***Prietenie la plesenala - EMMA INVINGE !!!***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Iulia - acum am vazut ca ai copii, deci ai trimis originalele.

Du-te si da-le cu ele in cap

Sa-mi zici daca ai rezolvat, zau ca-s curioasa tare.

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Sorana ,iti dai seama ca am copiute la acele chitante ...si unde mai pui ca serjentu' Fleasca n-a vrut sa primeasca plicu' cu chitantele in origenal(le-am trimis cu Curriero cu conf. de primire),intr-un final m-a vizitat si i le-am dat personal ...erau amenzi pentru ca aveam in magazin(eram shop manager) camere de luat vederi neautorizate de politie ...si pentru asta se da amenda pe persoana fizica,nu pe firma ...domnului serjent ii fu teama sa primeasca plicu' de la Curriero de teama sa nu fie cu tenta amoroasa

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

moooor de somn ma duc langa grasa mea. sunt mai bine cu piciorul, pot sa calc pe el... un inceput bun !

va si revin mai pe seara, ca azi la 10 m-a trezit barbatu, altfel eu dormeam pana hahat... si copilul meu se urcase pe scarita de la baie, isi daduse drumu la apa si isi inmuia suzi in apa, ca ii era sete saraca

va pup si va doresc o dupa-amiaza frumoasa ! noi mergem in parc cand m-oi trezi io...

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

closca sefa asteapa sa vada la orizont cracii sus si eventual o ciorba cu taietii moldovenesti

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

sorana,sasha este mai bine!cel putin asa zice doctorul,dar eu nu ma bucur inca pana nu vad al doilea test ca iese negativ!

sasha bolnava

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

sorana ,ti-am trimis PM

Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

kokyi, sorana si cu max...amendatii statului.
si el a patit o chestie de genu...noroc ca avea copie la chitanta altfel ma omora cu zile.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

si eu, motz din varful patului pentru ca pisiul mi-e ocupat . asa ca abuzez de laptopul stapanului . behai ceva de speriat, azi m-a apucat o criza de tuse pe la pranz de am zis ca mor! mi-au dat si lacrimile, nu ma mai puteam opri, cred ca eram aproape de a-mi scuipa un organ la un moment dat . am dres-o un pic cu miere, altfel cred ca eram decedata pana la ora asta . adaug si faptul ca vb in asa fel de cred ca ma aud doar cainii pentru ca deschid gura si nu prea ies sunete... nu se aude nimic! sunt ragusita, n-am mai patit asa de muuuult! in rest, sunt bine . ieri am avut o seara taaare interesanta, e bine asa sa te reintorci macar cate putin la lucrurile care iti fac bine .

va pup si ma urnesc sa-mi spal animalul ca devine gri/maro de la jeg in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

si eu, motz din varful patului pentru ca pisiul mi-e ocupat . asa ca abuzez de laptopul stapanului . behai ceva de speriat, azi m-a apucat o criza de tuse pe la pranz de am zis ca mor! mi-au dat si lacrimile, nu ma mai puteam opri, cred ca eram aproape de a-mi scuipa un organ la un moment dat . am dres-o un pic cu miere, altfel cred ca eram decedata pana la ora asta . adaug si faptul ca vb in asa fel de cred ca ma aud doar cainii pentru ca deschid gura si nu prea ies sunete... nu se aude nimic! sunt ragusita, n-am mai patit asa de muuuult! in rest, sunt bine . ieri am avut o seara taaare interesanta, e bine asa sa te reintorci macar cate putin la lucrurile care iti fac bine .

va pup si ma urnesc sa-mi spal animalul ca devine gri/maro de la jeg in curand

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

tantzicosanatate si ai grija de tine!
fetelor si eu ma simt asa naspa..am o moliciune,parca ma prabusesc...nu stiu ce o fi cu mine...ieri am reusit si eu sa fac putina curatenie generala,printre orele de terapie si sedinta pe mess cu coordonatoarea si bineinteles cu ajutor ca de una singura nu faceam fata si mai ales si cu mihai in grija...imi vine sa dorm pe mine...oi fi bolnava?

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

stilatelor,pe unde umblati?eu cui ma laud ca mihai a invatat sa spuna "apa"?
acum mai nasol,ca nu primeste apa pana nu spune apa!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput