Copii din 2002 *58* Dormi in pace, ingeras Emma !
Raspunsuri - Pagina 18
Gabbriela spune:
va salut si eu cu drag ...
noi suntem bine sanatosi, dar mult prea ocupati cu rutina zilei sa mai am timp sa intru pe net.. sorry fetelor, dar mereu imi sunteti in ganduri... ma bucur ca sunteti bine si va doresc la toate sanatate si fericire si la pitconti numai bine
fug la mosie ca imi mor puii de foame
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
crig72 spune:
dragele mele sper ca v-ati linistit dupa cutremurul din seara aceasta...eu sincer nu am mai avut de mult o senzatie asa ciudata..Mariuca nu a simtit.era doar nemultumita ca i s-a intrerupt convorbirea..avea o pozitie de genul ..picioarele pe scaun si capul in jos
andy.p spune:
Va doresc o Duminica minunata tuturor.
Alexia muceste si haraie in continuare,astept sa treaca week-end-ul sa pot sa o duc la dr.
Andy e bine,se bucura de zile libere.
Va citesc si va pe toate
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Cristina_C spune:
Sper ca sunteti bine toate!!! Am citit ca s-a simtit destul de tare in unele zone!
Am sunat acasa si toata lumea e bine, n-a ajuns la ei.
Nicoleta spune:
S-a simtit si la Brasov cutremurul... puneam rufe pe balcon, ma zdruncinam putin si kma gandeam: Cat pot fi de obosita!
Azi piticul meu a implinit 1 an!!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Nicoleta spune:
http://family.webshots.com/album/571425410pGUyqw
Cateva poze.
light spune:
Nicoleta, sa iti traiasca Matei sanatos si fericit! La multi ani plini de voie buna, si o copilarie fericita!Frumos tortul lui Matei, pacat ca io nu pot sa fac asa ca la mine nu se mananca, cu exceptia mea, evident.Bine ca nu a fost asa mare cutremurul 3-4 grade pe scara mercali, din cate scria Tzuni la generale, mi se pare destul de mic, sper sa nu vina altele mai mari.Laura, multa sanatate Alexiei!Vremea la noi e de toamna spre iarna, ploua, bate vantul, e mai rece 11 grade... Ieri vorbeam cu cineva din Bucuresti care spunea ca exact cum a fost la noi ieri, a fost si in Bucuresti, innorat, cu ploaie si temperaturi de 12-13 grade. Numai ca la noi o sa se tot raceasca, iar la voi se incalzeste. Asa ca astazi desi e duminica, avem program de stat in casa, ieri am colindat prin magazine si ne-am uitat la chestii pentru bebelusi.
my deviantArt Gallery
cristina22 spune:
MATEI
Pana la urma, ce a ales, Matei, frumosul??
Lucia-deci sunteti la partea cea mai frumoasa:shopping pt trusoul bebelusului!!
Gabb-cum e Julian?
Serios, ai pui?
Laura-greu e cu expectoratia la astia mici...offf!
Cristina-spor la treaba, ca ai o gramada!
O duminica frumoasa!
cristina si Andrei
Nicoleta spune:
Cristina, el le-a tot pipait pe toate, dar nu lua nimic! Noi tot cu galeria de pe margine! A ales pana la urma asa: mobilul (prima optiune si la fratele lui ), metrul de croitorie (la Stefan a fost siringa) si crucea (la Stefan, aurul) (asta dupa ce i-a infipt-o in ochi Stefan ).
katty spune:
Neata,
Nicoleta, La multi ani pentru Matei! sa fie sanatos, sa creasca mare, sa va aduca multe bucurii!
Noi suntem bine, ieri am fost la munca pana la 2, apoi am venit acasa unde am facut de papa, d.a. am iesit intr-un mall de unde i-am luat diverse lui Andrei, ne-am intors pe la 8 acasa, numai bine sa prindem cutremurul in direct.
Eu m-am speriat ingrozitor, mai ales ca intr-un fel eram obsedata ca va fi, sotul a fost mai calm, dupa ce s-a linistit am iesit afara unde am stat cu vecinele din curte la taclale, apoi am stat in masina, unde am stat pe telefoane, si fix si mobil, am chemat-o pe mama la noi, ne-am dus s-o luam de la Casin...dupa care am ajuns in fine acasa unde am stat si comentat cele intamplate!!!
Super sambata!
Am citit si la voi ca s-a simtit mai mult sau mai putin!
Nicole, ma bucur ca ai intrat si aud ca sunteti bine!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."