Aspirante optimiste peste,35 ani(17)
Raspunsuri - Pagina 20
galliciana spune:
hello, hello!!!! am venit si eu de pe la piata!!
am innebunit, recunosc!!!
soricico, nu, s-au linistit, pt ca am primit raspunsul!!!
multumesc tare mult, draga mea nico, ramaneam
, si nu stiam de ce si ce am.....hihihihi...
asa, am devenit 
in alta ordine de idei, nico, te rog de azi inainte, si chiar acum - timpul nu e pierdut, sa te duci la oglinda, si sa iti spui, tu singura, cu glas tare, de cateva ori, ca esti cea mai frumoasa, cea mai desteapta, si cea mai cea!
si te astept sa imi spui rezultatul!
este, la urma urmei, un fel de terapie, si iti alunga gandurile rele!!! crede-ma!!
apropo, in ordinea de zi nu apare gratarnicul de vaza al palatului.
stie cineva, ceva??sper ca nu a ramas ....infipta in vreo....tepusa!!!
va rog, daca o iau razna, opriti-ma!!!pls!
am fugit la bucatarie, sunt cu ochii pe voi!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
MayanMistica spune:
Fetele , aseara m-am visat cu Obama ...
..daaa..eram in tramvai si mergeam nu stiu unde .Am ajuns intr-o casuta putin darapanata , saracacioasa si ala era doar in chiloti ..se uita la teveu.Eu ma spalam pe dinti la o chiuveta de lem
si scuipam sange.
Pe urma stiu ca era zapada si am trecut pe langa un tir plin cu carne si toate facturile erau pe numele meu.
Asta , Obama trebuia sa se duca acasa si parca o vazusem pe fiesa intr-o poza ..da era micuta ( sa fi avut 2-3 anisori).
Eu nu sunt cu negrii ( nu ma acuzati de rasism ...) da cu asta chiar ca nu m-as da in laturi sa mi-o trag.
Cred ca de la vis mi se trage ca am luat-o razna .
guzelnico spune:
Va multumesc, dragele mele, pentru eforturile de a ma scoate din starea mea proasta. Raman datoare
. Imi revin eu, incet-incet.
Galli, in ceea ce priveste uitatul in oglinda, poate nu o vad pe cea mai frumoasa dar pe cea mai desteapta, cu singuranta
.
Cea mai cea nu pot fi din cauza golului imens din viata noastra. Dar incerc sa fiu optimista si sa am convingerea ca si acesta se va umple anul acesta.
Acum cred ca voi aplica putina terapie prin shopping. Revin la voi!

galliciana spune:
mayan,bine ai venit in gasca de....

[bang

ai fost tare de tot!!!!!!!!!!!!
pupici la gagici!!!

guzelnico spune:
Mayan, tu incerci sa ne spui ca ai avut un vis umed azi-noapte? Nebunatico, si tu ai auzit ca negrii ar fi bine-dotati? Ca sa nu mai spunem ca Obama, daca a avut tata musulman, s-ar putea sa fie si "taiat imprejur". Cica ar conta la lungime
.
Cine e dusa cu capul acum
? Cred ca imi voi devora sotul diseara.
MayanMistica spune:
Umed rau n-a fost ca Obama era doar in chiloti si aia albi si dotarea n-am vazut-o bine ...da al meu cand i-am zis azi la micul dejun a zis : ce sa ii faci daca nu sunt presedinte ![]()
guzelnico spune:
Mayan, n-o fi sotul tau presedintele Americii dar ramane presedintele din casa si nu tb sa se "lupte" periodic pt o noua candidatura 
galliciana spune:
mayan,saracul el.....
si vrei sa te credem ca nu ai vazut nimic....

aurel_ cris, unde esti, sa vezi gasca de nebune, ca imediat se termina foiletonul!!
pupici la gagici!!!

guzelnico spune:
Da, da, Gali, si eu mi-am amintit de Aurel-Cris cand am vazut ca am ajuns la pag 20. Si am mai observat ceva: o luam pe aratura exact spre sfarsitul capitolului si imediat vine Aurel-Cris, schimba macazul si ne aduce iar pe drumul bun. Multumim, Aurel-Cris! Ne-ai uitat sau te amuzi pe seama noastra de pe margine?
MayanMistica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Mayan, n-o fi sotul tau presedintele Americii dar ramane presedintele din casa si nu tb sa se "lupte" periodic pt o noua candidatura ![]() |
Ei nu la 4 ani precum prevede constituia Americii , da macar asa la 6 luni tot trebuie sa dea o campanie electorala sa vaza daca mai ramane pe lista sau nu.