Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 20
baby_boy spune:
Nerantula
As avea si eu 2 intrebari
Cum ati dat banana la bebei?Pasata cu furculita?sau cum?
Iar branzica cum iese-asa o amestecati cu pireul de fructe?sau o mai maruntiti cumva?
Maine vrem sa incercam lucruri noi
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
CosmyB. spune:
Baby_boy eu i-am dat banana pasata cu furculita, i-am dat-o goala fara altceva
Branzica inca nu am facut, dar cred ca o poti marunti cu furculita, poate te ajuta fetele care au experienta
Pozici
Mamica deMaya
anamona spune:
Musette
uite lista de farmacii care au mustela bebe (vezi ca au si enfant- se gaseste in mai multe farmacii - nu stiu care ar fi diferenta concreta intre ele)
http://www.sensiblu.com/?page=search&searchword=mustela%20sun&ItemId=5335625
Eu am luat mustela bebe pentru zone sensibile (zona fetei) de la farmacia din carrefour militari costa vreo 40 RON 15 ml nu reusesc sa o gasesc in site-ul lor
mai intreba cineva de palarii/sepcute pentru baietei - am vazut in carrefour la rafturile de copii - erau mai multe modele, chiar simpatice - bumbac 100% de buna calitate - costau 20 RON sau 25 RON
Am luat si eu 2 palarioare pentru Thea, nu m-am putut abtine :)
Nerantula si Alexasimami dau o Nirvana cu praline si caramel astazi...aseara am reusit sa termin cutia singura :))) - s-a crucit sotzul astazi cand i-am zis sa mai ia o cutie :)))) lol
Dyanira - scumpel foc Andrei, ma bucur ca scrii din nou, noi nu prea am interactionat, am venit aici cand tu absentai.
Cat despre vaccin, ti-as recomanda sa il faci totusi, eu merg cu Thea la 2 pediatri cu foarte mare experienta si amandoi mi-au spus ca daca nu s-ar vedea semnul (sa aiba cel putin 3mm diametru) ar trebui refacut vaccinul neaparat.
Nu vreau sa creez polemici, faci ce crezi tu ca e mai bine, eu ti-am zis doar ce cred...
babytza spune:
Dyania wow ...8 dintisori ...ce iepuras ai
Am inceput si noi sa stam centrala oprita ziua si seara doar putin o deschidem daca e necesar. Bebe doarme bine cu geamurile deschise. ceea ce imi da libertatea de a mai face una alta in timp ce el doarme chiar in camera langa el.Nu ma mai simte ca se aude zgomot de pe strada
Sabinel nu am sunet la calculator si nu ii dau restart acum ca sunt intr-o pauza de curatenie si nu am timp, dar intru diseara sa o vad pe mandruta
Roxi si eu sunt fan vata pe batz nu ma dezvat de ea nici acum ca sunt mare.....ficatel noi nu am papat inca.
Andy_galro of sunteti inca bolnaviori....poate ii trece dupa ce sparge gingiutza Multa sanatate si sa scapati de febra
Lumi pup hunii dulce
Presupun ca eu nu mai trebuie sa subliniez cat imi plac prostanacii astia galbejiti Chiar ca am inceput sa ii caut si cand vorbesc pe mess si daca nu ii am, scriu [emoticon de nu stiu care]
Anca soricelul nu mai este asa de papacios zilele astea. Doar legumele la pranz si cerealele de seara le papa foarte bine. Masa de dimineata si cea de dupa-amiaza nu mai sunt asa pe placul lui. Este posibil sa fie de la Rotarix sa ca nu ma agit...o sa i treaca lui cu raguseala Carlei nu stiu ce sa iti zic
Lidia pentru dintzocul 3 si pup fata papacioasa prin parcuri
andreutac esti totala
Ankussa imi pare rau ca a cazut...dar se mai intampla si de-astea , nu te necaji Si Valentina a cazut cand era micutza si cu siguranta si David va face acelasi lucru la prima secunda de neatentie
anamona eu am luat protectii de colturi si am pus la masa ca domisorul se lasa in parti cand e premergator si direct cu capul in masa a dat
dyanira e un scump micutul Andrei
Denisa sambata am fost cu capsorul descoperit dar ieri i-am pus o sepcuta pentru ca unde am fost noi era camp liber in jur si batea vantul f tare...
BRAVO CARLA !!!!!!!!!!
Musette ma bucur ca te-ai linistit si bag si de-astea fara numar....
MOnica C imi pare rau ca inceputul a fost un esec. Dar nu te bosumfla , va fi bine si la Eva si o sa pape ea tot ce ii da mami Eu i-am facut Valentinei gaurici la 7 luni. Dar nu mai stiu cu ce i-am dat dupa interventie...sorry
Cuscra am luat o tona de lucruri la mine : haine si papa si jucarii si carucior si pe mama si pe Tina....DAR ....am uitat aparatul acasa
Baby boy branzica doar facuta la bleneder o papa, altfel se ineaca o scuipa si gata papa...si banana la fel ,o pus la blender musai
Wow...mai aveam putin si se schimba capitolul pana scriam eu mesajul.....
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
Monyca.C spune:
Baby_boy si pitica mea se trezeste de la un timp fff des noaptea ptr papica..cel putin in ultima saptamana m-a extenuat..se trezeste cred si de 5 ori pe noapte, nu papa mult..trage de cateva ori si adoarme..poate de sete, poate din cauza dintisorilor..cine stie..cert este ca ea niciodata de cand am nascut-o nu a dormit mai mult de 6 ore max legate..cu ceiutul..nici eu nu prea sunt de acord noaptea..
Banana, atat cat a vrut ea sa pape..nu f multa..cateva lingurite..eu i-am dat-o pe razatoare..am una mica mica din plastic in forma de peste, cum erau inainte..e f practica si la cantitati mici e excelenta..iese un fel de piureut..asa am facut cu toate fructele de altfel..branzica nu stiu ce sa-ti zic ca noi inca nu am inceput sa o papam..cred ca cel mai bine ar fi cu furculita..cel mai bine las pe mamici care deja au inceput si branzica sa-ti explice
Dyanira bine ai revenit !!!
Andy_garlo multa multa sanatate puiului ! De ce nu incerci si Novocalminul ? sau poate deja l-ati incercat si nu am fost eu atenta ? la noi a functionat..am avut 39.4..am pus jumatate si i-a scazut imediat !!!
Anca ma uit la Carla si-mi vine s-o mananc. Mai ales cand muta manuta sa se deplaseze e dulce fooc..ce repede a crescut si e super super vioaie..a mea nici macar nu se intoarce singura de pe spate pe burtica si invers..ce sa mai vorbesc de 4 labute..cand o pun pe burta mai mult de 10 sec nu sta si incepe sa gafaie..
Nerantula, KID, Cosmyva multumesc ptr cuvintele frumoase si incurajari. Am speranta ca va incepe si ea la un moment dat..chiar spunea cineva nu mai tin minte cine pe forum, nu o sa pape titi pana la 18 ani. dar pana atunci imi toaca mie nervii...
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
CosmyB. spune:
Monyca pentru gaurile in urechi mi-au spus in spital sa o dau cu Tetraciclina unguent, dar s-au vindecat foarte repede si nu a fost nevoie. E antibiotic nu stiu daca e safe sa o dai.
Pozici
Mamica deMaya
baby_boy spune:
CosmyB, Babytza, MonycaC multumesc mult pentru raspunsuri
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)