Burtici fericite de septembrie-octombrie (37)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Katerinna, tensiunea mica nu ii face rau lui bebe, doar tie! Si eu zic sa bei o cafea pe zi, si sa ai mereu la tine o cola, sau ceva cu cofeina, sa te mai energizeze daca e cazul.
SI eu il simt pe bebe mai ca lumea de vreo saptamana. Inainte treceau si cateva zile pana il simteam, si eram si eu ca Monica, super stresata si panicata. Asa ca eu o inteleg, si mi-am dat seama imediat de ce nu mai vrea sa scrie.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 17+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Cris, tu intri din Cic in Cic sau ai o pauza? CA daca intri dintr-unul in altul atunci se ia in calcul venitul de dinainte de cic 1. DAca nu e cam ambigua leagea. Mi se pare ca daca ar trebui sa "lucrezi" operioada poti intra direct in prenatal si mi se pare ca se calculeaza lunile de prenatal si restul pana la 12 luni nu stiu. Stiti unde v-ati putea lamuri? Sa va duceti acolo in hambarului unde se depun actele astea si sa le intrebati pe cucoanele de acolo. Ele trebuie sa stie. LE spuneti ca deja ati nascut si le intrebati ce sa treceti pe foaia de venituri ca nu stiti si nu vreti sa faceti mai mult edrumuri. Si ele tre sa stie. VA vor spune sa treceti ori veniturile sin cic ori cele de dinainte de cic 1.
Sper ca am fost coerenta

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 16+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Monica pup si eu smekeru/a Ma bucur ca te-ai linistit in privinta lui, iar de acum...sa ne tii la curent cu telenovelele si cu scorul meciurilor de fotbal
Roxxy pup si pe Matei mititelul! Nici nu credeam ca pot fi atat de sensibili ma manute!
Noi mergem la somnic Noapte buna mamici si vise frumoase la BB-ii din burtici!

18+ cu floricica roz
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Crisbebe, tu ai face bine sa iti cumperi un aparat de tensiune, daca zici ca o ai asa de mare. SI sa o tii mereu sub control. Eu zic sa iei medicamentul prescris de medic. Chiar nu e de gluma cu asa ceva, nu vreau sa te sperii, dar am auzit de multe cazuri tragice in sarcina de la tensiune mare. Te rog eu mult sa ai mare grija si sa iei tratament daca asa ti se prescrie!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 17+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Ellenuta, multumesc frumos ca m-ai bagat si pe mine in listuta. Sunt tare incantata ca ma vad si eu acum acolo.

va doresc o zi excelenta tuturor.

10+

Mergi la inceput