Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(61)
Raspunsuri - Pagina 10
dicirstea spune:
O saptamana buna la toate albinutzele!!!
Incepem sa ne dezmortim si noi si sa mai iasa soarele si pe strada noastra. Abia astept sa ma las la vatra, cum s-ar spune. Am niste dureri de spate groaznice si din cand in cand se prelungesc pe piciorul stang. Azi nu mai puteam reveni la birou, ca ramasesem la oficiul de la demisol 
.
Cel mai rau imi pare de vremea asta superba, ca nici nu pot sa mai scot piticul afara, ca nu ma pot tine dupa el. SAmbata, cand am fost in parc cu Carla si Saby chiar am fost la un pas de un accident naspa: a intrat sub un leagan pe care abia am apucat sa-l prind din zbor sa nu-l izbeasca-n cap.
eniuei, nu va luati dupa Carla, ea e o draguta si era jumatate cat mine
, iar Saby e o dulceata de fetita.
Philip,
baietelul dragalas sa treaca raceala asta pacatoasa.
Bebe_beca ma abtin sa-l
pe sotu' ![]()
Deea....doar atat pot sa mai zic 

abia acum realizez ca ma apropii si eu de moment...
Am vazut ca vorbeati la un moment dat de dioptrii, miopia e recomndare de cezariana numai daca e galopanta. Altfel...eu inainte de nastere aveam 0.75/1.5, cateva luni dupa nu am purtat ochelari decat cand ieseam afara, ca la alaptat nu-mi trebuiau
, iar cand Matei a inceput sa devina constinet de lumea inconjuratoare facuse o pasiune deosebita pentru ei. Dupa jumatate de an simteam o oarece ameteala cand ii puneam la ochi, asa ca inainte sa incep serviciul m-am dus la un control .. si surprize-surprize, imiscazuera dioptriile drastic. La ochiul stang nu mai aveam de loc iar la dreptul ajunsesem la 0.75. So... cand m-am minunat de asa ceva mi-au spus ca pe motive hormonale mi s-a imbunatatit vederea. 
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Theodor
29
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
philip spune:
imi cer scuze ca n-am mai intrat ieri sa va zic ce si cum dar am stat mai mult in pat cu philip care s-a si culcat la 7 jumate dar a dormit foit, marait, plangea...dr a verificat pt streptococ ca se plangea ca-l doare gatul si nu e, a mai zis ca e posibil sa faca tuse magareasca si ne-a dat o prescriptie pt steroizi pe care nu i-am luat. eu zic ca e doar o viroza nasoala, asa ca-i dam antitermice, il masam, gadilim si asteptam sa treaca. aseara a dormit cu tati pt ca eu am venit la munca si ei stau amandoi acasa dar mai mult n-am dormit, numai cu grija si gandul la el toata noaptea. dimineata dormeau ca niste ingerasi amandoi.
in week-end am cumparat diapers si sunt atat de mici si de finuti, mi i-am aranjat in dulapul pe care l-am luat pt hainute si pe care-l voi folosi si ca masa de infasat (am luat o salteluta de aia speciala de pus deasupra).
azi voi fi cam fara chef si nu stiu cum sa fac sa treaca timpul mai repede sa ajung acasa la baietii mei.
philip
31weeksbabyboy
mommyandreea
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui philip imi cer scuze ca n-am mai intrat ieri sa va zic ce si cum dar am stat mai mult in pat cu philip care s-a si culcat la 7 jumate dar a dormit foit, marait, plangea...dr a verificat pt streptococ ca se plangea ca-l doare gatul si nu e, a mai zis ca e posibil sa faca tuse magareasca si ne-a dat o prescriptie pt steroizi pe care nu i-am luat. eu zic ca e doar o viroza nasoala, asa ca-i dam antitermice, il masam, gadilim si asteptam sa treaca. aseara a dormit cu tati pt ca eu am venit la munca si ei stau amandoi acasa dar mai mult n-am dormit, numai cu grija si gandul la el toata noaptea. dimineata dormeau ca niste ingerasi amandoi. |
Andreea, si Matei tot tuse magareasca a avut acum si am rezolvat-o cu aerosoli cu Flixotide (nu stiu sa-ti spun substanta activa), iar cand ne-am dus la spital ne-au dat dexametazona, care e tot cortizon. Si eu l-am evitat, dar isi face efectul rapid si e bine sa-l faci ca sa nu-i afecteze corzile vocale. Matei nu mai manca pentru ca il ustura cand inghitea.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a lui Theodor
29MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
oana_du spune:
WOW, Deea, Anda-Magda ce vesti mari si emotionante!!!! 

Poate ca totusi pe Anda-Magda o vor lasa sa plece acasa, dar in cazul Deei se pare ca bebe e chiar pregatit sa vina, mai ales ca dr. vrea sa o interneze deja!!!
Se pare ca in curand trebuie sa schimbam prima pagina a forumului si sa dam drumul agitatelor!
Am fost anuntata ca am programare si eu in saptamana 37 (pe 23 aprilie), dar sper ca bebe sa stea cuminte macar pana in saptamana 38.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana perfecta!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
34+ cu
Dan Mircea Alexandru
AMR 6 saptamani
http://community.webshots.com/user/oana_du
philip spune:
dici, pai si tusea asa latrator pt ca philip nu o face. tuseste putin, dar nimic de speriat, cred ca mai mult de la durerea din gat, de aia nu vreau sa-i dau nimic.
philip
31weeksbabyboy
mommyandreea
Serialbastre spune:
Fetelor, m-a luat cu calduri cand am citit de mers la spital c bagaj cu tot. Eu nici lista pentru cumparaturi nu am facut-o. 
Deea, sa fie totul ok, si noi suntem toate alaturi de tine.
Anca_magda, si tu esti foarte aproape de Marele Eveniment, dar cred ca mai sta bebe un pic in burta si vine dupa Paste. La experienta cu tremuriciul, ma gandesc ca scazuse glicemia, dar nu stiu sigur. Vezi ce spune doctorul, ca e cel mia sigur. Nu cred sa fie ceva grav. La noi in organism acum e revolutie in toata regula. ![]()
DanaMi, nu te panica ca-i faci rau lui bebe. Dar tu stii asta, nu?! Hai, fii optimista! 
Andreea
32 
Deea_24 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet la toate ca sunteti alaturi de mine insa as prefera ca agitatele sa mai stea putin ascunse. Nu vreau sa pap oua rosii la spital.
DAR, ce o fi o fi, eu ma simt pregatita si la urma urmei tot trebuie sa vina si acest moment.
DanaMi bucura-te de weekend-ul petrecut la tara, de vremea frumoasa, de flori si de albinutze si te rog eu frumos lasa grijile. Nu sunt bune la nimic. Bebelina ta va fi cu siguranta foarte frumoasa si sanatoasa. 
clody ce sa mai zic? Esti o dulce, chiar m-ai facut sa zambesc cu gura pana la urechi ![]()
anda_magda mersic, si eu sper sa nu ma opreasca acolo. In legatura cu bagajul, eu oricum nu o sa il duc cu mine, daca e ceva o sa il aduca sotul. Eu zic totusi ca ar fi bine sa il termini si sti ca ti-ai luat o grija de pe cap. Despre tremurici acum... am patit-o si eu o data la inceputul sarcini si a doua oara vinerea asta. Prima data eram la servici, la calculator si dintr-o data au inceput sa imi tremure mainile si sa nu mai vad bine. Parca vedeam o rama de ochelari la capatul ochilor desi eu nu port ochelari... Vineri doar mi-au tremurat mainile si picioarele (se intampla dupa ce am ajuns acasa dupa mult mers pe jos...)
ELA86 a luat super in greutate nu-ti fa griji. 
Picky_toto
ce putin mai ai si tu
. Nu exagera cu oboseala... Nu ti-a zis dr ce sa faci pentru durerile de incheieturi? Ma gandesc ca sunt foarte nasoale...
dici foarte interesant ce ti s-a intamplat cu imbunatatirea vederii, nu stiam ca se poate si invers. ![]()
Pupici la toate! 
Deea,
36+ cu
bebel mic Darian Rafael
Deea,
37+ (dupa echo) cu
bebel mic Darian Rafael
Vine bebelul

Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png
cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24
maria_bunica spune:
Mada..ai incercat cu paracetamol simplu pt durerile de dinti?Face bine si e si permis in sarcina..mie mi l-au recomandat o pastila la 8 ore in caz de durere si nu a fost nevoie sa iau decat una pe zi..ca trecea..
DanaMi..
te cred ca esti ingrijorata,dar trebuie sa privesti lucrurile din mai multe privinte..mai ales ca puii nostri sunt asa miscareti la eco..si poate chiar nu a masurat-o corect!!
Ramona..bebe Darius isi cam face de cap ,dar nici eu nu il cert
..sotul zice ca este un alintat inca de pe acum..
E asa de smecher..se cuibareste dupa mana mea..si a sotului..
pt Bianca special de la el!!
Picky..wowow 25 de zile..ai grija de tine si nu te obosi prea tare..
Si eu sunt curioasa sa vad daca dupa nastere,cand imi voi tine iubirea in brate,voi mai avea timp sa privesc in urma..![]()
Blue..felicitari pt vestile bune si pt grasunel..

Dici..sper din tot sufletul sa se rezolve si la voi toate problemele!!
Au fost buni la ceva hormonii din sarcina,atunci..
Philip..multa sanatate puiului si ai grija de tine,poate reusesti sa te odihnesti in seara asta!!
Bine ca nu e nimic grav..si daca vezi ca se inrautateste tusea..poti incepe atunci tratamentul prescris de medic nu?
Oana_du..bebe va ma sta la caldurica cu siguranta..si totul va fi bine!!
Ela..bebe a luat bine in greutate..
32+
Darius Nicholas
AMR 8 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
nicuratze spune:
DEEA,tinem pumnii,vei avea deja 37 saptamani,nu?
CRIS_82,scuze,nu te-am vazut in lista,ne-ai dat datele si n-am vazut?
ELA86,bine ai venit!
BLUE,felicitari pentru vestile bune!
DICI,si eu ma misc la fel de greu,zilele trecute copilul incepuse sa fuga dupa autobuz,si eu abia mergeam,noroc ca m-a ascultat...
Eu tot mi-am facut planuri de curatenie incepand cu concediul prenatal,am si lista
,dar dupa jumatate de ora trebuie sa ma odihnesc,ma dor chiar si mainile.
Va pup.
elena,
29 cu XXX Ioana
+Radu (21.10.2005)
cosminica spune:
salutis!
ely, am vazut la tv stirea despre cutremurul din italia. imediat m-am gandit la tine. sper ca nu a ajuns unda pana la tine si ca nu ai simtit nimic.
35+ 
http://bd.lilypie.com/zoHP0.png