*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (238)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Cateva poze din parc ieri

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Sunteti frumoase rau amandoua! Va sta minunat impreuna!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si eu am la cuptor ardei umpluti, i-am facut in vas de lut..abia astept sa-i dau si baiatului, ce noroc pe noi ca Liv e la dieta si mananca fara sare, desi nu-i convine..de, are tensiunea cam aiurea..
Clau ce fac, mah, aia in rondul de trandafiri de au sapat asa? am tot vrut sa te intereb si am uitat..au dat drumul la locul de joaca de la intrare?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Am vazut si eu Sanzi, cu mami, 2 fete cucuiete! ce haios e hanoracul cu urechiuse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, cred ca fac tot ceva in genul ala dar mult mai frumos. Paul zicea ca o sa fie si niste fantani, dar nu stiu...La locul ala de joaca am vazut azi cativa copii, dar nu stiu pe unde au intrat ca prin parc nu se poate, probabil direct dinspre bulevard?? Habar n-am, eu am fost acum tot acolo, unde ne-am intalnit ieri. Mmmmmm, cred ca o sa iasa o minunatie ce ai tu la cuptor!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sar'mana de aprecieri.
Gluga aia e haioasa intr-adevar. Era destul de cald si o tineam fara nimic in cap, dar tat-su i-o punea special sa-i faca poza ca cica arata ca un ursulet.

Si apropos de ursuleti - ce-o mai face Ursuleata, ca n-a mai zis nimica nimicuta!

Luny asta seara fac praji cu rahat. Cu foile vad ca e ca la Alba ca Zapada, trebuie sa stea sa se inmoaie. O sa o fac diseara, ca sa poata sa stea peste noapte, sa nu atenteze nimeni la ea

Ma duc sa-i fac masa de pranz, si o sa incerc un ou in apa. Acum ca s-a facut bine, i-a revenit si pofta de mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!

Mai nu-mi mai laudati iedu' atata,ca i se urca la cap..desi..cred ca i s-a urcat demult
muuulti-multumim de laude!

Mamici de mergareti-cum faceti cu ei pe afara?! Mihai a cazut odata in cap,pe asfalt,atunci cand s-a aplecat De atunci i-am pus hamulPARANOIA! Ai vostri cum merg?!Sunt linistiti,ca melu' e intr-o disperare continua-alearga,numai intr-un alergat o tine,schimba directia brusc,se impiedica de-atat graba-si cade! Il las sa cada-in cur,in maini,nu-l sustin,dar asta cade si in cap,suroarele mele! Ce ma fac io cu el,ca de temperat,nu pot! HELP ME-si nu vreau resuscitare,da?!

Sanziana si pe ma-sa-doua cucuiete frumoase,vesele,!

Mergi la inceput

Raluca, sa-i faci poze! de obicei se fac 5 foi, intinse mai subtire decat mi-au iesit mie, dar e super ok si cu 4.
Da mah, Ursulica nu ne mai iubeste...si nici Ioana nu a scris de zile bune!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny facem poze, cum sa nu! Data trecuta m-a certat posesorul mirificului aparat foto, ca cica il stric, ca il tin in abur...

Sa inteleg ca locul ala de joca de langa intrare in IOR este inchis???

Zoze si Zana a mai luat niste asfalt, un gard, o bucata de iarba cu pamant... Dar asta e, n-am ce sa-i fac. Cu hamul am incercat, dar cand simte bretelele alea, se lasa moale, si nu vrea sa mai mearga. Asa ca o las sa zburde libera, fara ham. Chiar ieri in parc, a cazut, a pus mainile, dar a venit si cu fruntea de asfalt

Mergi la inceput

Zoze, eu zic sa lasi baiatul in pace, sa alerge si sa cada in voie!...si al meu face la fel, nu am ham, nici nu vreau, nu-l tin, efectiv il las sa faca ce vrea si ma tin dupa el. Cade, se ridica singur si tot asa.S-ti zic ca ieri si-aluat o talpa in fata de la un copil de vreo 7 ani?..a plans nitel si slava Domnului ca n-a fost mai rau, si asta nu l-a oprit sa vrea tot pe jos, la explorat..eu sunt de parere ca daca nu-l las sa invete care sunt pericolele, nici nu va sti prea curand sa se fereasca de ele, adica, e groapa, cazi, e zid, nu te opresti, dai cu capul, etc, nu-ti imagina ca-l las sa-i vina un leagan in cap si eu ma uit...dar mi se pare mult mai sanatos sa aiba libertate de miscare si sa exploreze cat mai mult...a picat si el in nas de asfalt, ca o da in alergat acum, dar asa invata ca viteza prea mare face buba, etc...sper ca m-ai inteles..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare mamicilor..gata am terminat si eu curatenia,am periat covorul,aspirat,sters praf,geamul,schimbat lenjerie,spalat perdeluta...acum am bagat a 2a masina la spalat si mai am inca una si gata pe ziua de azi ca e prea mult...acum imi beau si eu cafeaua linistita,andru doarme,socrelu doarme si el,soacra a tras o fuga pana la serviciu iar sotul a plecat pana in oras..andru a stat pe afara de la ora 10 pana la 1,am papat ciorbitza de gaina facuta de mamaie si ce buna a fost...acum cand s-o trezi ii dau piiure de cartofi cu ficatel...

criss nu-i place glugutza de nici o culoare nu stiu de ce ca el ar trebui sa fie obisnuit cu capul acoperit...

adriuta multumesc frumos te ...sa dea d-zeu toate sa avem putere sa-i facem Oameni pe puiutzii nostri... inca o data...si inca o data te pup ca mult l-ai mai laudat pe puiul meu...da a fost mic si frumos si acum e baiat mare si frumos...si imi pare rau cate-am facut sa-ti dea lacrimile...

mihap merci pt cafeluta

clau off si voi cu vanataie... avem si noi una urata exact pe obrajor...vad ca a mers cu oul romanesc ..rebe cred ca o sa incerc si eu ...

naty eh cine stie?!

luny merci vad ca amanati intarcatul...ei lasa ca n-are

bubu multa sanatate si eu stefu mic care a adormit pe covor

myky si distractie placuta...eu cu ornatul tortuletelor,salatelor sunt targa...

kya ce frumusete si ce strampiori avem,ce lochita cu gluchita...

zoze si eu sunt la fel de disperata ca tine...eu ma tin non stop dupa el,ii dau drumul merge singur dar sunt langa el ,nu-l las sg o secunda,se apleaca ma aplec cu el ,se ridica ma ridic cu el...intelegi ii suflu in ceafa non stop...il mai tin de gluga de multe ori,de asta am zis ca o sa pun si eu in functiune hamul desi ma mai gandesc...si andru era sa cada in cap dar era cu ta'su el e mai putin atent la fel a facut si aseara cand a luat cazatura...alta metoda nu am ,deocamdata imi este frica sa-l las singur sa o ia la sanatoasa...merge ce merge si isi pierde echilibrul si am oroare de cazaturi.....stii ce a zis nasa mea cand m-a vazut pai cum sa nu slabesti ..andru e f iute...stefi al meu a mers la 1 an si 2 luni si nu a fost asa iute nu m-am cantarit dar cred ca am ajuns la greutatea pe care o aveam inainte..55kg..si asta datorita lui andru..m-a pus la facut miscare

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput