Gravidute prin FIV (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Bq,

Inteleg ca mult asteptatul eveniment se va intampla orcium saptamana viitoare... Ce emotii!!!

Micky, tu urmezi dup Bq. Mai ai putin...
Unde vei naste?

h.

17+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

hepilica merci pentru galerie, nici nu imi vine sa cred ca am ajuns pana aici. Voi naste la Euroclinic.

Micky 34+ +

AMR 32 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bq, imediat vei fi cu bebelusul in brate. Bine ca ai ajuns pana aici si stii sigur ca bb s-a format complet, fara risc de prematur.
Micky, mai poti? Eu incep sa ma misc din ce in ce mai greu. Mi-a crescut burta si simt ca explodez. Obosesc f. repede chiar daca nu fac mai nimic, doar matur in bucatarie. Imi dau seama ce ma asteapta mai tarziu.
Deocamdata stagnez la +5 kg si ma gandesc cat de greu ar fi fost cu +15-20 kg. Incerc totusi sa nu ma plang prea tare ca pentru fetitele acestea m-am chinuit atata timp.

Va pup pe toate si sa aveti mai departe sarcini usoare.

24+

Mergi la inceput

Micky, super alegere ai facut pentru marea intalnire.

Am auzit numai lucruri excelente despre Euroclinic, am si fost acolo... Nu am vazut insa maternitatea, dar am auzit ca arata excelent, ca are dotari de ultima generatie, personal super pregatit...

h.

17+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Moni, am vazut mobila fetitelor...hi, hi...ce draguta este. Vor avea o camera dragalasa foc.
Din cate am vazut, la Ikea au o gama destul de variata si preturile sunt mult mai accesibile decat in alte parti.. Am fost zilele trecute la KIKA. Au mobila si accesorii foarte dragute pentru copii, dar preturile mi s-au parut cam maricele...comparand cu ce am vazut la tine si pe cateva site-uri.

h.

17+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

astazi am ajuns la spital .
bebele este ok ,ii bate inimioara cu putere

ce simt eu ,sunt contractii ,asa le-a descris .
mi-a dat uscosin , 4 no spa pe zi si repaus la pat pana imi revin
a mai cedat durerea ,sau presiunea ,ca mai mult asa e .
mi-a zis sa stau linistita .

bebele era in burtica si mi-a spus ca placenta ,sau saculetul e ok. imi arata ca este inconjurat de o aura alba . si a zis ca e ok .

acum stau linistita si ma rog sa fie bine .

mai mult de atat nu are ce sa-mi faca , a zis ca in caz ca nu cedeaza nici pana maine ,sa ma interneze sa imi faca injectabil ...un fel de no spa .
vedem ce va fi .
pupici

Evy 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hope2009 spune:

Evy ai grija de tine, stai in pat, incearca sa te relaxezi si gandeste-te numai la lucruri frumoase. Doamne-Doamne are grija de puiul tau, fii increzatoare si pozitiva si roaga-te Lui.
(Si eu aveam niste dureri/contractii (sau cum s-or numi) cand am fost suparata ).
Poate o muzica de relaxare te ajuta, poate o comedie, sau poate citind o rugaciune, etc. Orice care te linisteste e bine venit!
si ai grija de voi!
Bonbonique si Micky va apropiati de cel mai frumos moment al vietii!!! Am emotii numai cand ma gandesc! si tin pumnii stransi!

Mergi la inceput

Evy, vestea ca bebica e bine acolo in burtica este una excelenta. stai linistita asa cum spune medicul, nu face nici cel mai mic efort, nu te ridica din pat. bebica merita orice.

roaga-te la DD si sigur va fi totul bine.

h.

17+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello dragutelor

Tocmai ne-am intors de la ecografie. Piticii s-au razboit intre ei si impreuna cu doctorul. L-au disperta pe domnul doctor Herghelegiu. Se ruga de ei sa stea doua secunde nemiscati dar ei nu si nu.
Sunt sigur 100% fetita si baietel. Avem poze doveditoare. Ei sunt bine dezvoltati in grafic fara probleme cu niste fete dragalase. Sunt indragostita de ei. Fetita are 625 de grame iar baiatul are 605 grame. Domnisoara mea a recuperat diferenta de 100 grame care era intre ea si fratiorul ei chiart la depasit putin. Si penrtu ca totul sa fie minunat colul meu este lung si inchis fara probleme. Nu mi-a zis dimensiunea dar a zis ca e foarte bine. ASa m-am bucurat ca e colul bine.

Bq ce putin mai ai. abia astept sa ne povestesti de baietelul tau dragalas
Miky si tu mai ai putin. O sa iti strangi bebelusii in brate. Ce frumos.

Sper sa duc si eu sarcina cat mai mult.

Evy incearca sa te linistesti si sa te gandesti la bebelusul tau luptator. Ai in incredere in bebelusul tau. Multa bafta va doresc si multa sanatate.

Va pup dragutelor si va doresc sarcini usoare incontinuare si bebelusi sanataosi si voiosi.

elena +23
Burtica mea la 22 sapt
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Moni este cam greut si eu obosesc repede si ma simt asa inutila ca vreau sa fac curat sau sa spal ceva, dar obosesc repede. Am si contractii si dureroase si nedureroase (banuiesc ca ale sunt, pe care le simt eu). Dar mai am putin si trece. Si am pus 17 kg pana acum. Tu cum ai pus numai 5 kg? Asa putin?
hepilica si eu cred ca am facut o alegere buna, m-am saturat de spitalele de stat, mai ales ca am umblat foarte mult prin ele ca sa vad din ce cauza nu iese bebe. Si o gramada de operatii, etc. Acum am spus ca odata in viata nasc (ajung 2 copii) si sa fie asa cum trebuie, fara spaga la portari, etc.
Evy ei vazut ca este bine? Si asa va fi pana la sfarsit.
Elena vezi ca Herghelegiu nu greseste, chiar o sa ai fata si baiat. Au luat in greutate foarte bine.
hope

Micky 34+ +

AMR 32 zile

Mergi la inceput