Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

laureta :) si la noi e un fel de tzuki si tzuki :) de la tati citire...cred sa nu ne mai incurce
apropo, am vazut filmulete, abia astept sa se dea si a mea tzuki in leagan

sabinel -amalia e scumpica foc

le: am reusit sa dau gata juma de cutie mare de Nirvana si sa termin topicul cu amanta....s-a cam fumat intr-un final....ultimele poze cred ca nu sunt reale, prea arata de pitipoance de pe hi5 asa..
mai bag o pompa si pot sa merg la culcare linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Sabinel, bine ai facut ca pe 25 de grade... Pina acu' ceva timp soacra'mea era de cum o imbrac pe Alexa si acum pe Cipri, dar s-a calit cu timpul si nu mai zice nik.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

laureta, sarumana. recunosc ca mai avem pana la miscarile ample ale biancai.
se vede ca vine din parinti ce-si castiga painea cu gura, nu?
nerantula, poze acilea. vrem poze cu gruia, ca mandruta tare mai tanjeste dupa el. i-am dat sa vada filmuletul in care il papai si el radea. asa a mai ras strumfa
anamona, sarumana
alina, eu am cam ramas cu calduri dupa nastere, asa ca nu sunt reper pentru cum ar trebui sa imbrac mandra. eu toata iarna am mers in hanorac si maneca scurta pe dedesubt, dar soata a zis ca e cald de pici si-am zis ca o imbrac subtire. dar cine mai era azi ca mine cu pantaloni pescaresti si slapi in picioare?

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Lau si multu mult, abia astept sa le vad miine. Anamona, vreau si eu inghetata:)

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

pai cum asa sabinel, fara strampi??? nu se poate, pai cand l-a vazut cumnata pe Miku fara strampi moaaa...., noi am trecut sa ii luam si s-au oripilat de lipsa strampilor, am fugit repede si i-am asteptat in parc, era atat de cald si am zis sa ii sun sa le spun sa nu il imbrace pe al lor gros, ce crezi?! i-au dat strampi, pulover, bietul pici, cred ca s-a copt, mai e si maricel si umbla, se incinge mai rau

laureta poate trecem pe la voi sa ne invete bianca una alta in materie de miscari

Alexiastai fara grija, Mikul nu s-a pupat decat cu varsu azi in parc si cu el obligat, fortat

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

nikolici mi-ai facut pofta de munte si noi o patim cu masina, e cald de mori cand ne urcam si AC-ul, abia reparat, pare ca s-a pleostit iar

babytza mi-a facut ieri pofta de vata pe bat si iaca azi am mancat una mare

ramo mi-a facut pofta de clatite si....am ramas cu pofta
Ramo am o propunere: pentru o tura de counter strike, Lucian sa faca 20 de clatite si apoi ne vedem in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Vazut familie frumoasa si pupacioasa de Sabinel si Amalia!
micuta zburatoare. Noi revenim cu poze maine, ca n-am mai incarcat in ultima vreme ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Roxi, asa era si cumnata'mea oripilata, fara strampi si caciula, ca cica ei ii e frica sa-l lase pe fii'su fara. De cine frica, nu stiu

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

pai cum asa sabinel, fara strampi??? nu se poate, pai cand l-a vazut cumnata pe Miku fara strampi moaaa...., noi am trecut sa ii luam si s-au oripilat de lipsa strampilor, am fugit repede si i-am asteptat in parc, era atat de cald si am zis sa ii sun sa le spun sa nu il imbrace pe al lor gros, ce crezi?! i-au dat strampi, pulover, bietul pici, cred ca s-a copt, mai e si maricel si umbla, se incinge mai rau

Roxana, ia mai pune-le si tu in partea dorsala!!! mama Mikului esti tu, nu cumnata-ta, iar tu stii cel mai bine ce e bun sau nu pentru el. ma scuzi si ma scuzati, dar ma enerveaza oamenii care nu-si vad bārna din propria retina. e cald afara, or sa faca ciuperci in pampersi!

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Alina, eu sunt genul care imi pun 3 cojoace (exemplu: astazi m-am copt cu 2 perechi de strampi pe mine) si uneori imi e greu sa imi dau seama cum sa il imbrac pe pici, adicatelea am o scuza daca dau gres (incerc sa nu) dar cumnata mea e genul care se imbraca subtire, d-asta imi pare bizar sa il imbrace asa
Oricum, astazi era criminal sa dai strampi pe sub blugi

Ramo, nu prea imi fac multe griji ca i-ar da cumnata ceva de mancare nepotrivit lui Robi, pentru ca al ei nu papa mult diferit, singura problema ar fi la supe sa nu ii dea cu 2,3 legume pe care Mikul nu le stie (eu marea gospodina, n-am introdus mare lucru, trebuie sa incerc si eu brocoli si alte noutati)

ma dau in leagan: http://picasaweb.google.com/roxana.petcu/RobbieLuna7#5321279852495735874

intrebare, sondaj: a introdus cineva ficat de pui/gaina? e doar o intrebare, stiu argumentele pro si contra (de fapt mai mult contra)

Mergi la inceput