Iubirea ne poate salva de la moarte
Raspunsuri - Pagina 4
SSerafiotti spune:
Draga mea,
Sotul tau este un dar al lui Dumnezeu pentru tine si un exemplu pentru noi toti.
La ce poti sa te astepti? O dragoste unica, inteleapta, plina de puritate da roade pe masura. Ati pasit cu dreptul in viata, ati luat hotarari bune si aveti parte de o familie binecuvantata.
Nu fi suparata de accident. In urma lui ti-ai descoperit sotul in plinatatea inimii lui si ai explorat adancimea sufletului sau in cel mai intim mod cu putinta. Nimic nu e mai important.
Jos palaria!
terishka spune:
Multumesc ca te-ai gandit sa ne impartasesti si noua din iubirea voastra... e un mesaj superb Iti doresc sanatate si sa fiti fericiti!
andrruzza spune:
Sanatate si sa fiti fericiti!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
hellene_n spune:
frumoasa povestea voastra! f.f.f.f. rar mai auzi astfel de povesti in ziua de azi!!!!!!!!
FELICITARI!!!!!!!SANATATE MULTA SI NUMAI BINE!!!!!!
kristinutza spune:
rely, impresionanta povestea ta adevarata! sanatate multa tie si familiei tale!
e trist totusi ca unii dintre noi trebuie sa treaca prin asa momente cumplite, dar si ce lectie de viata!
am trecut printr-o intamplare asemanatoare si nu puteam sa nu-mi amintesc de minunea pe care a facut-o si sotul meu posibila pt mine. clipe atat de grele si atat de insemnate. nu voi uita niciodata ce putere, devotament si cata iubire mi-a demonstrat sotul in clipe in care ceilalti, printre care si eu, nu mai credeam intr-o salavare.
cum mai poti vreodata sa te superi pe vreun lucru marunt uitat sau nefacut de sot cand stii ce ti-a daruit de-a lungul a niste luni de cosmar - dragoste neconditionata. e testul suprem trecut cu nota 20... n-as fi vrut vreodata sa trebuiasca sa trecem prin ce am trecut, dar cred ca trebuie sa intelegem din asta ce e cu adevarat important: dragostea poate face minuni.
ma bucur mult ca esti bine, chiar daca nu refacuta total. iar cicatricile tale sa-ti reaminteasca mereu nu accidentul, ci de persoana minunata pe care o ai langa tine. eu asa incerc sa ma privesc acum in oglinda - ca o dovada a supravietuirii, a vietii, a iubirii, si nu ca o dovada a unei intamplari nefericite din viata.
va doresc tuturor sa nu trebuiasca sa treceti prin asemenea cumpene, dar sa aveti langa voi umarul care sa fie capabil sa va sprijine la greu.
hai ca m-am emotionat total. sanatate multa tuturor! bravo, rely, dai oricui o lectie de viata, de iubire, de devotament si de vointa.
Cristina, mama Radului (3 ani jumatate)
Loma spune:
Rely f. impresionanta povestea ta. Nu uita sa-i multumesti lui Dumnezeu pt. omul care il ai langa tine.
Sa traiti fericiti pana la adanci batraneti.
relysiandrei spune:
Kristinutza,
Ai spus ca te-a impresionat povestea mea, crede-ma ca si eu sunt cu adevarat impresionata de ceea ce ai spus despre tine, despre omul minunat din viata ta. Da, asa e, nu trebuie sa uitam sa-i multumim lui Dumnezeu ca ne-a dat o noua sansa la viata, ca ne-a dat langa noi OAMENI, atat.
Felul in care tu te privesti in oglinda este o lectie demn de urmat pentru mine, o sa incerc sa fac si eu asta de acum incolo. Iti multumesc pentru tot, pentru lectia asta de viata.
Tuturor va multumesc pentru ca sunteti cu gandul si cu sufletul alaturi de mine, imi dati putere, ma faceti sa inteleg ca lucrurile pot fi privite si dintr-un unghi pozitiv, ma ajutati sa transform raul din viata mea in bine.
Pupici tuturor,
Rely, Cata si Andrey (4 ani)
Alex2 spune:
Rely
Pot spune doar atat "Pentru fiecare lucru pe care l-ai ratat, ai castigat altceva, si pentru fiecare lucru pe care il castigi, pierzi ceva." Pe mine ma ajuta deseori.
Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...