*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (238)
Raspunsuri - Pagina 13
clauclau spune:
M-a prin Razvanici la inghesuiala si m-a pus sa-i citesc o poveste. Desi el a invatat sa citeasca, dar a vrut sa auda de la mami lui acum.
Naty, cu siguranta nu-i timpul pierdut si or sa se cunoasca si imprieteneasca si fetele noastre. Si ovcorse or sa faca schimb de experiente!
Apoi daca era si Iulia azi se certau rau de tot pe baietei, care sa pupaceasca mai abitir!
Kya, a iesit ea doar o poza, dar e tare draguta ca sunt toti 4 acolo. Tot e bine decat deloc.![]()
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
VALENTINA C spune:
Salutare! Am culcat si eu copilul! De fapt a adormit singur din nou, sub supravegherea mea!![]()
Ma bucur ca ne-am intalnit astazi! Mi-a parut rau ca n-am avut timp sa stau la taclale cu voi...Data viitoare sigur recuperez!
Clau, am aflat ca Rebe l-a alergat pe Matei sa-l pupaceasca...
.
Luny, inteleg ca v-a lustruit carucioarele Matei al meu...Sa ne mai intalnim, poate mai aveti si altceva de curatat...![]()
Kya, chiar ca a iesit super singura poza...
Mimo, pui si tu pozele pe care le-a facut Teo azi?
Va multumesc ca ati venit sa vedeti la ce am lucrat de vreo luna...
A iesit foarte bine, nu stiu exact incasarile, dar cred ca sunt destul de mari, la ce puhoi de lume a fost in parc...
Valentina si Matei (10.04.2008)
mihutza11 spune:
mamaa ce palarioara faina are Iulia! vreau si eu!
am vazut si Zanica in parc, dar si poza cu cei 4 mititei frumosi.. off.. ce fain de voi ca va vedeti, mai ales ca vine vara..
Alice si eu o las sa guste sa vada ca nu e bun pamantul.. chiar ieri a luat prima gura.. pana acum nu o tentau decat pietrele, iar ieri a incercat niste pamant..
na ca s-a trezit deja..
Edit ca uitasem si de Andru lui Ramo..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
ramo_cata spune:
gata am culcat si eu puiul mic,am fost la tara andru a fost inebunit cand a auzit curcile certandu-se intre ele,a alergat o pisica de m-a inebunit,a carat dupa el prin toata curtea un cartof si a adunat toate cotoarele de varza noua pe care le daduse mamaie la gaini...
i-am facut baie in cada mare...a fost circ nu mai putea de bucurie cand s-a vazut cu apa multa multa...s-a balacit cu mine
,m-a luat de tzitzi
,a facut lacarie in toata baia,l-a udat si pe ta'su ,e inebunit dupa apa...apoi l-am dus ,l-am imbracat si a baut 240ml de lapte si dus a fost...
vad ca si puiutzii vostri au inceput sa doarma bine ziua,andru a dormit de la 1 la 4 ...
stef ca ai papacit tot..
si bubulina
alice mersi
..off eu ma feresc sa-i zic lui andru ...e kk e kk ..nu e voie si atat..si cand o fi sa inteleaga ii explic de ce nu e voie...dar nu ca ekk ...vorba ta pai ce pamantul e kk sau mai stiu eu ce...
sanziana pt toata papica papata bucatele..
si movalinda mica plimbareata...e scumpa foc ce misto ii sta cu palariutza...
intre timp se trezi andru ...dadui o fuga la el in camera sa-l culc la loc...acu'doarme sper sa nu mai am nici o repriza de culcacit pana merg eu langa el...
luny s-a trezit mufa
ce faceti va jucati
..mai ce bune sunt plimbarile astea pt puiutzi...eu ma declar super multumita de cum se comporta andru de cand facem mai multe plimbari ,ne jucam mai mult...noroc ca s-a marit si ziua...
si sufletelul blond rupt de oboseala...
am vazut si pozica din parc...
dar tot ma oftic![]()
mihutza
vad ca toate v-ati simtit f bine in parc ,cu asa puiutzi cred si eu...ma bucur ..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
aliceionescu spune:
'Na seara!
Eu abia acum reusesc sa mananc cat de cat omeneste, piure cu pui la cuptor. Azi am stat ore in sir afara, suntem franti. Thea doarme de la 21, dar noi suntem cu un singur somn/zi, la pranz (de pe la 13,30-14). Cu mancatul- prost de tot. Azi i-am facut si eu ou fiert (intreg) cu putina painica, dar cred ca nu a mancat nici jumatate...nu vrea sa manance mai nimic, nici nu stiu ce sa-i mai fac, arunc o groaza de mancare...
Luny, doarme Mufa in continuare? Bine ca ai fugit de tigani si ca te-ai vazut in felul asta cu fetele
. Pe la noi, mai bine de jumate dintre plimbaretii din parc scuipa seminte, arunca ambalaje le 20 cm de cosul de gunoi si vorbesc colorat, fara sa aiba macar scuza ca-s tigani...Noapte linistita sa ai!
Clau, ce s-a alintat Razvan in seara asta cu cititul povestii, cred ca este un copil foarte cuminte si intelegator, a fost felui lui de-a te fura un pic langa el!
Si Rebe cu fustita, frumoasa ca de obicei.
Kya, nici nu stiu, ma, dintre toate relele gen flegme, coji de seminte, mucuri de tigara si rahat de caine...care-o fi raul cel mai putin rau...Eu inca mai sper intr-o schimbare...
Zoze, 
pt Mihai liber in iarba si fara ham! Incet-incet o sa invete sa cada artistic, fara sa se loveasca.
Naty, foarte frumoase pozele din Botanica. Si Iulia papacioasa si somnoroasa tot frumoasa!
Vali, ce-ai gatit azi, in final? Frumos Mateiul tunsulici si harnicut foc, cum mai repara el la carucior acolo!
In runda 2 de plimbare in parc am gasit, in final, o fetita de 1 an si 8 luni, a carei mamica a acceptat bucata de creta oferita de Thea, sa deseneze si cea mica.
Si au desenat amandoua pana s-au plictisit, dar pustoaica tot a gustat un pic de creta, sa fie sigura ca nu-i "bobo"
. Norocul nostru, mamica deloc panicoasa! Fain asa!
Incarc niste poze de azi, sper sa nu adorm pe tastatura...
VALENTINA C spune:
Flori, maine gatesc, ca azi am stat in parc de la 2 la 8!
Fac Papricas de pui cu masline, ciorba de perisoare si spaghete cu pui la cuptor! Poate mananca si Matei ceva, ca n-a mai mancat legume de aproape 2 luni. Iaurt si cereale...si atat...
Valentina si Matei (10.04.2008)
ramo_cata spune:
valentina mama de 2 luni ...eu trebuie sa ma declar mamica multumita in privinta papacitului...andru azi a mancat pe la ora 1 ,inainte de nanica ciorba de gaina apoi cand s-a trezit a mai papat o canuta de piure de cartofi cu ficatel...plus banana de dimineata si laptic ,iaurtel pe la ora 20 cand am venit de la tara si lapticul inainte de culcare...andru mananca pe fiecare zi legume si fructe..bineinteles iaurtelul si lapte daca nu e lapte nu e multumit...doamne ajuta sa mergem asa in continuare sper sa nu devina mofturos cand va creste mai mare...
si somn usor...
si thea mica care si-a gasit partenera cu mamica nepanicoasa...
ramo_cata spune:
zoze maine mai mergeti in parc ca as vrea sa venim si noi .poate ne intalnim
apropo mergeti in parcul mare sau in alta parte?sigur o sa venim dupa amiaza,dupa ora 5...dupa ce se trezeste andru...
ramo_cata spune:
ati fugit la nani ...nu mai am cu cine ciripi pe craca...va las si eu ...va doresc o noapte linistita..va pup ...pe maine..