Anticonceptionale combinate cu alte medicamente

Anticonceptionale combinate cu alte medicamente | Autor: nebunik_ella

Link direct la acest mesaj

buna!
sunt noua pe aici si am o intrebare....am auzit la mai multe fete ca atunci cand iei anticonceptionale nu ai voie sa iei si alte medicamente ca pot aparea complicatii..
este adevarat? ca am inceput sa iau marvelon de apox.o luna iar de felul meu sunt mai sensibila.bine ca pana acum nu am avut nimic neobisnuit de la pilule,dar mi-e teama sa iau alte medicamente pt raceala ca sa nu fac cine stie ce....
ast un rasp daca se poate...
va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

majoritatea medicamentelor nu au nicio interactiune cu anticonceptionalele. exista anumite antibiotice si medicamente pentru tractul digestiv care pot interactiona, dar acest lucru este mentionat pe prospectul fiecaruia (inclusiv al anticonceptionalelor).
in niciun caz nu exista interactiuni cu produse banale impotriva racelii.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunik_ella spune:

multumec pt rasp !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns REUTcarmi spune:

eu folosesc anticonceptionale de 2ani fara intrerupere si am luat si antibiotice si orice fel de edicamente si nu am avut probleme dar cel mai bine ar fi sa intrebi ginecologul ce sa faci eu iau yasmin sunt super incantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Eu am luat Marvelon timp de aproape 7 ani. Nu am avut nici un fel de efecte secundare, gen cosuri, greturi, ingrasare. Bine..am fost si foarte activa, am facut mult sport.

IN schimb am patit-o de 2 ori sa am hemoragie extrem de puternica si de indelungata, la 2 sapt. dupa CM, din cauza antibioticelor luate in timpul unei raceli, o data a fost vb de Amoxiklav, a doua oara ceva mai obisnuit, dar nu mai tin minte ce.

Daca tii mortis sa iei anticonceptionale, ai grija sa faci pauze de cel putin 3 luni, macar la 1 an, daca nu mai devreme. Pe ele scrie ca sunt safe la persoane pana in 35 ani nefumatoare. Ei bine..sunt nefumatoare, iar la 33 ani am inceput sa am probleme hormonale. Mai intai hipotiroidie, apoi chisturi ovariene. Am fost la 3 dr, toti au spus sa continui cu anticonceptionalele, ca sunt ok. Dar la 3 luni dupa ce le-am intrerup pentru ca imi doream un bb am inceput sa am niste manifestari alergice foarte urate inainte cu cateva zile de CM, inclusiv edem Quinke. A trebuit sa treaca 18 luni de analize si nu mai stiu cati dr. sa aflu ca este alergie autoimuna la progesteronul produs de glandele mele. Au trecut aproape 5 ani de atunci si in fiecare luna imi apare aceasta alergie, mai putin perioada finala de sarcina si pana la primul CM dupa nastere.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Eu am luat Marvelon timp de aproape 7 ani. Nu am avut nici un fel de efecte secundare, gen cosuri, greturi, ingrasare. Bine..am fost si foarte activa, am facut mult sport.

IN schimb am patit-o de 2 ori sa am hemoragie extrem de puternica si de indelungata, la 2 sapt. dupa CM, din cauza antibioticelor luate in timpul unei raceli, o data a fost vb de Amoxiklav, a doua oara ceva mai obisnuit, dar nu mai tin minte ce.

Daca tii mortis sa iei anticonceptionale, ai grija sa faci pauze de cel putin 3 luni, macar la 1 an, daca nu mai devreme. Pe ele scrie ca sunt safe la persoane pana in 35 ani nefumatoare. Ei bine..sunt nefumatoare, iar la 33 ani am inceput sa am probleme hormonale. Mai intai hipotiroidie, apoi chisturi ovariene. Am fost la 3 dr, toti au spus sa continui cu anticonceptionalele, ca sunt ok. Dar la 3 luni dupa ce le-am intrerup pentru ca imi doream un bb am inceput sa am niste manifestari alergice foarte urate inainte cu cateva zile de CM, inclusiv edem Quinke. A trebuit sa treaca 18 luni de analize si nu mai stiu cati dr. sa aflu ca este alergie autoimuna la progesteronul produs de glandele mele. Au trecut aproape 5 ani de atunci si in fiecare luna imi apare aceasta alergie, mai putin perioada finala de sarcina si pana la primul CM dupa nastere.

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Depinde de anticonceptionale , la Yasmine nu se face pauza deloc pentru ca nu este nevoie.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

eu pe vremea cand luam anticonceptionale ... LOgest .... nu suportam antibioticele , de ex cand luam augmentin faceam o alergie de toata frumuseatea, decat cu claritin imi trecea , ma umpleam de bubite pe fata, gat, piept ... si ma scarpinammmm
sensibilitatea mi-a ramas, si-acuma reactionez la antibiotice dar nu chiar asa agresiv

n-am avut nici o problema cand luam medicamente pentru raceala

ANDANII

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Depinde de anticonceptionale , la Yasmine nu se face pauza deloc pentru ca nu este nevoie.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

Nu cred ca ar fi asta un avantaj, ba din contra. Alergia mea a fost declansata de reluarea functiilor normale de producere a hormonilor. Organismul nu i-a mai recunoscut, nemaivazandu-i de mult timp, si de atunci ii respinge cu regularitate.
Am fost frustrata mult timp ca nu stiam ce am, dar in perioada asta am mai intalnit/auzit de inca 4 cazuri asemanatoare, 3 cu manifestari alergice cutanate si unul cu pete pe retina.

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Cazul tau este terbili de rar.
In primul rand anticonceptionalele contin hormoni , si estrogen , si progesteron , ei impiedicand doar ovulatia, pe scurt , fac organismul sa creada ca esti insarcinata si asa nu mai ai ovulatie.

Nu am mai auzit niciodata de ce ai tu .

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Stiuuu, la noi nu prea e intalnit, cred ca din cauza ca anticonceptionalele nu s-a folosit pe scara larga, ca sa zic asa.
A fot cumplit pentru mine sa intanesc asemenea raspunsuri la aproape toti dr pe care i-am consultat. Daca vrei iti pot trimite niste studii pe care le-am primit si eu de la o studenta in medicina de la Cluj. Dar abia maine pot, ca acum plec de la serv.

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Stiuuu, la noi nu prea e intalnit, cred ca din cauza ca anticonceptionalele nu s-a folosit pe scara larga, ca sa zic asa.
A fot cumplit pentru mine sa intanesc asemenea raspunsuri la aproape toti dr pe care i-am consultat. Daca vrei iti pot trimite niste studii pe care le-am primit si eu de la o studenta in medicina de la Cluj. Dar abia maine pot, ca acum plec de la serv.

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

da , trimite te rog pe mail ca sunt tare curioasa
Mutumesc mult!

***Fur is for petting**

Mergi la inceput