Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(61)
Raspunsuri - Pagina 19
alinutza23 spune:
pup burticile
am intrat si eu si m-am infiorat de vestea Albertei 
sa ne dea Dumnezeu tuturor bebelusi sanatosi, fara probleme si la termen. Doamne Ajuta 
30+ cu
Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
maria_bunica spune:
Laurraa..pai contractiile cica ar fi normale de la 26 de sapt..dar bineinteles nu multe si nu o perioada mare de timp!!Plimbare placuta!!
Cosminica..nu-i nimic,stai linistita!!
Alberta..uoff...
ce veste trista!!Doamne Ajuta sa avem bebei sanatosi si sa nu avem nici una probleme..Imi pare sincer rau pt cunostinta ta..dar cred ca medicii trebuiau sa observe daca e ceva in neregula,doar se fac ceva controale imediat dupa nastere..
Cristina...ce putin mai ai si tu...Sa dea DD sa nu nasti cand e tati plecat..
Yioanna..felicitari pt schimbarea prefixului!!
32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Mh..ma bucur ca au iesit bine analizele si nu e ciupercuta...Hemoragia s-a oprit nu?Plimbare placuta cu puii mici!
32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
CarlaV spune:
Alberta, este infiorator ce s-a intamplat, din pacate nu depinde de varsta mamei, dar si eu zic la fel ca fetele, ar fi putut sa se vada la morfologia fetala sau macar imediat dupa nastere.
Bebe Beca, sanatate multa cumnatei. Blue a spus exact ce as fi vrut si eu sa spun
.
Eu azi am stat 4 ore in bucatarie si holul de la intrare sa spal vase, mese, faianta, gresie, oglinda, frigider etc., abia am terminat si nu mai pot nici sa ma ridic de pe scaun. Azi am avut mai multe vesti rele decat bune, se rezolva ceva intr-o parte si se strica in altele 20, asa este cand lucrezi cu romanii, te duc cu vorba pana-n panzele albe
.
Carla,
s.29
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Carla..nu te obosi prea tare intr-o zi..ai grija de tine si bebelina..Poate se leaga si la voi ceva si sper sa apara numai vesti bune!!

32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
MADA77 spune:
SALUT ALBINUTELE
Am intrat asa pe fuga...Imi pare rau sa aud vesti proaste despre bebelusi
.Fie ca toata lumea sa aiba sanatate, liniste si putere!!
Eu azi raportez o zi pe jumatate proasta,pe jumatate buna.Partea proasta e ca am avut inundatie
.In dormitor exista o baie micuta,cu toaleta si dus,iar teava care duce la rezervorul toaletei s-a fisurat si de aici distractie.Partea buna ,e ca tocmai venisem acasa,dar tot au plutit covoarele iar apa a ajuns pana pe hol...Ce sa fac,eu eram in living
.Am reusit sa o inchid de la robinet..dar pentru ca sunt singurica(sot plecat in delegatie),a trebuit sa scot apa si acum mor de spate
.In dormitor ttotul e scos din dulapuri..jale...Si cum se putea alfel,MANDRUL meu BEBE incapatanat, a fost mai lenes decat de obicei..de fapt dimineata a miscat putin.Ma innebuneste!!!
Iar dintii dor in continuare.
Pana la urma,iau partea buna a zilei,ca putea fii si mai rau.
VA PUP CU DRAG!!!!

29+
cris_82 spune:
Alberta72..............Sunt sub soc![]()
![]()
.Saraci parinti,imi pare asa de rau.Noi nu o sa avem probleme cu ai nostri.
31+
MIRUNA-ALEXANDRA
nicuratze spune:
Buna seara,
Alberta,e foarte trist, eu am aflat ieri despre cumnata unei prietene ca a pierdut sarcina la 7 luni,era foarte mica si copilul mare,si s-a rupt placenta...a facut hemoragie,abia au salvat uterul...cica drul de la Elias si-a cerut deja de cateva ori scuze,dar ce folos...
Azi noapte n-am dormit nici eu bine,tot visam ca nastem.
Si am fost si la control,ar fi 10 iunie data cezarienei ( asta daca nu reusesc intre timp sa nasc natural cu dr 2 )![]()
IOANA,l-am intrebat pe dr de infectiile din Municipal,a zis ca au fost,acum nu mai sunt,trebuie sa ma mai interesez pana in iunie. Sper sa fie totul ok cu bebelusul cumnatei.
Va pup pe toate,
elena,
30 cu XXX Ioana
+Radu (21.10.2005)
blue77 spune:
Carlaai grija de tine mai lasa chestii de facut de pe o zi pe alta 
O sa aranjeze treburile si la voi, stii tu ca viata e ca o roata vin si bune si rele acum e timpul sa vina alea bune la voi.
Vorbesti de lucrat cu romani...sa vezi pe astia de aici ca cateodata ma intreb cum dracu a ajuns tara asta asa departe daca ii vezi pe unii cum lucreaza te iei cu mainile de cap.
Astia de la servici ma suna zilnic ca nu gasesc dosarul ala ca sa le spun cum se face aia...insa cand ai nevoie de ei sa faca ceva ce le intra in atributiuni nu mai e nimeni...
Sun azi la asigurare si aflu ca boul de director nu a trimis atestatia de salariu nici acum ca sa ma plateasca astia..desi l ea zis din martie...enerveaza te pe boi.
Il sun si imi zice ca au avut bug si ca nu stiu ce...ca le trimite azi, eu stiu ca minte ca doar am vb ieri seara cu un coleg si mi a zis ca au uitat sa faca asta....cretini
Uite stil de lucru si nu ti povestesc nebunia in general din acte comptabile si altele....da uite ca afacerea merge si banul intra, deci sunt si romanii cum sunt dar nici cu astia nu mi e rusine.
Aici romanasii lucreaza f bine si constiincios ...
NOI
Cristina
32+ gyneco / 33+ eco
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 8
nicuratze spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MADA77 SALUT ALBINUTELE Am intrat asa pe fuga...Imi pare rau sa aud vesti proaste despre bebelusi .Fie ca toata lumea sa aiba sanatate, liniste si putere!!Eu azi raportez o zi pe jumatate proasta,pe jumatate buna.Partea proasta e ca am avut inundatie .In dormitor exista o baie micuta,cu toaleta si dus,iar teava care duce la rezervorul toaletei s-a fisurat si de aici distractie.Partea buna ,e ca tocmai venisem acasa,dar tot au plutit covoarele iar apa a ajuns pana pe hol...Ce sa fac,eu eram in living .Am reusit sa o inchid de la robinet..dar pentru ca sunt singurica(sot plecat in delegatie),a trebuit sa scot apa si acum mor de spate .In dormitor ttotul e scos din dulapuri..jale...Si cum se putea alfel,MANDRUL meu BEBE incapatanat, a fost mai lenes decat de obicei..de fapt dimineata a miscat putin.Ma innebuneste!!! Iar dintii dor in continuare.Pana la urma,iau partea buna a zilei,ca putea fii si mai rau. VA PUP CU DRAG!!!! ![]() ![]() 29+ |
MADA, ai fost simpatica cu partea buna a zilei
.Eu la dureri de dinti mai luam Nurofen sirop de la fi-miu.elena,
30 cu XXX Ioana
+Radu (21.10.2005)