***Prietenie la plesenala - EMMA INVINGE !!!***
Raspunsuri - Pagina 4
misha71 spune:
Sorana, nici la teatru de papusi n-ai mai fost? ![]()
Cum a fost plimbarica azi pe afara?
veverita frumoasa
Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy |
Pai si ouale lu' Max unde's?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
mihaela77O spune:
eu sunt suparata rau de tot..sasha are parvoviroza,un virus fatal,tratamentul costa 90 lei pe zi si doctorul nu-mi poate garanta ca scapa...ce sa fac?costa foarte mult,dar nici garantii nu am....mi se rupe sufletul de ea,se uita la mine cu ochi tristi si rugatori...andreea a plans toata ziua...

nu credeam ca te poti atasa atat de mult de un animalut...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
iulia,ce specie umana este in poza aia?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kay spune:
paaai, ce sa va zic? o sa pun saptamana aviatoare poze noi
sau chiar de acum, sa vad cum ma misc... anunt !!!
S e bagata in priza, nu mai sta intr-un loc absolut deloc... face numai si numai ce vrea... ma intreba la logopedie daca ma imita... pai ... nu, zic eu... eh, mare mi-a fost greseala... am inceput sa o urmaresc. imita, dar numai ce vrea. adica : daca ma catar pe ceva, hop si ea. daca fac dus, vrea si ea. daca sap in nisip, vrea si ea... daca mananc ceva, si ea tre sa manance musai acelasi lucru
. deci, da, imita. dar numai ce vrea ea... e un faifun la apogeu de cand se trezeste pana cand adoarme... a inceput sa isi aleaga EA ceea ce imbraca... tre sa ii dau cel putin 2 variante si ea decide
, sa aleaga ce mananca, si musai sa manance singura... daca nu ii dau unealta prefera sa moara de foame decat sa ii dau eu... ce sa va mai povestesc? zice mama, in continuare, am stat noptile trecute pe youtube (da, stiu, ciudat) si m-am uitat la filmulete puse de parintii cu copii cu aparate/implant facute la terapie si fac si eu ce vad acolo cu ea, ca altfel o sa ramanem cu mama spus si la copaci pana la adanci batraneti... mi-am facut o comanda pe amazon... carti si dvd-uri pt logopedie, acu sa vad io care logoped e mai tare decat mine
... v-as mai povesti, da ma insir de ma prinde dimineata in bucatarie... in mare am un copil cu personalitate si extrem de incapatanat ![]()
pup mahalaua
moah, moah !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
oole lu max le-a incondeiat nevasta-sa

************************************************************************************
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
misha71 spune:
Asa Soso! Nu te lasa! Sa simta mama ca are fata mare si shmechera ![]()
Mihaela cum se poate? Cine ti-a dat-o pe Sasha nu stia nimic de boala asta?
(LadyJ)
MadameBovary spune:
Mihaela, din pacate parvo e o boala foarte grava si nu ai garantie ca scapa dupa tratament. Eu stiu de caini care au murit cu tot cu tratament, dar si de altii care s-au facut bine. Eu n-as putea sa imi lasa patrupeda sa moara cu buna-stiinta atata timp cat exista un tratament care poate fi adoptat... asa s-a intamplat si in cazul pisoiului. A murit in ciuda tratamentelor intense pe care i le-am facut, dar inca ma simt ca si cum nu am facut suficient pentru el si ma gandesc ca daca faceam mai multe, poate scapa
E alegerea ta, evident, dar eu nu as putea sa o las pe a mea sa moara fara sa incerc orice e posibil. Mai ales ca atasamentul e ... mare.
SUCCES!! si Sanatate!
si somn usor ca ma doboara
.
kay spune:
Mihaela pe de alta parte are nevoie de bani pentru terapia lui Mihaita... cu sange rece, puteti sa dati cu pietre si rosii stricate... 90 ron pe zi inseamna 630 ron/saptamana... adica 2520 ron pe luna... cea ce mi se pare enorm... eu cred ca terapia lui Mihaita e mai importanta
. nu va suparati pe mine, va rog, dar din perspectiva mea de mama care a avut nevoie de bani pentru copilul ei, pentru viata si dezvoltarea ei normala, eu asa as face.
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
misha71 spune:
Neata mahala!!!!
ceiuletu', grisuletu' si laptic pentru tot boboru' muncitor!
iar la munca 
(LadyJ)

Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)