina 4
ardeiash spune:
Un paste fericit tuturor! Liniste si pace sufleteasca sa aveti!
Ror,Anto si Ana : va invidiez..
Miri :ioi ce naspa.. multa sanatate-ti doresc si striga daca ai nevoie de ceva..
Miha: multam fain de mail.. super ca s-a distrat Moni.. ma.. .da ce pretentiosi mai sunteti voi.. lasati copkilu in pace. . nu-i taiati aripile.. ce daca nu i-a fost dor de voi..
Simonette: te-mratisez
Nina: super felicitari pt Alex.. bravo.. pe Reina poti s-o duci si tu la balet de ex.. asa va avea si ea scoala
pupici tuturor
s-auzim numai de bine! si
danyelana spune:
Nina, felicitari pt masinuta si sa o stapanesti sanatoasa. Abia astept sa o vad cand o primesti si sa vii cu ea la mine.
Nina, "La multi ani" pentru Florii, sa fii fericita si iubita de familia ta ca si pana acum. Vacanta placuta in sudul Frantei.
Daca mai sunt Floricele printre noi le urez "La multi ani" si numai bine.
O duminica placuta cu multe flori iar pentru fetele care sarbatoresc Pastele, "Paste Fericit".
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
carmita_baby spune:
LA CAT MAI MULTE FLORII floricelelor noastre care astazi se sarbatoresc. Eu stiu numai una, Ninuca, Florentina mea draga iti dau multe multe
PASTE FERICIT tuturor pralinutelor, si familiilor lor, care azi sarbatoresc Pastele
Danyelana, daca ma ia Nina cu ea, as vrea sa vin si eu cu ea la tine, de mult planuiesc asta. Ma vrei? Chiar imi este dor de tine, nu te-am mai vazut de mult si regret ca nu am apucat sa te vad nici cand v-ati intalnit in Bruxel. Daca nu reusesc sa vin cu Nina, promit ca vin eu singurica. Tu ai facut mai mereu tot posibilul sa vii la intalnirile noastre, chiar daca e foarte departe de tine si mi-ar face placere sa vin si eu la tine uneori.
Taniuca, nici pe tine nu te-am mai vazut de ceva timp ca de altfel si pe multe alte fete. Vorbisem acum ceva timp de un masaj. Sanda a apucat sa te rasfete si as vrea sa te rasfat si eu odata. ce zici? Vrei?
Lucica, bine ai venit acasa! Poveste-ne si noua cum a fost. Abia astept sa te citesc. Unicul lucru pe care il stiu despre vacanta voastra este ca v-ati plimbat mult.
Mello motanelul iubit
Nora spune:
Bonjourici, pralinute dragi!
Acum m-am intors de la spital cu mama si suntem fericiti ca am aflat ca tumora a stat cumintica si nu a crescut! Slava Domnului!
Va pup tare si abia astept sa ne vedem la BBQ! Chiar, are cineva adresa cu pricina sau un link cu detalii? Ca vreau sa vorbesc si cu Nicoleta, coafeza mea, zicea ca ar veni si ea sa ne cunoasca! E o papusa de fata si e putin cam singurica prin Belgica asta.
Pupici!
Bepii spune:
Nora, ma bucur sa aud ca mama ta este bine. Ii doresc multa sanatate in continuare si s-auzim numai de bine.
Carmen, esti o draguta ca te oferi sa-mi faci masaj si asta se intampla cam de mult iar eu nerecunoscatoarea mereu te aman. Daca poti, vino maine dupa amiaza la mine acasa sau vinerea, ce zici? Joi nu pot ca e zi de tenis. Abia astept sa te vad. O sa te sun.
Fetele, cum ati petrecut Floriile? A fost o vreme frumoasa zilele trecute si sper ca v-ati simtit bine. Noi am fost intr-un tur cu motocicletele impreuna cu prietenii nostri si ne-am simtit f bine.
Va pup si va doresc o saptamana excelenta cu mult soare si tot ce va doriti.
miri_mik spune:
intrebare: cum se procedeaza pentru picnic? fiecare cumpara ce-l taie capul? se ocupa cineva de aprovizionare? se dau banii la urma?
ca eu una... nu am idei de picnic si nici drum prin bruxel la mici... poate vine careva cu o idee:d
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Nora spune:
Dragutelor, imi dati si mie un link cu locatia de BBQ? Vreau sa-i dau detaliile Nicoletei, coafeza mea cea draguta! Merci mult!
Noi numaram orele pana cand ne intoarcem acasa...
Mult drag,
carmita_baby spune:
Nora uite aici, am copiat din mesajul Ninei:
'Deci: Duminica 19 aprilie,ora 11h30 la Namur,PETRECEREEEE!!!Uitati aici link-ul cu parcul.Aveti adresa pe site.
http://users.belgacom.net/sjeunesse.namur/index.htm'
Mello motanelul iubit
Nora spune:
Carmencita, merci mult! Acum ca m-am uitat pe link, mi-am dat seama ca stiu locul, am fost de mai multe ori acolo, e foarte frumos! Sa dea Dumnezeu sa fie vreme buna!
Pupici,
Nora spune:
Dragelor, cum facem cu mancarea la BBQ? Aduce fiecare ce vrea si cum vrea sau ne sincronizam un pic? Noi ne intoarcem samabta si o sa ne oprim in Germania pe undeva sa facem cumparaturile necesare?
Cati o sa fim pana la urma?
Pupici,