Copii din 2002 *58* Dormi in pace, ingeras Emma !

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Andrei a stat face to face cu o fetita cu varicela si nu a luat.Sincer, nici nu as vrea.
Eu am facut dupa ce m-am maritat

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu cred ca e mai bine sa faca acum, eu am facut la 18 ani si a fost ingrozitor!!! Asa, mici fiind, trece si mai repede, e si mai simplu...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

asa e, Nico, doar ca nu as vrea sa sufere.
Prietena lui de 6 ani, tare greu a trecut peste varicela si a si tinut-o 3 saptamani.

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele, Ema a facut varicela in toamna...sau asa cred...medicul a zis ca are cea mai usoara forma pt ca a avut numai pe spate cateva blande care au trecut intr-o saptamana...
de la gradinita nu a luat nimik, insa acum 1 luna a "furat" niste viermisori...cu tratament a trecut, sper sa nu mai reapara

in rest..gata vacanta , ema merge la centru si la gradinita

http://florina-emilia.blogspot.com
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu stiu daca v-am mai spus - Robert a facut varicela la 1 an si 3 luni... luata de la mine (28 de ani pe vremea aceea). Clar c-a fost mult mai bine la el decat la mine si nici n-a mai fost nevoie de vaccin. N-am avut probleme cu el, ca n-a prea constientizat ce i se intampla si nu s-a scarpinat si l-am si dat cu o solutie mentolata impotriva mancarimii. Sotul a facut in liceu o forma destul de urata.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am revenit si noi cu poze de la botez:
http://family.webshots.com/photo/2586614730087737923kQlgwQ

Finul a fost extraordinar de senin...nu a plans absolut deloc (nici cand a fost scufundat in cazan)...Si am petrecut cam 3 zile

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Si eu la 18 ani am bolit 2 saptamani, ma ridicam doar sa ma duc la baie... mancam doar... lichide... Greu! Asa ca prefer acum sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Sanziana, bravo ai fost o nasica la mare inaltime. Sa va traiasca finutul ca e tare frumusel si sa va bucurati de el. Si noi vom fi nasi pt. a 5 a oara de cand sintem pe continentul asta prin toamna de data asta . Uitandu-ma la piscina ta si funul pe care-l aveati acolo parca mi-ai dat idei, desi in Canada nu stiu cat se merita investitia la iernile astea lungi Dar cu incalzirea asta globala, cine stie parca?! Azi de exemplu au fost 27 grade

Si a mea a facut varicela cand avea un an si nu apucasem inca sa o vaccinez. Asta micul n-a facut inca varciela, dar a facut roseola deja. Asa ca am mai taiat o boala de pe raboj cel putin.

Laura
, sanatate multa Alexiei

Nina, faci tu capitol nou?

V-am pupat

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani Matei!Nicoleta ai doi baieti frumusei foc!
am reusit si eu sa ma uit pe poze(recunosc nu pe toate ca sunt restanta rau)
Sinzi doar trei zile? ati fost toti niste frumosi!
pupici tuturor !!merg si eu la somn..

Mergi la inceput

Am mers la vaccin (ROR), am facut si bilantul: 10 kg (dupa tura de Rotavirus) si 80 cm!!! Aceleasi ca fratele lui tot la un an!! 47 cm cranian si 48 cm la torace. Suntem foarte bine!!!

Mergi la inceput