Iasule, a venit Primavara! ep. 2

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si Vlad a "cules" o viroza de la gradi, dupa numai 4 zile.
sambata trecuta a facut febra, apoi pauza pana marti seara, cand iar a facut 39.
dr mi-a zis sa-l tin acasa pana isi revine pe deplin, pt ca sunt foarte multi copii cu viroze, care au revenit dupa ce au fost re-dusi la gradi.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am intrat sa va salut si sa va urez un week-end placut.

Carmen, multa sanatate. Interesanta ideea pentru ziua lui Alex. Iar discutia despre sex.... mi-e groaza numai cand ma gandesc, dar va veni si la noi si trebuie sa ne facem temele din timp... asa ca citesc cu interes cum rezolvati voi ... aceste dileme...

Adi, nu stiu nimic despre acest subiect, dar daca e frumos maine, poate mergem si noi....

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

"Duminica,la ora 18.30 in parcul de la Teatrul National,te asteptam sa inaltam baloane pentru ingerasii nostri dragi si,de ce nu,sa ne cunoastem.Vom aprinde luminari la Mitropolie si ne vom ruga acolo pentru sufletele lor nevinovate.
Te astept cu mare drag,Cristina Ciobanu(Daca poti sa aduci un balon cu heliu pentru ingerasul tau,e perfect)"

Raspuns primit la intrebarea mea despre locatie si ora.

De unde putem cumpara baloane cu heliu?

Noi vom incerca sa fim acolo.
Mai vine cineva?

Mergi la inceput

Adi, multumesc pentru raspuns, dar azi am umblat ... si n-am mai reusit sa intru sa citesc si se pare ca am pierdut... Si sincer imi pare rau. Tu ai fost? Cum a fost?

Poze din aprilie 2009

Mergi la inceput

Salutare!

Va ofer o fierbinte si un ceiut.....

Va doresc o saptamana frumoasa si linistita.

Poze din aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare!

Am fost,am inaltat baloane unul ptr Emma si unul ptr Alma..am aprins o lumanarica..a fost "repede" insa emotionant..

Am si cateva poze,am sa revin cu ele ,poate intre timp face cineva capitol nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Buna,
O saptamana buna sa aveti.
Vad ca mai sunt raciti pe aici, sanatate multa Vladut, Adriana, Carmen sper ca de acum v-a trecut.
Maine o sa mnergem iar la dr. homeopat pentru control, oare ce a mai spune? Pana acum Calin nu a facut nici o reactie la remediu.
Am fost si noi ieri la gratar, undeva la baza Sorogarilor, dar era ca la miting, plin de oameni, de masini, fum, scandal, parca nu iti trebuie sa mai iesi. Uite de aia tot caut "curte", vorba lui Calin. Asa ca daca auziti pe cineva ca vinde teren, dati un buzz si la mine. Anul trecut am cautat asiduu, dar nu am gasit ceva pe masura finantelor de care dispuneam. Acum daca au mai scazut preturile, poate am norocul de a gasi ceva.
Va pupicesc.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Am intrat sa va salut si sa va servesc cu o ....

Si acum sa ne laudam.... dupa un week-end in care ne-am spalat impreuna pe dinti si sera si dimineata... domnisoara catarata pe un lighean intors invers ca sa ajunga la chiuveta... Acum scuipa.... si a invatat sa si clateasca gurita si scoate apa in jet.... Cand termina e uda pana la chiloti.... O duc in body si chilotei la baie... ca se face fleasca... dar e teribil de incantata.....

Poze din aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am deschis capitol nou fetelor.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Ramona, tot m-am uitat, dar n-am gasit link-ul la capitol nou.....

Poze din aprilie 2009

Mergi la inceput