Aspirante optimiste peste,35 ani(17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Ce ziceai tu , Guzelnico? Ca mi-s nebunatica mica ? Ia de ceteste p-acilea
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=126714&REPLY_ID=4803395

si vei vedea ca sunt chiar de legat cateodata

Mergi la inceput

cred ca putina shopingeala imi face si mie bine la starea de lene ce ma sexuieste acuma ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

La "sase luni"? Esti super indulgenta daca asta iti este pretentia si incerci sa ne convingi. Uiti ca suntem "peste 35 ani" si nu prea servim usor asa ceva. De fapt, cred ca se lasa cu sedinte saptamanale de "organizare" a campaniei electorale.

Mergi la inceput

la 6 luni isi depunde candidatura in campania electorala , iar saptamanal se lasa cu sedinte in care el trebuie sa faca dovada clara ca are activitate la partid.Adica sa demonstreze ca nu arde gazul , ca nu doarme in sedinte , ca incearca sa ridice standardul partidului ..toate astea trebuie sa le am pe masa saptamanal pentru evaluare ...daca mai ramane sau nu membru de onoare.

Mergi la inceput

Da, Mayan, am citit, super comica povestea ta si super tare topicul, nu l-am mai vazut pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

ok , fetelor
daca tema de azi sunt visele sau barbatii din visele noastre, trebuie sa recunosc ca mai de mult am visat ca eram iubita lui michael jakcson.
acum luminati-ma si pe mine in ce categorie sa il trec: la albii sau la negrii?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

mayan, draga mea, la modul cel mai serios, vreau sa iti spun ceva, si te rog sa nu te superi! ok?
noi nu asteptam ziua de 11 mai, ca deh....... am ramane fete batrane, nu de alta....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Pentru o satisfactie totala: neagra cu reflexe albe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

soricico, cred ca semi!!!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Galli, am niste intrebari pt tine:
1. Ce-i cu 11 mai? E vreo conjuctie astrala benefica, vreun curemur DD fereste sau ce? (Nici eu nu stau pana atunci,cam pe 6 mai tb sa ovulez)
2. Ne pedepseste cineva pt cum ne exprimam gandurile? (Esti mai cu state vechi si poate stii)

Mergi la inceput