***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(96)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiquitita

Madaiulia, cum mai e cu bubitele lui Andrei?

Multumim de intrebare. Sunt spre vindecare, deci nu e varicela. L-a muscat ceva cel mai probabil, pentru ca s-a intors asa de la joaca. Dar nu pot sa-mi dau seama ce l-a muscat atat de rau, are mai mult de 20 de muscaturi una langa alta.
Livia cum mai este? Am vazut ca v-a crescut parutul, va puteti lauda cu codite acum.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Adevarat a inviat!

LA MULTI ANI MINUNATI ELTEKA!!! SA FII FERICITA!!!

Elteka - nu stau in pat dar ma odihnesc mult, sunt bine, multumesc de intrebare

Am vazut si eu poze cu Livia cu Mirunica, cu Andreea si burtica lui Betty

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

La Multi Ani Elteka!

Cele mai bune urari pentru tine care esti o persoana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

in ordine cronologica:

La multi ani Miniuta!

La multi ani Elteka!

An@,
ne-am intors duminica seara.
Vacanta a fost ok dar si stresanta asa cum poate fi cu copil mic; au fost si momente placute, cred ca am tras cel mai zdravan somn pe iarba in Hyde Park, ca am avut in program numai zoo, Regent Park, Hyde Park, Green Park, etc.
s-a simtit bine, caruciorul sa traiasca, ca l-a carat pe peste tot.
O singura zi, sambata, inainte de plecare am plecat cu clona la shopping, doar noi ca fetele.
Am mai incercat si cu dupa noi dar n-a fost chip, dupa Primark si Next am renuntat.
Mi-am atins insa targeturile in privinta lui ; pentru mine si sot nu am avut asteptari in aceasta privinta asa ca ma declar multumita; in special am targuit de la Gap, bine ca se deschide si la noi in toamna.

Concluzia e ca dupa o saptamana cu , clona nu mai vrea copii desi la asta lucra in prezent; mi-a spus ca ne vede atat de stresati pe amandoi, ca am uitat unul de altul si stie cat de mult ne iubeam altadata, iar acum din cauza copilului nu mai avem timp unul de altul si de fapt ne-am instrainat.
Am incercat s-o incurajez, sa-i spun ca e greu la inceput dar vor veni si momente mai bune; nu stiu daca am fost destul de convingatoare fiindca nici eu nu stiu daca cred in cuvintele astea.

si fiindca ma intrebai cum o percepe pe clona, cu greu a acceptat sa fie iubit de ea, iar pe Andrew nu l-a acceptat nici dupa o saptamana , ba urla daca se apropia mai mult de 1 m de el.

si-a vazut de orarul din RO, asa ca dormea dimineata pana la ora 10 ora RO, adica 8 ora LO, taman cand "dusmanii" plecau la birou.
M-am incapatanat sa nu folosesc blenderul, deci n-a mancat aproape nimic, carne nu a pus in gura, nici oua, numai iaurt, paine cu philadelphia, mamaliga cu b si s, paste cu mozzarela si pesto, croasante la greu si lapte.

cat despre casa clonei, e trendy flendy dar deloc practica si in orice caz neadecvata unei familii cu copil; in primul rand ca e duplex asa ca s-a incapatanat sa calareasca scarile care nu au balustrada ca cica stil, bla, bla; e o casa cu 3 camere, atatea au ramas dupa renovare ca Ofe a demolat si a refacut peisajul.
In general englezii sunt f zgarciti la spatiu, dormitorul era atat de mic ca de la usa te aruncai direct in pat, asa ca Ofe a facut din 2 dormitoare unul singur.
Alt motiv pentru care casa nu e practica , ca ambele bai nu au cada ci dus, asa ca ne-am chinuit sa spalam copilul.
Dar sunt si chestii care imi plac: mocheta alba si pufoasa de la etaj unde sunt dormitoarele, bideul, bucataria americana cu front de lucru pe mijloc si gradina chiar daca nu e mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

HRISTOS A INVIAT

LA MULTI ANI elteka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, asa bine ma regasesc in descrierile tale cu Bobita, asa mult mi se pare ca seamana. Dar poate sora ta o sa aiba un copil mai linistit, nu stiu, dar eu vad si oameni cu copii relaxati si fericiti.

Eu is intr-o pasa proasta, ca-s epuizata, dupa 2 zile de musafiri in care Andreea a reusit performanta sa se scoale la 5 dimineata si sa imi ceara papa, dar fara sa manance. Mi-a adus si mama si soacra, tot felul de mancaruri, cozonaci si prajituri, eu trebuie sa fierb orez cu sare ca sa manance ceva. Pur si simplu ma simt chinuita, acum cum ma misc mai greu si obosesc repede si mi mila de bebelusa din burta ca zilnic imi zice sotul ca nu intelege ce a fost in capul nostru sa mai facem unul, eu gandesc doar ca nu o sa fac fata, nu mai zic si il cert pe el ca vorbeste asa. Toti se gandesc doar la Andreea si parca pe ea nu o asteapta nimeni. Ma duc sa dorm ca poate pana maine imi revin si vad lucrurile altfel.

Betty 27+ , mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Betty sa treaca supararea. Cu siguranta esti foarte obosita acum si de asta vezi totul negru. Sunt sigura ca bb din burtica va fi foarte bine primita de voi toti si o veti iubi la fel de mult ca si pe Andreea. Toate avem si momente mai putin bune. Andrei al meu e cumintel (in sensul ca mananca bine, doarme bine) si totusi am si eu momente in care sunt asa obosita incat mai tip la el si tot pe el ma razbun. Si apoi imi pare rau.
Capul sus mamico, o sa vezi ce fericita vei fi cu doua fetite cu codite peste cativa ani.

Offtopic: Ne face si noua cineva capitol nou? Eu nu ma pricep.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Betty,
capul sus, maine vei vedea altfel lucrurile.

N-am vrut sa ma plang de ci pur si simplu sunt tentata sa compar vacantele de alta data cu cele de acum.
Probabil din mesajele mele razbate numai frustrare insa nu e asa; sunt si momentele cu pe care nu le-as da pe mii de vacante romantice.

Mi-am dorit sa-l duc la zoo, stiam ca-i va placea, nu e animal pe care sa nu-l spuna; dar a insistat la pinguinii motati si preferatele lui Flamingo.
A stat in carucior si a contemplat Flamingo minute in sir; era atat de fericit; n-am putut sa-l luam de acolo juma de ceas cred; ne-am tot invartit, ne-a spus ca pasarile astea sunt roz cu oranj, ca stau intr-un picior, ca sunt frumoase si pana sa iesim din zoo, ca un lait motiv intreba "Famingo unde e?"
Am fost si eu fericita alaturi de el...

in alta ordine de idei, in seara asta l-am chelit din nou pe , de fapt l-am tuns la 7 mm; era netuns de 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Elteka
LA MULTI ANI !!!
Iti doresc toata dragostea din lume alaturi de cei dragi tie.

Ninutzaam vazut pozele cu Miruna, dupa citeva luni pauza se vede ce mare a crescut, si ce mult i-a placut in Romania !!!Poate reusim si noi sa mergem la anul, acum sunt ai mei aici , pentru 6 luni...

In rest...eu am aplicat de somaj,sunt un pic stresata si nu prea decisa ce sa fac in viitor...O saptamina frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Hmmm, nu stiu de ce nu a aparut semnatura in primul mesaj...

Mergi la inceput