Copii din 2002 *58* Dormi in pace, ingeras Emma !
Raspunsuri - Pagina 14
andy.p spune:
Hristos a Inviat!!!
Noi tocmai ce ne-am intors de la socri..a fost ff frumos afar,soare multi copii..Alexia nu a dormit decat vreo 15 min,n-a vrut sa piarda distractia..mancare peste mancare,maine mergem la ai mei si o luam de la capat.N-am fost la Inviere,am urmarit slujba la Tv,dar am fost azi de dimineata .
I-am vazut si pe frumosii de Cris si Andreirasfatand-se la pensiune
Ninaff frumos
Katty a venit iepuras bogat la copii,si vad ca le-a placut jocul de-a cautatul oualor...de mancare ce sa mai zic?
Cristina_C deci la anu esti acasa de PAste..cred ca de abia astepti
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
sinzi_ana spune:
Katty, ce poze frumoase...si cat de perfecta e Ana!!! Imi place tare mult de ea...daca voi avea norocul sa am si eu o fetita...asa mi-o imaginez
Ce bine arata si masa!! Am sa fur si eu ceva idei pentru botez!!!!
Sambata botezam si abia astept...
Azi am fost in parc...a fost tare frumos...am pus si eu poze aici:
http://community.webshots.com/album/570900923VPTvkY
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
Nicoleta spune:
Salut.
Am vazut poze de Sinzi si de Katty, foarte frumoase!!
Katty, o invidiez pe sora ta ca are asa o casa! Si ce distractie pe copii la cautat de cadouri!!
Sinzi, si mie imi place de Ana, insa eu nu ma mai gandesc (cel putin nu serios) la inca un copil. Dar daca ar fi sa fie... sper sa fie fetita! Desi am eu un sentiment...
Laura, tu ai fi vrut sa pierzi distractia daca erai in locul Alexiei?
Noi mai vrem libere...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
katty spune:
Neata!
Ma bucurca v-au placut pozele!!
Hihihi! Au trecut si sarbatorile pastelui! Aici s-a cam racorit, aseara a si plouat!
Laura, ma bucur ca v-ati distrat ieri si vad ca azi o luati de la capat! Petrecere frumoasa in continuare!
Sinzi, foarte frumoase pozele, mi-au placut mult, bineinteles ca le-a vazut si Andrei...am remarcat biroul lui David, exact asa intentionam sa-i luam si lui Andrei, l-am vazut in brosura Ikea! Vad ca ati petrecut tare bine in ultimele zile, si ca te simti mai bine, ceea ce ma bucura! O sa vezi ca visul tau se va implini, si fetita mult dorita va veni...!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
katty spune:
Nicoleta, ai scris pana am scris si eu!
Ma bucur ca sunteti bine! Cum ati petrecut? Ce vrei sa zici cu sentimentul? Crezi ca daca te-ai mai incumeta sa mai faci un bb, ar fi tot baiat?
Ma bucur ca ti-au placut pozele, e tare frumos aici, si in curte si inauntru, nu prea am pus eu poze din casa...dar au renovat in ultima luna si, desi imi placea si cum era inainte, acum e super-super frumos refacut...
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
cristina22 spune:
Hristos a inviat!!
Acum am sosit si noi si am si fugit sa va vad.
Lauricu-chiar voi ati fost dragilor?!?? Iarta-ma, din suflet, te rog! Cand am vazut bebelina roz in brate, imediat m-am gandit la voi, dar am zis ca nu se poate, ca ati spus ca veniti abia luni, apoi mi s-a parut ca nu-l vad pe Andrei si de ce sa nu recunosc, nu aveam ochelarii...ioi, de ce n-ai strigat. Off, am ridicat putin mana sa salut, cu gandul la voi, dar cu convingerea ca e imposibil sa fiti voi!!!
Katty-inca nu am vazut toate pozele, mi s-a blocat la "torturile gata". Nu stiu din ce cauza, calculatorul, netu'...Merg sa vad continuarea.Am vazut ca ati avut iepuri tare generosi
Nico-Sanatate multa si numai bine!! Cum sunteti?
Sanzi-mi se pare mie sau Blaze e ditamai catelul, deja?!
Nina-cum e Kiki?
Noi nu am ajuns la Inviere, din cauza de prea multa bere consumata de masculi, dar am primit paste si prescura din vecini.Nu am urmarit nici macar la tv Invierea, cum a facut Cristina C.
Am prins vreme buna, am papat de toate bunatatile, am vizitat pestera de la Vadu Crisului, copiii s-au jucat mult, s-au dat cu bicicletele si au alergat pana s-a innoptat.A fost minunat.
Va pupam!
cristina si Andrei
Nicoleta spune:
http://family.webshots.com/photo/2695190710103379982YFtnLA
Poze noi (sa vedeti cate flori in Brasov, lalele, preferatele mele).
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
sinzi_ana spune:
Nicoleta, chiar ca e frumos ca o fata Matei!!!!
Deci ati pierdut si voi un dinte??? Uf...David e asa de trist ca numai lui nu ii se misca nimic...
Si cand ma gandesc ca primul dinte i-a iesit la 4 luni!!!!
Cat de frumoase sunt lalelele!!!!!!!!!!!! Imi e dor de primavara...
Cristina22, nu e inca foarte mare Blaze...nici nu va creste tare inalt...e de talie mijlocie...acum e inca pui, are 4 luni...deci mai are oricum de crescut!!! Parintii lui insa, sunt inalti pentru rasa lor...E atat de jucaus, si s=a distrat asa bine in parc!!! Aici nu avem voie sa ii lasam liberi in parc, dar am gasit un loc izolat si a putut alerga in voie!!!
Katty, fac si eu tortul fluture la botez!!! haha...Vreau sa incerc sa il fac amandina, sper sa imi iasa...si sa il imbrac in glazura alba!!!
Da, biroul lui David e de la Ikea...am gasit unul montat gata si de abia l-am inghesuit in masina!!!!! Traiasca SUV!!!! E foarte practic si culoarea vie!!!
Uf...nu stiu ce sa spun de vis...
Am venit de la ginecolog si deocamdata m-au pus sa astept sa isi revina corpul, si apoi va trebui sa fac un tratament de stimulare a ovulatiei, si la primul semn de sarcina, va trebui sa monotorizam nivelul de progesteron...si abia daca organismul meu are deficit imi vor da tratament (aici nu dau progesteron pt mentinerea cu orice pret a sarcinii...caci nu vor sa mentii o sarcina pe care natura ar fi "refuzat-o" si sa rezulte intr-un fat/bebelus cu probleme...)
Alte analize, acum, nu imi vor mai face...pentru ca de abia dupa 3 pierderi de sarcina se considera necesare...
Oricum cred ca vom ajunge in Romania, in vara asta si le voi face de capul meu la un dr acolo....
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
Macrina spune:
Buna fetele
Sanzi, se ma bucur ca ai speranta si nu te lasi. Tin minte ca ziceai ca vrei sa adopti un pui, dar mai bine e al tau
Te pup si mult curaj, sper sa ai noroc in RO, mergi cu mierea acolo, la Tutu(am inteles ca-i ff bun) si poate te pune pe roate..
(am citit la americance)
In rest, puiul meu de 7 ani(impliniti duminica, de Pasti) e foarte fericit ca are un loose tooth, atat il misca si trage de el ca mi se zbarleste parul...
Eu nu vreau sa-i cada dintiii, ca-i bebele meeeuuu
In fine, ma impac greu cu gandul ca imi cresc copiii, cre'ca mai fac unu, sa-mi treaca uratu'
andy.p spune:
Buna dimineata si o
Eu sunt praf ,n-am voce deloc..asa ca bine ca va pot scrie
Macrina puiului.
Sanzi super pozele..cat despre partea cu sarcina,sper sa se rezolve cat mai repede si sa te vezi in brate cu fetitza mult dorita...dintii se pare ca cu cat ies mai devreme ,cad mai tarziu..uite Andy a avut primul dinte la 9 luni si deja are schimbati 4.
Nico ce bine arata orasul,eu n-am apucat inca sa ma uit in stanga si-n dreapta..MAtei e un frumos ,frumos ..nu ma mai satur sa-l privesc.
Cris pai ni s-au schimbat planurile si am mers duminica...daca ai sti tu ca ne despartea doar un gard..casa lu soacra-mea e chiar cea de langa pensiune..l-am vazut pe Andrei de n ori dandu-se cu bitza,apoi pe afara,pe voi..ca ne-am tot plimbat si noi,da mi-a fostsa va deranjez..las'altadata..ma bucur ca v-ati simtit super,chiar a fost o vreme minunata.
Katty,Nina
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei