*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (238)
Raspunsuri - Pagina 5
luny spune:
BAFTA CUSCRA-MEAA!!si Adi da dizertatie, ca nu stiam?..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VioletaH spune:
Elara, felicitari!!!!!!!! Sarcina usoara! Ce emotii!
Zoze, ce poze frumoase...si imi place mult cum e imbracat Sufletelul Blond, ii sta foarte bine, e un frumos! Si seamana cu tine, ti-am mai zis eu.
Luny, tragi-comedie cu Mufy al tau facand mormanul de boabe pe jos :))) Sa-l vezi pe Sean ce "frumos canta" batand cu lingura in oale, cred ca-i iau un xilofon din ala, ca suna mai bine.
Mai si are un obicei sa-mi tipe in ureche tare-tare, nu de putine ori mi-am pierdut temporar auzul, fara exagerare. Si pur si simplu ma doare timpanul. Are un tignal de te sperie.
Vio & Sean
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=863471b462ccca5342ce0b&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Amazing 365
lianam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zozela Liana esti verde?! |
mai intai am fost rosie....apoi m-am facut verde, cu reflexe ....biiiiiiine hai, fie, chit ca-mi tremura degetele zic : l-am vazut pe blondiiiiiiiiin,frumusel, tot un zambet, sepcalit si fericit ...pe tine nu te-am vazut, daaaaa ? si nici curtea de la tara, nici iarba aia verrrrrrde, nici...nici...nici
luny fato te zic la protectia copilului ; pui copilu sa care cutiile prin casa, sa dea mancare la pisici si parca n-ar fi de ajuns sa-ti mai si cante .... e criminal mufy-pufy, ca deobicei
am vazut-o si pe amira, eleganta,frumusica, umblareata
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
tonic spune:
Luny, maine ma vad cu 'nasica' si intreb, iti trimit mesaj pe privat, sa nu te deranjez la tel, ca nu stiu cum aveti programul si nu vreau sa trezesc puiul mic.
Si zi asa, i-ai dat lui Mufy inghetata? Eu la vara ii fac in casa cu frisca si fructe si ii dau, macar in primul an. Chiar cat de 'safe" e inghetata? Eu nu m-am uitat niciodata prea atenta pe prospect, nu de alta dar tare imi place si n-as vrea sa gasesc ceva care sa ma intristeze, dar bag cu fii-mea cel putin una/zi vara (si eu mai mananc si la munca)
Giani, Valentina multumesc, execut imediat operatiunea.
Naty, cat de curand raspundem noi la invitatia in Gradina Botanica, ca tare vreau sa ajung. DAca venea mami la mine mergeam acum duminica, dar e bolnavioara si a ratat petrecerea printesei.
Nicol, inca o data: BAFTA!
Simo, multa sanatate lui SAmi! Din cate stiu tusea trece mai greu, incercati si cu naturiste, poate aveti noroc.
Fetelor care folositi, voi ce fel de aparat de aerosoli aveti, ca as vrea si eu unul pt Antonia si nu ma pricep. Ea si ta-su din toamna pana primavara tot mucesc si acum mi-e teama pt bb. Vara e perioada mea de achizitii, ca scade intretinerea si cu banii aceia imi fac 'zestre" asa zice al meu.
Gecko, Ioana, Cami, Ralucile, restul fetelor, ce faceti?
Tiza te asteptam cu "Impresii de calatorie" de la Ddanemarca.
ma duc si eu la ca m-a palit si CM si ma doare spatele de nu mai pot sta pe scaun.
si sa aveti o noapte linistita, mai ales cele cu copilasii bolnavi.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
VioletaH spune:
Simo, sanatate multa lui Sam! I-am vazut aseara pe baietii tai in poze, ce scumpi sunt! Sam este delicios.
Am vazut-o si pe Amira ce frumusica este.
Vio & Sean
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=863471b462ccca5342ce0b&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Amazing 365
lianam spune:
simo sanatate lui sam...bubu ce face stef, mai are febra? ati mai fost la pediatru?
Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
luny spune:
vio exact asa tipa de tare si Matei, si pe mine s-a surzit!
liana
tonic, eu nu ii dau inghetata, si dulciuri, in general, consider ca e prea mic! ca a dat si el cu limbuta de 2 ori, nu e o tragedie, dar mai mult de atat, nu vede, nu vreau sa-l invat de acum cu dulcele, mai ales ca el nici nu papa bine mancare..ii dau sa guste daca baleste pe langa mine,o bucatica(,)cat unghia daca fac ceva mai light, placinta cu mere, sau cu branza, dar dulce mai concentrat, nu. A, doar paine cu unt si putina miere, la mic dejun...si cu inghetata, chiar nu cred ca e ok, fiind rece, ei nu stiu s-o topeasca si mi-e teama de rosu in gat..eu am suferit toata copilaria din cauza asta, cum mancam sau beam rece, cum ma durea in gat..
fug la somn
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tonic spune:
Roxana, Amira e o frumusete si f.eleganta, am vazut-o si in pozele de la ziua ei, dar acolo era mai sobra, la tzol festiv, aici mai'casual", dar tot frumoasa!
am admirat si peisajul si m-am distrat de cladirile industriale care "rasar" in pozele tale? Se incadreaza, de numa'
gata, acum chiar ma duc la culcare. Oaca s-a trezit de trei ori plangand si a adormit pe la 21.00. Nu stiu ce-o fi cu el, ca febra n-a mai facut, prefer sa dau vina pe dinti ca nu avem decat 6, restul se tot chinuie si il chinuie si pe el.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
VioletaH spune:
Tonic, ziceai ca si tu te cam chinui cu Luki cu mancatul...Sean cel mai bine mananca daca il hranesc cu mana. Apoi ii place sa ne asezam amandoi in bucatarie pe jos si acolo pun o farfuriuta cu bucatele de mancare si ii mai indes cate una in gura. Multe ajung pe jos storcite, altele in parul meu dar unele si in stomacul lui. Dupa ce "luam masa" trebuie sa-l spal si pe el, si pe mine si toata bucataria. dar macar asa papa si el cateva gurite, ca in scaunul de masa nu prea sta.
Vio & Sean
ramo_cata spune:
gata am aparut si eu...azi am fost pe afara,l-am luat si pe randunoi cu noi la plimbare,am stat pana la 7.30,ne-am plimbat aproape 3 ore...si sa nu mai zic ca apoi am mai stat si prin curte... eu pe cineva ofticos...
mstela multa sanatate...
mimo-da uite vezi zoze tre'sa-ti dea de beut...iau si eu loc langa tine si stela ...sie u ma oftic ca kya isi ia zborul catre paris...
bei elara ce frumos v-ati jucat ...felicitari si sa fie intr-un ceas bun...chiar m-am gandit la tine zilele astea ca de mult nu te-am mai vazut pe craga...cand am vazut mesajul tau ma uitam ca curca in creci la semnatura si ma intrebam daca era asa si inainte dar m-am dumirit cu 5+
ok zoze acu'sa ne gandim cand ...daca sunteti pe-aproape a2a zi de pasti sau a3a zi...o gandim si vorbim...supeer pozele...si iote ca ham din ala am si eu si nu-l folosesc...de maine il pun si io in functiune...ca vai de spatili meu cat umbla andru toata ziulica...nu ca l-as mai tine de mana dar tre'sa stau pe langa el ca isi pierde echilibru...chiar asta seara l-am lasat cu catalin si a luat o lovitura de scaunul de papica are o ditai vanataia pe obraz...iam iam ce buna e iarba asta mihaitza
naty-ce misto pat movalind...sa-l stapaniti sanatosi si sa va jucati si voi dar cu rezultate... iulia muscacioasa
valentina nici eu cred in deochi si alte minunatii...nu stiu ce sa zic ,am mai auzit cazuri dar mie mi se pare SF...andru cand e agitat mai rau ii zic de 3 ori tatal nostru ...in D-zeu cred dar in restul NU
gina nu esti mama invizibila...
catalina ptiu a ajuns mirosul pana in oltenia
mimo noapte buna si vladutzul cu un canin...
simo off imi pare rau...
naty na ca nu esti invizibila...in bucuresti ai putea sa-mi recomanzi si mie pe cineva bun in pneumonii,racelii...nepotelul meu mai tot timpul e bolnavior,cum da de aer rece,ploaie,umezeala cum raceste,tuseste face temperatuea...a facut si aerosoli si degeaba...sta mai tot timpul sor'mea cu siropele dupa el...saracutzul nu mai zice nimic ,intelege ca are 5 anisori...dar nici nu se poate simti bine,daca alearga,se joaca,etc...aude 'alex racesti,alex pune-ti aciula ca iart tusesti..'a fost si la alergolog si a facut tratament pt alergii(praf,fulgi de pasari,polen ,fan...cica e alergic) dar nu cred...daca ma poti ajuta cu cateva informatii...
amira multa bafta si stol la treaba:
felicitari nasicii si doamne ajuta...frumusetea mica...
nicol multa bafta si tiema bucur ca ti-a venit ajutorul...
lianam
zoze hai ca mai zic o data ...mihai e suuuuper...
ete ca o sa merg si eu la nani,maine vreau sa fac curatenie generala la andrei in camera...asa ca nu stiu daca o sa mai am timp sa ciripesc ...va pup si va doresc un weekned frumos,cu plimbaceala multa...
merg si eu la nani ...pe maine...
o sa incarc niste pozici sa aveti ce viziona maine la cafea...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR