***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(96)
Raspunsuri - Pagina 15
doxinu spune:
betty sunteti asa de frumoase amandoua
vas am vazut si io minunatie de fetita,mai suge?![]()
ella vacanta frumoasa,acum am citit si am vazut si poze.Ce frumos sa ai o sora geamana
chiquitita sanatate LIVIUTEI
mihamora spune:
Chiqui - imi pare rau ca va chinuiti asa noaptea, e bine ca nu mai are nimic draga de ea, mucii o sa treaca.
Chiqui si Betty - de ce nu incercati cu aerosoli, cu siguranta o sa le ajute f tare la respiratie.
Multa sanatate!
Michelle si DOMINIC
Ioana13 spune:
Anca, felicitari pentru bb baiat! Acum esti o viitoare soacra perfecta, mama de fata si de baiat! /b]
[b]Betty ce gravida esti! acuma m-am uitat, nu mai ai mult! Nastere usoara, ca vin sarbatorile peste noi si nu mai sintem on line!
Sanatate Liviei!!
Poze cu P, sa va amintiti de el 
http://community.webshots.com/album/571091626dhhVsb
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
bettyR spune:
Doxinu, merci de compliment.
Ioana, bine ca imi mai amintesti
ca trebuie sa si nasc. Nimic nu mi-am pregatit, habar nu am cand a trecut vremea, de cateva zile vad ca ma misc mai greu. Dar mai am pana in iunie la jumate, maine eu merg sa vad un apartament in cluj ca poate ne hotaram si il luam, poate de pasti o sa imi fac lista si sa caut hainele Andreeiei de cand era mica sa vad ce imi mai trebuie.
Ma duc la somn ca ma trezesc devreme.
Betty
27+
, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Andreea
Ioana13 spune:
Betty, eu am citit ca trebe sa nasti in 24.04... si dupa burtica am crezut! Numai in 24.06 e DPN... ai timp sa te pregatesti!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
chiquitita spune:
betty, frumoasa andreea, frumoasa si burtica, parca doar burta ai facutm in rest nu prea se vede! Succes cu raceala, noi nu am scapat fara antibiotic, ba chiar fara 2 ture, deja sunt disperata ca de ataa timp si nu scapam.
mihamora, cum se fac aerosoli, cu aparat special? Parca se mai discutase aici odata.
doxinu , multumim!
Niste pozici noi
http://community.webshots.com/user/livia2007
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
lbelciug spune:
Cris27, LA MULTI ANI PT DAPHNE!
Scuze pt intarziere. Sa-ti traiasc fata, sa creasc amare si desteapta si sa aiba parte numai de fericire! 
Am vizionat poze de Vas si Poohy(Anca, sa va traiasca!), alynta27(frumos cadoul iepurasului!), bettyR (tare delicata si finutza papusa ta!), Chiquitita (ce ochisori frumosi are Livia!)- minunati toti capsuneii!
Bogdanel a fost cam bolnavior, 2 zile nu l-am dus la cresa, ii curge nasul si tuseste. Se pare ca nu e viral, doar o raceala, dar cu tuse destul de sacaitoare care nu l-a lasat sa doarma. Tati se resimte si el, Matei are nasul infundat, socra-mea nu e nici ea prea sanatoasa, deci mediul e cam bolnavicios. Abia astept sa plecam la BR pt Pasti si daca ne ajuta Doamne-Doamne pana la sf lui mai sa ne mutam in casa noastra.
Va duceti azi cu copiii sa-i dati pe sub masa? Eu asa as vrea, dar dupa servici.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
DidiAlex spune:
Salutare,
Anca, superbi sunteti. E asa dulce Manu si bb mik 
El, esti la extragerea lozului roooz ?![]()
Ella, gata, asa mandra cu bobita la zoo esti, ca de acum sigur, nu mai plecati fara el.
Betty, e minunata copila ta. ma bucur ca ne-ai aratat poze cu burtica. 
Va mutati la Cluj?
CHICHI, ce okisori aveti voi
?!
ioana13, ai niste vorbe de duh
, faci si tu terapie..sa fii o soacra buna?
io sunt convinsa ca-s mai acra decat soacra mea..asa ca incerc sa trag mai mult aer in piept..uneori 
Ce frumos e Patrick la bunici. Ce amintiri frumoase o sa aiba 
Liv, bun ca mi-ai adus aminte de trecutul pe sub masa. as putea sa incerc si io azi. Daca nu-i furtuna ma duc cu bicicleta.
am vazut ca intrebati de locatii si cadou de 2 ani. Noi anu trecut l-am serbat intr-o gradinita, am inchiriat-o cu 50E pt 24H si a fost perfect. Au fost 2 sarbatoriti, deci costurile la jumate.
anul asta cred ca o sa mergem la piscina.
Cadoul pt 2 ani, acu nah, cred ca in bucuresti nu se potriveste, dar pt tot imi dau cu pararea
asta www.spielzeug-schwarz.de/product_info.php?refID=429&info=p11024_PUKY-Laufrad--Medium---rot.html" target="_blank">e!

Chris Sa va traiasca!!! 
LA multi ani!!!! Pui mik 
si poate ne mai arata o poza cu tine mama.
Ati citit povestea unei zane mici Mercedesa
?
Lavini, voi cum mai sunteti? bebelina face inot?![]()