Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELA86 spune:

Deea...mai ai putin si iti ti puiutul in brate..nastere usoara si sa ne ti la curent cu tot ce se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Deea si Anda_Magda..m-au luat caldurile cand am citit vestile voastre...sincer..Doamne ce putin a mai ramas pana incep sa apara albinutele..Eu deja zic mereu ca o sa imi fie dor de burtica mea...deja m-am obisnuit cu ea..si ma vad asa frumoasa si deosebita...Fiti curajoase ca totul va iesi bine...
Cris82..eu stiam ca la oreion se sta in casa 3 sapt..la otita nu..dar poate nu stiu eu bine..
DanaMI..pai incerc eu sa nu ma agit..dar vreau sa le fac si chiar nu are cine sa ma ajute..daca eram in Romania era altceva..Plus ca dupa venirea pe lume a lui bebe,o perioada chiar nu voi avea eu timp si starea necesara pt curatenii generale..Te rog sa nu iti mai faci atatea ganduri negative in legatura cu lungimea bebelinei...ei cresc foarte repede in ultimele sapt..si vei vedea ce surpriza frumoasa vei avea cand vei merge la medic si iti va spune cat a crescut!!Hai,capul sus si nu mai fi trista..

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

fetelor eu sp[er ca vineri sa ma intorc cu bine de la dr. sa nu ma tine acolo, ca fac urat.
ramona m-ai distrat cu vecinii da cred ca au turnat astia placa calumea la bloc, nu sunt sanse sa pice peste tine si peste bebe in pat

Vine bebica .... +35
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

DanaMi...cat avea bebelina lungime si la cate sapt?Parca imi amintesc ca ai zis ceva de 36 cm parca nu?

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

fetelor sa va pove ce mi s-a intamplat ieri. poate nu sunt singura cu manifestari asa ciudate.
am iesit putin afara si mi s-a facut foame. in fine, pana am ajuns acasa si am pregatit ce sa papam ma luase tremuriciul rau de tot. imi tremurau la propriu mainiloe, iar picioarele le simteam de gumilastic
in fine, ne-am asezat sa papam. am mancat ceva din ce mi-am pus in farfurie si dupa 10 minute de cand incepusem sa mananc m-am ridicat sa ma duc la toaleta. ma si gandeam iete ce repede a sesizat stomacul meu ca ii dau ceva si incepe sa se si puna in functiune. revin la masa mai mananc vreo 2-3 minute si iar la buda. in fine revin iar la masa dar tremuriciul nu ma slabea. si parca nici nu mai puteam inghiti. ma luase asa o stare de amorteala totala. n-am lesinat in viata mea si nu stiu cum se manifesta, asa ca nu pot sa zic daca era sa lesin sau nu. cert e ca am mai incercat sa mai pap ceva, dar n-am avut spor. m-am pus in pat la orizontala si cred ca in 10-15 min am adormit. m-am trezit dupa vreo ora si ma simteam bine.
ce-o fi fost ieri cu mine nu stiu. oricum faza cu tremuiciul mi8 s-a mai intamplat pe la inceputul sarcinii.
ia ziceti voi ati experimentat chestii din astea dubioase?

Vine bebica .... +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

M-a sunat medicul sa ma reprogrameze pe lunea viitoare, ca a aparut o urgenta, deci se pare ca mai trebuie sa astept pana sapt viitoare sa-mi vad fetita.Nu mai am rabdare!

Roxi, 32 s, Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)

Mergi la inceput

nu te poti duce la alt dr pana atunci?

Vine bebica .... +35

Mergi la inceput

Anda_magda..eu nu am patit niciodata ce povestesti tu..poate din cauza foamei..poate a scazut un pic tensiunea..nu stiu ce sa zic..
Roxi..daca nu vrei sa mergi la alt medic...ai rabdare,ia sa vezi ce repede trece timpul...

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

DanaMi...cat avea bebelina lungime si la cate sapt?Parca imi amintesc ca ai zis ceva de 36 cm parca nu?

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra

34 + Bianca Maria / Ema Andreea

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

32+ Darius Nicholas
AMR 8 saptamani

Buburuza noastra

Maria la 32 saptamani avea 33cm si 1900g ( greutateea e buna), matusa mea a nascut la 32 saptamani si a avut bb 1900g si 45 cm

34 + Bianca Maria / Ema Andreea

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

Mergi la inceput