Aspirante optimiste >20 ani(397)
Raspunsuri - Pagina 7
happyella spune:
gabidaniela si eu sunt Z1 
ne luam de manuta luna asta si venim cu teste cu II liniute ![]()
la tine cat dureaza CM? 
viitoare 
http://tt.lilypie.com/ywKvp3.png
gabidaniela spune:
Eu sunt Z 2 ca mi-a venit aseara pe la 11.30. Pana acum a fost 28 de zile ceas. Luna asta a luat-o putin razna, dar sper sa fie o exceptie. Sper ca luna viitoare sa nu mai vina deloc din motive de bebe ![]()
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
ellenii spune:
Si eu imi doresc sa fie pentru noi toate surprize frumoase de la iepuras.
Gabidaniela, poate ai vut teste fals pozitive, mai ales ca era o liniuta pala. Eu am patit asa cu barza. Mi-a iesit a II-a liniuta foarte stearsa si am facut si BHCG si a fost clar negativ. Daca era sa ma iau dupa testul de urina, as fi cazut si eu in butoi.
Another day goes by 
gabidaniela spune:
Ellenii, tocmai de-asta ma bucur ca nu mi-am facut sperante prea mari pe baza testelor cu liniute foarte pale. Si acum sunt putin dezamagita, dar in mod sigur as fi fost si mai dezamagita si as fi picat in butoi rau de tot daca erau liniutele clare si apoi imi venea...Si daca zici ca si tie ti s-a intamplat si bhcg-ul a fost negativ, cu atat mai mult cred ca a fost numai o alarma falsa, probabil astenia de primavara 
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
dannyM spune:
Ce de mai navala de la rusi....chiar nu putem sa le trimitem o bomba sa nu mai apara pe la noi?Ne-au invadat ei acum dar data viitoare le aram noi lor,nu-i asa?Important e sa ne tinem de treaba![]()
Eu deja l-am planificat pe sot la prestatii din 2 in doua zile,mi-a spus sa-i incercuiesc pe calendar sa stie exact cand ii vine randul
mai mi-a spus,,off ca greu mai fac unii copiii, iar altii ii fac ca batutul din palme si-i lasa pe strazi si in orfelinate,nu prea e corect'',dupa aceea tot el spune ca poate asa vrea Doamne,doamne sa ne chinuim nitel,si tind sa-i dau dreptate.
Dar sa ne rugam la Sfanta Fecioara si sigur o sa ne ajute!

neliaCris spune:
una fete..noi am fost la gedina zoo..cris a fost tare marait..nu mi-a papat nimic..nu ii place lumea...inbulzeala...vai ce ma voi face cu el in ro..a trebuit sa ii dau nurofen ca altfel nu termina de plans..am ajuns acasa si s-a pus pe perbutza lui in patucul lui...vai ce mila mi de el...
gabi imi pare rau...dar incepem cu odiseea de ian?pupici..
ref la nunta eu eram gravi...nunta era programata cu 5 luni inainte...a fost un dezastru,soacra a zis ca e pe 1 loc in nunta si sa nu se faca de rusine..mi-am blestemat zilele,am plans mult dar nu de emotii..daca privesc inapoi mai bine stateam nemaritata...nunta am facuto la tara unde nuntile tin 3 zile..eu seara ma odihneam ca eram cu lesinuri mereu si imi dadeam rochia jos...soacra ma injura pe alta paret ca cica aduce ghinion...dar daca imi spanzura copilul in burta ma ca...am pe ghinionul ei....ieri mi-a fost rau...ca nu am prea papat...azi mi-a foost ra ca am papat un sanwich la zoo si nu mi-a placut acum sunt bine...
se poate sa imi induc eu starile astea sau chiar o iau razna cu totul?
va pup fete...sperantza moare ultima
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
neliaCris spune:
una fete..noi am fost la gedina zoo..cris a fost tare marait..nu mi-a papat nimic..nu ii place lumea...inbulzeala...vai ce ma voi face cu el in ro..a trebuit sa ii dau nurofen ca altfel nu termina de plans..am ajuns acasa si s-a pus pe perbutza lui in patucul lui...vai ce mila mi de el...
gabi imi pare rau...dar incepem cu odiseea de ian?pupici..
ref la nunta eu eram gravi...nunta era programata cu 5 luni inainte...a fost un dezastru,soacra a zis ca e pe 1 loc in nunta si sa nu se faca de rusine..mi-am blestemat zilele,am plans mult dar nu de emotii..daca privesc inapoi mai bine stateam nemaritata...nunta am facuto la tara unde nuntile tin 3 zile..eu seara ma odihneam ca eram cu lesinuri mereu si imi dadeam rochia jos...soacra ma injura pe alta paret ca cica aduce ghinion...dar daca imi spanzura copilul in burta ma ca...am pe ghinionul ei....ieri mi-a fost rau...ca nu am prea papat...azi mi-a foost ra ca am papat un sanwich la zoo si nu mi-a placut acum sunt bine...
se poate sa imi induc eu starile astea sau chiar o iau razna cu totul?
va pup fete...sperantza moare ultima
neliaCris spune:
ce gresit am scris...ma gandesc ca intelegeti voi ce am batut la tastiera?!dar ma grabeam....ne auzim maine ?vad ca azi e lumea ocupata(in afar de fetele din dubai!!!)
pup
cori_mic spune:
multumesc pentru pont ellenii, voi incerca si acolo
.
gabidaniela, sa nu fi suparata; prietena mea a fost intr-o situatie asemanatoare, doar ca la ea fusese testul clar pozitiv. tot asa la cateva zile au venit uratii asa ca a mers la doctor si el i-a spus ca chiar daca se formase ceva, faptul ca a durat atat de putin este dovada ca nu s-a format totusi bine. si ca mama natura are ea criteriile ei de selectie in astfel de cazuri si asta se intampla pentru a nu lasa sa se nasca multi bebici cu probleme. suna trist dar este adevarat. insa stai linistita pentru ca asta arata si faptul ca poti avea bebe si data viitoare va fi cu siguranta bine 
http://mt.lilypie.com/VvQFp3.png
neliaCris spune:
neatza fete!!!poftiti la cafelutza....ce planuri aceti saptamana asta?eu pregatesc bagajele pentru plecarea in ro.....calc toate hainele...e greu sa gandesti pentru 3 insi...sa faci bagaje pentru trei,sa te gandesti ce ii trebuie sotului calcat ,curat pentru pasti,la bb e mai usor...dar mergem inainte....asa e viatza de sotie...cateodata imi mai fuge mintea la cum era inainte..fara nici o grija...asa ca daca o sa faceti fete sa nu le lasati sa se casatoreasca la 21 de ani...
,mai lasati-le sa copilareasca un pic....
va pup si va astept la un pahar de vorba