Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 10
nikolici spune:
CD eu nu as recomanda AC in aceeasi incapere-masina cu un bb.Insa la noi a functionat la 1...ca nu era masina noastra si mai era un bb in ea si dadeau mereu drumu, eu am tot rugat macar sa nu ridice puterea.Dar a fost un cosmar drumul, ne-a batut soarele din spate in cap direct apx. 3 ore.Dar a fost super racoare la munte in padurice.
Nu stiu daca ma mai bag in curand la un drum asa de lung cu bb in brate non stop, dar na am zis sa mergem toti in ac. masina.My mistake!!!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Joy21 spune:
Buna seara de la noi.
Vreau sa ii spun Evei ca asteptam subiectul despre copiii bilingvi, adica ne inscriem si noi . Cat pentru restul mesajului...
In rest, nu prea inteleg atitudinea razboinica (care isi face mai mult sau mai putin subtil simtita prezenta) pe forum. Imi pare rau ca s-a stricat atmosfera care era candva.
Am fugit la
Victoria, binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe
David Lloyd George
claudinna spune:
neata!
vad ca v-ati facut de cap ieri:)
am vazut pozici de la iarba verde cu Anda si Mikul, de la plimbarea de familie a Biancai (mi se oare mie, sau e cam fata tatii??), filmuletul cu Amalia cea vorbareata, pe Mikul in leagan...super ca ati profitat de vremea asta frumoasa!
anamona si Razvan transpira in masina in zona capului, de aceea ii pun pe scaunel, in dreptul caputului, un scutec de bumbac si am un prosop la indemana. nici eu nu plec de acasa fara o caciulita de bumbac in plus (in masina il tin cu cputul gol, dar daca a transpirat, cand iesim ii pun caciulita), fara un body in plus...fara multe, poate prea multe (ca s-a mirat o mamica ce nu avea niciun alt bagaj decat bebelu:PPP), dar nu vreau sa ma prinda pe nepregatite prin oras, sa n-am pe ce pune mana, mai ales ca nu stam tocmai aproape de centru.
despre dispcutiile din 1 aprilie...consider ca nu au nicio legatura cu mine, nu ma reprezinta in niciun fel, nu ma afecteaza in niciun fel...imi pare f rau ca s-a ajuns aici, dar era previzibil, iar escaladarea conflictelor nu este filosofia mea de viata.
vreau sa ne bucuram impreuna, sa ne sustinem si sa ne ajutam asha cum am facut-o pana acum. consider ca fiecare are ceva interesant de spus si poate fi in orice moment persoana de care ai nevoie sa-ti dea o sugestie, un sfat, sa te scoata din plictiseala, poate.
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
andy.p spune:
Buna dimineata si .
Noi aseara am dormit repede,ce bineeee!!
Claudinna ma bucur ca v-ati relaxat la munte,am vazut si bascutza..ff dragutzaSi Alexia transpira in masina la caputz si tot asa un scutec de bumbac in zona capului,sters si caciulitza afara.
Robi k am inteles,te dlaga si sa nu te mai pupi cu verisorul ala
Cuscra sa stii ca eu citesc cu interes post-urile tale legate sau nu de copil...asa ca scrie orice,de aceea e forum
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
Bianca Nicole,Chris Anthony,Eliza
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy_galro spune:
neatza! azi va servesc si eu o ca eu am mare nevoie...la Andrei azi dim iar i-a crescut febra....nu stiu cum se face dar ii creste de 3 ori pe zi chiar inainte sa-i dau nurofenul si supozitorul...si alta chestie azi dim cand s-a trezit la 5 ca il supara febra si gingiile saracutul la cap era fierbinte si la manute era rece-rece....eu nu mai inteleg nimic...acum a adormit ...sper sa fie mai ok cand se trezeste.
Se vede ca si azi va fi o vreme tare faina! pupici tuturor!!!
de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
baby_boy spune:
Neataaaa
Andy.p multumim de cafeaCine vrea s-o astepte pe Luminita..he.he(glumesc evident)
AM intrat si eu sa va salut...si vad ca v-ati facut de cap...plimbari..gratare...munte..eheee...gata o sa fie mai slaba activitatea aici pe forum
Vazut Milkul care se da la Anduta..ee Ramo..gata ai incurcat-o
Joy daca nu stii de ce s-a stricat atmosfera pe aici..citeste din urma...se practica jignirie..asa gratuite
Cd mie imi plac floricelele tale..si alea cu soacra..si cu mucegaiul si cu draga de cumnata....asa ca mamica de Milk
Nikolici, Dyanira
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
gaia.nevia spune:
neatza si si de la mine...
am culcat copiii ieri tare devreme, ca deh, i-am tarat prin parcurile capitalei toata ziua...
dar eu... eu ce-am facut?! pai... am citit... sa-mi fie rusine... "sobectu"!
Va pup pe toate, doar de buna dimineata, asa....
Eu chiar ma simt prost in legatura cu atmosfera. Mi-am imaginat (greseala mea) ca o femeie ca Eva (pentru ca la adresa ei mi-am permis eu sa glumesc in postul meu cu bioritmul...), asa cum s-a prezentat ea noua, stie de gluma... Din pacate n-a stiut...
Iar ce s-a varsat in postul ei in care ne-a aratat cat de suparata e... nu imi gasesc cuvintele... dar macar am vazut si inteles ce mai era de vazut si inteles.
luminita2008 spune:
Neatza!
Baby_boy , iaca dau muult, pentru toate doritoarele!
Oana, eu mere golden le dau si le place... Si eu sper sa pierzi pariul, de dragul lui David!
Nerantula
Si noi ne-am bronzat, nu rau dar... desi i-am ferit, sunt rosiori bine pe fatzuca... sun si eu azi la pediatra sa vedem ce zice de creme.
Laura, suntem bine, weekend-ul a fost absolut superb, am stat afara mult, in cate 2 reprize lungi pe zi, incepand cu 10.30. Azi noapte a fost mai bine si cu somnul, am avut doar 3 treziri, ma simt chiar bine azi. Sa stii ca nici ai mei, cu precadere Robi, nu mai vor in carucior, vor sa vada mai tot ce-i in jur, sunt tare curiosi si din carucior nu se vede asa bine. Te pup.
Nocom , asa e, o sa treaca si vor veni si zile mai bune, imi place optimismul tau, mamica cu experienta! Te mai astept cu drag pe aici.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
tzitziri spune:
Lumi, deci 5 mai.....o sa iau si eu Golden ca vad ca nu e musai un anumit soi.
David iese afara in pantaloni de trening (nu are decat soseste pe sub ei),body cu maneca scurta si bluza subire cu maneca lunga.Nu vreau totusi sa pic nici in extrema cu a il infofoli dar nu cred ca variatia de temperatura la soare si la umbra (mie ieri in parc mi s-a parut destul de mare diferenta) ii face bine daca e imbracat prea subtire.
Acum nu stiu ce sa mai zic..eu il imbrac ca pe mine si eu sunt friguroasa
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)