Aspirante optimiste peste,35 ani(17)
Raspunsuri - Pagina 23
MayanMistica spune:
Ia ca am venit de la shopingareala partea a II a si cum maine e ziua reginei ..e rost de stat pe acasa ( doar al meu , ca eu stau acasa oricum ) am zis sa fiu fata buna si i-am luat un mic cadoas..o carte de bucate de la Albert Hijn..
Asta ca sa aiba musiu inspiratie pentru cinele cand gateste el.

guzelnico spune:
Pentru ca nu mai inteleg nimic!Spre ex, mesajul tau anterior.
Am citit mesajul lui Galli de la 15.53, dar nu-mi amintesc cand ne-ai furnizat tu informatia privind inceperea cursului pe 11 mai.
Apoi, tu ai citat parte din mesajul meu, parte din mesajul lui Galli.Tb sa vad ceva printre randuri??
guzelnico spune:
Mayan, draga noastra, avem ce invata de la tine: sotul tau lucreaza, tu stai acasa/ faci shopping. Sotul tau calca in timp ce tu iti odihnesti ochisorii (asa am citit la topicul despre soacre). Ii cumperi sotului carti de bucate pt pregatirea cinelor ...
Sa intelegem ca ai costum de piele si bici!?
MayanMistica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Pentru ca nu mai inteleg nimic!Spre ex, mesajul tau anterior. Am citit mesajul lui Galli de la 15.53, dar nu-mi amintesc cand ne-ai furnizat tu informatia privind inceperea cursului pe 11 mai. Apoi, tu ai citat parte din mesajul meu, parte din mesajul lui Galli.Tb sa vad ceva printre randuri?? |
Cred ca am scris la topicul cu soacrele , unde i-am zis soacrei ca incep cursul pe 11 mai.
MayanMistica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Mayan, draga noastra, avem ce invata de la tine: sotul tau lucreaza, tu stai acasa/ faci shopping. Sotul tau calca in timp ce tu iti odihnesti ochisorii (asa am citit la topicul despre soacre). Ii cumperi sotului carti de bucate pt pregatirea cinelor ... Sa intelegem ca ai costum de piele si bici!? ![]() |
sotul lucreaza pentru ca el fiind holandez are drept de munca , eu fiind romanca n-am.pana nu rezolv cu divortul n-am cum aplica ptr residence implicit n-am cum cere drept de munca.decat daca cer de la angajator si numai daca ala face dovada ca din toata po****tia olandei plus tarile din UE care au deja drept de munca nu vrea nimeni postul ala ..deci ca as fi eu cu stea in frunte.plus de asta am nevoie sa stiu limba.
-shopingul era ptr ale gurii , ptr ca sotul nu are cand sa le faca ..el venind tarziu acasa .da sambata le facem impreuna ..ma refer la cele grele.
-el calca si eu dorm ...cu o zi inainte eu facusem cea mai mare treaba din casa in timp ce el fusese la tenis ..deci mi se parea cinstit ca si eu sa dorm .
-las sa calce si sa mai si gateasca ca destul cu englezul l-am invatat prost si pe el si pe masa de ajunsesem sa vin moarta de la munca si sa nu gasesc nici macar o cana de apa fiarta.
fata da voi nu va luati dupa mine , doamne fereste ca nu vreau sa aveti belele pe acasa si sa ma pomenesc cu fro joarda pe schinare asa din senin.
-carti ii iau ptr ca lui chiar ii place sa gateasca si daca ii place macar sa aiba si de unde.
si in incheiere: inca n-am pus biciul pe el ...da e o idee..
galliciana spune:
fata,mai pune-l odata, sa il citeasca si nico!!!
esti nebuna rau de tot!!!![]()
suna a exploatarea sotului de catre sotie,
inclusiv
si
sau
![]()
![]()
![]()
Monaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??

pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!