Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(61)
Raspunsuri - Pagina 12
Raluca_Ioana spune:
salutare fetele!wow, ce rapide sunteti la scris!mersi mult la toate pentru reprimirea in grup si pentru urarile numai de bine facute!
eu de cateva zile ma confrunt cu mersul destul de des la toaleta(insa doar pe timpul zilei) iar asta mica ma loveste cu asa o putere incat cateodata mi se taie si respiratia.si voi simtiti bbeii asa de tare?si inca o chestie:de ceva timp simt jos asa o presiune si burtica e asa de tare.oare e normal?in rest ma simt destul de bine, cu exceptia vitezei de mers.abia astept sa merg la control, pe 15 aprlie.cred ca inebunesc pana atunci.
Clodyac si mie mi-a spus de la spital ca la 7 luni trebuie sa-mi faca vaccinul antitetanos.eu ar fi trebuit sa-l fac la 12 saptamani fiindca m-am taiat urat de tot la mana intr-un geam dar de frica nu m-am dus sa mi-l faca(m-am taiat la 10 sapt si mi-au zis ca numai la 12 au voie sa mi-l faca).insa cand i-am zis la dr de fam a zis ca el nu stie de asa cava.insa inca nu am fost sa-l fac.astept sa vad ce-mi va zice dr la control.cam atat.va las ca merg sa-mi hranesc animalutele si apoi sa ma intind ca ma doare spatele si picioarele.va pup si ne mai auzim curand!
31 cu 
Raluca_Ioana spune:
Aaaa...am uitat sa le urez mult succes si curaj fetelor care s-ar putea sa nasca saptamana viitoare!fiti increzatoare ca totul va fi bine!
iar celor care sarbatoresc Pastele Catolic va doresc multa lumina in suflet, intelegere si bunastare!Paste fericit!
31 cu 
nicuratze spune:
CARLA,imi pare tare rau
,e asa frustrant sa vezi ca o sarcina nu seamana cu alta.
elena,
30 cu XXX Ioana
+Radu (21.10.2005)
catalina_b spune:
Nu stiu daca ma mai tineti minte..nu am mai scris de atata timp, dar v-am citit in permanenta.
In sfarsit am intrat in prenatal, desi inca mai lucrez cate putin de acasa,...si in plus am o lista de "De rezolvat", care parca nu se mai termina...
In sfarsit, am fost astazi la eco si control, si gata, m-a programat la cezariana...Pe 22 aprilie il voi tine pe bebe in brate...Pe de o parte a inceput sa mi se cam faca frica (desi am mai trecut prin asta), pe de alta parte deabia astept.
Bebe este in grafic, are 2.700 kg.
Acum, ca stau acasa, o sa incerc sa intru mai des, desi Eva imi ocupa mai tot timpul.
Va pup,
Catalina,
36+
si mamica de Eva Maria (1 iunie 2007) POZE
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ELA86 Am fost si eu la doctor la 26 de sapt si bebelina avea atunci 879 grame.Credeti ca a luat bine in greutate? |
uite aici poti vedea ca bebelina ta sta bine cu greutatea

http://www.elady.ro/articole/Sarcina/Cat-cantareste-un-bebelus-in-viata-intrauterina.html
34+GUGU

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
maria_bunica spune:
Wowow..incep sa apara fetele care nu au mai scris de mult cu vesti proaspete despre nastere..ce m-am emotionat..
Raluca_Ioana...si bebe al meu misca foarte tare si mult...e normal,stai linistita..
Catalina..felicitari pt baietel si pt vestile bune de la eco..sta foarte bine cu greutatea!!
32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Blue..eu stiam ca sarcina se urmareste in functie de UM,asa mi-a zis mie ginecologul..mai ales ca masuratorile de la eco pot oscila..dar se pare ca in tara se ia in considerare si varsta de la eco..![]()
32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Mh..uitasem sa iti raspund...tin pumnii sa fie totul bine si sa nu apara probleme la analize!!Ai grija de tine si puiutii tai!!
32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
anda_magda spune:
| citat din mesajul lui Raluca_Ioana Aaaa...am uitat sa le urez mult succes si curaj fetelor care s-ar putea sa nasca saptamana viitoare!fiti increzatoare ca totul va fi bine! iar celor care sarbatoresc Pastele Catolic va doresc multa lumina in suflet, intelegere si bunastare!Paste fericit! 31 cu ![]() |
hei!hei!hei! nu naste nimeni saptamana viitoare! da? ne-am inteles? am vorbit eu si cu Rafael si cu Letitia. or sa stea cumintei amandoi. nu-i asa deea?
catalina deja m-au luat transpiratiile. tu ai acelasi dpn ca mine... probabil ca vineri voi veni si eu cu vesti privind data programata a cezarienei.
carla trebuie sa te calemzi si sa te gandesti ca mai e ceva timp si poate se invarte invers domnisoara. apropos nu i-ati gasit inca un nume?
Vine bebica ....
+35 Pana atunci gotobina nevoie mare

http://www.flickr.com/photos/magduta/
LauraOana spune:
| citat din mesajul lui Raluca_Ioana iar asta mica ma loveste cu asa o putere incat cateodata mi se taie si respiratia.si voi simtiti bbeii asa de tare?si inca o chestie:de ceva timp simt jos asa o presiune si burtica e asa de tare.oare e normal?in rest ma simt destul de bine, cu exceptia vitezei de mers.abia astept sa merg la control, pe 15 aprlie.cred ca inebunesc pana atunci. |
raluca parca ai descris "probelemele" mele
exact asa simt si eu..bebe ma loveste citeodata de "urlu"..daca merg mai mult de 10min pe jos deja mi se intareste burtica si simt o presiune mare jos...si tot pe 15 aprilie am programare carla imi pare foarte rau ca nu poti naste natural, asa cum ti-ai dorit...dar daca e mai bine pt micutza atunci nu te mai necajii..

34+GUGU

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula