*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (238)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Helloooo

Pupe mama toti puiutii sarbatoriti in lipsa coanei mari, adica JE.

Prima data cele trei fete cucuiete nascute pe 1 Aprilie.
La multi ani!!! scumpetelor: Natalia Elena, Teodora si Rebeca Iulia. Sa cresteti mari si cuminti, sanatoase si o viata plina de bucurii si impliniri pentru parintii vostri. Felicitari fetelor noastre: Egonsis, Stela si Remaliss cu ocazia primei anivesari ale printeselor. Multa santate , sa le cresteti mai si cat mai multe impliniri.

La multi ani!! Daria-Maria pentru primul tau anisor. Sa cresti mare si o viata minunata. Felicitari Adriana, bucurii multe si impliniri.

La multi ani!!! Cavalerului Andrei. Ce sa zic...esti frumos ca si un ingeras. Cu ocazia primei aniversari din viata, iti dorim sa cresti mare , sanatos si fericit. Sa ai parte de o viata minunata si plina de realizari. Felicitari Ramo, ai baiat mare de acush, sa-ti traiasca, putere sa-l cresti MARE- MARE si sa-l faci "om". Va pupam si va dorim toate cele bune.

Si pentru Alexia-Andreea, ridicam sus paharul si ii spunem La multi ani!! Sa cresti mare si sanatoasa, multe multe bucurii si o viata frumoasa iti dorim. Felicitari Miky!

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Neata!
Miha, multam de coffe, I need it!
ma duc sa alimentez Mufarinul, apoi revin cu cafeaua in brate sa vad pozele Ramone.
care prin ce parcuri iesiti dupa masa? parca-i prea frumos sa ma invart pe bulivar, si daca-s in stare, poate venimk intr-un parc ceva..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, si eu vreau cafeluta, deocamdata virtuala ca n-am reusit inca si una real!

Cris, nuuuu, unde ai auzit asta? Ti-o face exact peste prima cezariana! Deci ramane o singura operatie.

Baietii mei au plecat la peste cu noaptea in cap si noi am dormit pana la 9! Dar am avut un mare necaz, Rebe a cazut din pat...venea spre mine din patutul ei sa-mi aduca o jucarica si a schimbat brusc directia si s-a pravalit ca un bolovan.. Acum are o vanataie in frunte.

Offf, ce greu scriu cu ea in brate ca misuna pe mine ca un viermisor! Revin mai incolo ca nu ma lasa...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Neata!
Miha, multam de coffe, I need it!
ma duc sa alimentez Mufarinul, apoi revin cu cafeaua in brate sa vad pozele Ramone.
care prin ce parcuri iesiti dupa masa? parca-i prea frumos sa ma invart pe bulivar, si daca-s in stare, poate venimk intr-un parc ceva..

Carol?...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Gata, i-am pus o bentita pe cap si se admira in oglinda de zor!

Tonic, e greut cu ei afara, dar ce pot face? Acum tot e mai bine ca sta si ea la locuri de joaca si macar isi fac amandoi de lucru, mai rau era cand trebuia doar sa ma plimb cu caruciorul fara sa ma opresc ...si Razva se plictisea normal! Iar acum trebuie sa fiu cu ochii pe amandoi, ma uit intruna si dupa Razvan chiar daca sunt pe langa Rebe, dar mi-e frica sa nu ma piarda Razvan cu privirea , sa intre in panica si alte alea. Asa ca-s cu atentia treaza si cu ochiu' vigilent pe amandoi. Eh, tu sti prea bine cum e ca la fel iesiti si voi afara.

Simo, multa, multa sanatate la puiuti.

Bubule, voi cum mai sunteti?

Mimo, cu Luny mereu ma intalnesc intamplator. Probabil daca am stabili vreo intalnire sigur nu am reusi sa ne gasim. Dar asa e super! Sunt sigura ca o sa ne mai intalnim.

Naty, pat movaliu?. Sa ne pui si noua niste poze, oricum sa-l stapaniti sanatos si stiti voi mai ce!( in el! )

Azi ii fac ochi romanesc si pe la 11.30 ne parcam in parc pana pe la vreo 13.30.

Gata, acum chiar imi fac o cafeluta ca nu mai tine...vad ca Rebe se joaca pe la masina de spalat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

cris cum sa nu ma tenteze? ma foaaaarte tenteaza, numai ca tac chitic pana mai aproape de data aia, ca sa nu promit si sa nu pot; in general la sfarsit de saptamana ori avem musafiri, ori suntem plecati, asa ca....mai bine tac chitic si poate imi iese planu ... cu cezariana ti-au raspuns fetele foarte bine ... mie "a doua cezariana" mi-au facut-o la 3 zile distanta de prima, si exact peste cealalta a fost (asta asa, ca ex, sa vezi ca si peste o cicatrice proaspata se face la fel, daramite pe una veche)...

rebe "vinetzica" ... teo a avut o ditamai vanataia pe obraz chiar de ziua ei; in toate pozele se vede ca e "fardata"

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata!
Adriuta
Clau, hai mai, e super nasol sa cada puiul dar sa nu mai spui ca asta e "un mare necaz", m-am si speriat cand am citit! Pup falcoasa pe vanataie.
Cris, ti-au raspuns fetele deja. Din experienta celor doua prietene (nasa mea si inca una) care au nascut recent cu a doua cezariana (una dupa 2,5 ani iar nasa mea dupa mai putin de 2!) nu au fost niciun fel de probleme legate de cicatricea veche si s-au refacut la fel de usor si rapid ca si prima oara. Un gratar mic cred ca mai avem noi, e lasat pe la ai mei, eventual o sa-l aducem pt portia suplimentara de mici
Am vazut si eu pe Mihai in iarba in parc si la tara (bestial cum ii face masaj lui mami pe spate) si pe Andrei care se stramba exact ca Iulia cand nu vrea sa pape
Ramo, multam de felicitari...Patul ne vine abia peste 2 luni, ca e facut cica in Thailanda si sta mult pe mare. De jucat cu rezultate insa nu se mai pune problema la noi...
Urez si eu multa bafta Roxanei si randunoiului!
As iesi de acum, dar sa se mai incalzeasca...Ma duc sa calc.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

naty faza nasoala e ca eu nu pot sa promit, nefiind motorizata e ingrozitor cu taxi, copil, carut, de fapt cred ca fara carut ca nu am cum sa cobor cu copil si carut, sa strabat si curtea mea lunga sa ies la taxi...e mai complicat la mine, de aceea zic doar sa-mi spuneti care pe unde mergeti, poate va si intalniti mai multe, si eu decid abia dupa ce papa el de pranz daca pot veni sau nu, d-aia zic sa va vedeti toate de program si daca am noroc, poate ma lipesc si eu...

Clau, si eu m-am speriat cand ai scris...acum cateva zile, aceeasi scena si la noi, alergat in pat, cazut direct ca bolovanul..eu nici nu mai intru in panica asa usor..parca ma calesc:)) normal, il controlez bine sa nu fi patit ceva nasol si-l supraveghez dupa aia, dar am constatat ca-i mult mai rezistent copliu' decat cred eu:))

Mergi la inceput

Am vazut Andreiul vorbaret, ce moace haioase face! misto treningut, sa-l poarte sanatos!
tuchi???

Mergi la inceput

Naty, Luny, n-am vrut sa va sperii, iertati-ma! Am zis ca a fost un necaz asa pentru dimineata asta..., nu mi-am dat seama ca a sunat prea drastic.

Mimo, pup eu caninul lui Vladut, saracutul ca a suferit putin pana a aparut! Hai ca a scapat de unul.

Liana, pup si Scumpicica ca mereu ma gandesc la ea.

L-am vazut si eu pe Andru, foarte, foarte faine pozele. Dar cel mai fain e protagonistul.

Mergi la inceput