Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(8)
Raspunsuri - Pagina 20
Ramonika spune:
miramar - UM a fost pe 3 martie, deci socotind de la aceasta data, as fi cam in sapt. 6.
sper sa nu ma apuce mai tarziu, ca mi-e bine asa cum e. ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
Miramar spune:
Nu ca ti-as dori dar abia ai intrat in sapt. 6 (5 sapt. +1 z) mai asteapta vreo saptamana si mai vedem ![]()
7+
elara spune:
Salut. 
Betty, nu ma supar eu usor.
Camy, ai citit ce ti-am scris in primul mesaj? Adriana si Krelia, ma bucur mult ca v-a placut montajul. Si eu ma emtionez cand imi aduc aminte de cand s-a nascut si eram cu ea in spital. Abia astept sa am inca un bb asa mic.
Si mi-e tare dor sa alaptez ca tare e frumos.
Eco fac la Med Life ca nu am reusit as curand unde voiam eu, dar urmatoarele le voi face la Diagnosis.
Pe mine nu ma dor sanii deloc. Nici la Maria nu m-au durut. Si deocamdata nu am simptome deloc. Asa ca zi am facut al 4-lea test. ![]()
![]()
Nici la ea nu am avut simptome decat prin saptamana 7-8: senzatii de sila si salivatie multa (dar nu am vomitat deloc) si multa oboseala. Oboseam si daca stateam in fata oglinzii sa ma pieptan
Trebuia mereu sa ma mai asez pe pat sau pe un scaun, pe ce apucam...
Asta pana mi-a dat dr. mea Panangin si mi-am revenit. Acum parca nu as vrea sa-l mai iau asa ca astept sa vad cum va fi de data asta, cum am sa ma simt si mai vad si ce zice dr.
Numai bine va doresc tuturor. 

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
ancadragoman spune:
Elaro tu nu zici nimic???????????
FELICITARI!!!!!!!!!!!!

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
MSymo spune:
Dragele mele va salut si va doresc numai bine pe tot parcursul celor 9 luni minunate.
Ma chinuie zeci de intrebari si pana merg la dr. saptamana viitoare caut raspunsuri pe internet, dar din pacate ma debusoleaza total.
Am Rh negativ, gr. A2 si aseara am aflat ca taticul are Rh pozitiv, gr O1...incompatibilitate si deja vorbim de o sarcina cu probleme fiindca am avut de-a lungul timpului 3 avorturi si constat cu stupoare ca idiotii de medici au luat banii si cu asta basta. Daca m-ar fi intrebat ce Rh am puteau sa-mi faca un vaccin si acum sa stau linistita. Vom vedea ce zice dr. mea. Mai merge cineva la Euroclinic? Stie cineva ceva despre dr. Constantin Roxana? Eu am ales-o dupa cautari pe google, prin referintele celorlalte paciente. La prima consultatie a fost f draguta, dar am nevoie de mai mult decat atat.
Va pup si pe curand.
Gravi 7+
A_driana spune:
nici eu nu pot sa ma plang de nimic INCA
(adica sani durerosi, urinat des, pofta de mancare sau oboseala eu nu le consider ,,grave''), mai simt cateodata niste intepaturi pe sub buric, dureri...si atunci bineinteles ma speriu...oare ce ii? dar imi trece repede...
deci probabil voi merge si eu la gine in 17, in cel mai bun caz va vedea o pata neagra si va zice hai peste 2 sapt sa mai vedem atunci...si eu raman cu buza umflata 
sper doar sa fie bine la toate burticile 
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
6