Copii din 2002 *58* Dormi in pace, ingeras Emma !
Raspunsuri - Pagina 12
cristina22 spune:
Doamne Nina, ce citesc...ce nenorocire se putea intampla...
Of, iubita mica.
Nina, dar vorbeste cu fetele de pe forum din Tm pt programare.Sunt sigura ca te vor ajuta.
Merg sa impachetez.
Sa ne auzim cu bine.
Va imbratisez pe toate si din inima va doresc Paste fericit!
cristina si Andrei
crig72 spune:
Nina ce intamplare ...pupici pentru Cristinuca si sanatate!
Spor la pregatirile pentru Paste!Eu abia ieri am venit din frumoasa Bucovina.Mi-ar placea sa revin in acele locuri dar sa fiu cu toata familia in concediu.Cinci zile m-am conversat cu Mariuca la telefon si va pot spune ca i-a fost tare dor de mine facandu-mi tot felul de declaratii.s-a imbracat prin casa cu hainele mele ca sa-i treaca dorul, mi-a facut multe desene (bineinteles cu inimioare si fluturasi)si multe alte cadouri facute cu manutele ei.
Azi voi vopsi oua impreuna cu Mariuca.are ea kiturile ei specialepe cele rosii le-a vopsit mama mea inca de joi.cozonaci merg acum sa cumpar.
Va doresc un Paste fericit si fie ca Lumina Sfanta sa va aduca liniste sufleteasca,iubire ,sanatate si impliniri!
Drum bun celor care plecati de acasa de Paste!
va imbratisez pe toate si va pupacesc de la mic la mare!
katty spune:
Neata!
Noi am ajuns aseara si suntem bine!
Acum suntem in toiul pregatirilor, eu fac salata boeuf, sora face pasca si cozonac!
Nina, ce sperietura ati tras, imi pare rau, dar o felicit pe Kiki curajoasa mica! Sper sa puteti pleca la Buzias la data stabilita!
Nicoleta, sper ca esti mai bine si nu mai ai ameteli, copiii ce fac?
Crig, frumos ca ai fost in Bucovina, spor la pictat oua!
Va pe toate si va urez spor la pregatiri!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
andy.p spune:
Noi in febra pregatirilor.
Nina d-ne ce vi s-a intamplat...o imbratisare si multi ici ptr Kiki cea curajoasa
Katty spor la treaba in continuare
Nicoletava am pe toti si sper ca sunteti mai bine
Crig sa ne pui poze cu oole
Sper sa mai pot intra ..daca nututuror!!!
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
light spune:
Of Nina ce necaz pe voi, ma gandesc ca de acum incolo Cristina se va teme de toti cainii pe care ii va vedea. Poate reusesti sa rezolvi cu plecarea la Buzias, vorba Cristinei C, poate te ajuta un pic fetele din Timisoara.Pupici Cristinei, sa se faca bine curand, slava Domnului ca nu i-au luat-o razna glicemiile.Cristina22 multumesc de ideea cu legumele pe gratar, simplu si la indemana , o sa incerc si eu cand m-o lovi pofta, ca ai mei baieti , nicio sanasa.Crig ma bucur ca te vad pe aici, se pare ca ai avut o minivacanta singurica, departe de familie? Ma face sa imi imaginez cum s-ar comporta Liviu care pana la o anumita varsta a fost ultradependent de mine, adica pana pe la vreo 4-5 ani iar acum, nu are nicio treaba cu mine, chiar imi imaginez ca daca as fi o saptamana plecata nu prea mi-ar duce dorul. Dar nu am fost despartiti mai mult de 2-3 zile pana acum.Azi am fost la biserica si l-am impartasit. Ma asteptam sa gasesc aglomeratia din Ro, ne-am si grabit sa nu cumva sa ajungem prea tarziu dar surpriza, nu erau decati cativa oameni pe la biserica, preotul ne-a vazut cam crispati ca nu stiam nici macar pe unde sa intram in biserica, si in plus eu ma gandeam ca am ajuns prea tarziu pentru impartasit. Dar nici vorba de asta. Preotul ne-a intrebat cand am venit aici si i-am spus cu juma de gura ca de un an, imaginandu-mi ce si-o fi spus omul in sinea lui, "iata-i si pe pacatosii astia, le-a trebuit un an ca sa gaseasca biserica."Va urez si eu tutror ca Sarbatoarea sfintelor Pasti,sa va aduca lumina si pace, liniste si bucurie in suflete si in case.
my deviantArt Gallery
sinzi_ana spune:
Va uram si noi un Paste Fericit si Luminat!!!!!
Si noi am vopsit oua joi, si David abia asteapta sa le sparga...ne-a declarat ca e sarbatoarea lui preferata ca poate sa sparga oua...si e mai distractiv cand ti se sparge oul ca poti sa il mananci!!!!
Maine avem petrecere cu prietenii ....abia asteptam!!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
katty spune:
Nicoleta, am tras cu ochiul la alt subiect!!!
La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita, iubita si cu toate visurile realizate, alaturi de minunata ta familie! Ce frumos s-a nimerit ziua ta chiar in ajunul Pastelui!
varsta lui Andrei
katty spune:
varsta lui Andrei