Aspirante optimiste peste,35 ani(17)
Raspunsuri - Pagina 2
soricica spune:
se pare ca bucuria me-a nu a durat f mult
.acum iar m-a trezit cu o pata maro de chilot, de fapt arata ca o mucoasa in care apare si un fireicel de sange, daca nu ma uit atent nu o obesrv.
in rest nu am nici un simptom, nu ma doare burta, nu am nici un fel de usturime sau mancarime.sunt un pic speriata ca nu am mai patit asa ceva.![]()
curios e ca nu apare in continuu, adica de joi mi-a mai venit azi.
va pup pe toate
galliciana spune:
soricico, ziua 21 si 24, totodata, destul de ciudat, parerea mea....hai sa spui ca ar fi ovulatia, dar, nidatia nu apare asa rpd... ma gandesc eu....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Mona40 spune:
Salve fete,
Mioara, Bine ai venit la capitolul nostru. Sper sa spargi gheata cat mai curand, dar pana atunci, tine-te bine ca aici nu ai liber la sport, fumat, alcool cafele....![]()
, singurul viciu aceptat e....BARBATII......
, deci te rog frumos sa nu ne corupi, ca noi suntem inocente.
Soricica, m-ai innebunit cu cafelele....doar ceiutz draga.....sau una bucatzica de ciocolatzica pt revigorare.
Sper sa te simti bine. Tu esti in Z21 de CM si cam la cat ti-a venit in ultimele luni?
Gali,tu esti pusa rau pe gospodareala...
Eu , de Pastel la evrei, merg in vizita, deci sunt o Doamna...nu gatesc.
De Pastele Crestinesc, o pun si eu de o pasca ceva...
Fete, fara nici o legatura, intrati la topicul bucatarie, este acolo paine Artizanat....este f cunoscuta in state...
E bestiala...las ca va pun eu linkul....s-a dus cu toate dietele voastre
Nu-l gasesc acum, dar revin...
pupici
Mona
:)
2 IUI nereusite,facut IUI 3 pe 23-24 martie,plina de speranta
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
galliciana spune:
tks for the link, baby!!!!
dont forget the surprise for us!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
soricica spune:
fete dragi , ciclu e total neregulat cam la 40-50 de zile nici mai devreme , nici mai tarziu.vreau sa imi fac o programare, sper sa nu fie vreo rana pe col ca ma cam sperie sangerarea asta asa putina si usoara.vreau insa sa cred ca nu e nimic grav.
de paste, ce sa zic anul trecut pe langa ouale vopsite cu hartie creponata, am facut si cateva oute umplute in forma de soricei normal
, iar de craciun mi-a iesit o casuta de turta dulce![]()
anul asta,drob, oua, un chec de masline si niste biscuitei cu forme diferite.f multe nu fac ca mergem la mama asa ca am scapat.
ma documentez de pe culinar.ro acolo iti dau retete cu imagini.
e destul de interesant si m-a insipirat de multe ori.
va pup pe toate
aurel_cris spune:
Soricica nu poti intra in listuta,numai eu pot face modificari acolo.Daca vrei sa te pun in listuta imi poti spune cate ceva despre tine si o sa conformez![]()

Mona am sa tin cont de link si il pun cand se va deschide un nou capitol
.
Mioarabine ai venit,sadere cat mai scurta la aspirante
Despre medici ce sa zic si eu cunosc cativa dar au devenit tare ocupati,dn nefericire infertilitatea este tare raspandita.Mie personal mi-u parut ok Mirela Popa de la Medlife,Ion Ionut de la Giuly,Dr. Codreanu de la Giuly,lista poate continua.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
simonia spune:
soricica, la rana pe col ar trebui sa fie sange rosu aprins, normal, este o rana care sangereaza. iar sangele maroniu, inseamna ca a stagnat undeva, in uter si abia mai tarziu se elimina, . e din uter de undeva.
parca e prea frumos sa fie o ovulatie normala la 14 zile si acum sa fie nidatia. parca nici eu nu cred. trebuie sa te duci la dr. 
simonia spune:
vad ca sunt gospodine pe aici.
eu ma duc acasa la mama si ce are ea, mananc si eu.
poate o ajut la ceva totusi,
mai vedem noi.![]()
goldi spune:
Neata, fetele 
Nu ma pot abtine sa nu intru si sa vad ce faceti
Slava Domnului am fff multa treaba la serviciu si imi umplu timpul cu multa munca, insa gandurile imi zboara tot in aceleasi locuri 
Soricica, nu am fost pe faza, ai facut vreun test - in ideea ca ai avut un ciclu fals ? Eu zic sa bagi si un test de ovulatie, de control, poate ai avut mai multe ovocite care s-au spart in 2 zile diferite si de aici secretia sangvinolenta, glera de la ovulatie. Daca nici un test nu e pozitiv, poti sa te gandesti la altele.
Vad ca vorbiti de mancarici si pregatiri de Paste. Hmmm
din pacate, ori clostilbegytul ori gonalul de la stimulari m-au facut ca o gogosica
asa ca incerc sa nu vad provocarile ...
si ai naibii hormoni, tare greu se dau jos de pe mine !
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
lyly_mar spune:
Buna dimineata,fetelor dragi!
Nu am mai intrat pe forum pt ca mi s-a stricat calculatoru' acasa si intru pe net doar la serviciu.
Eu nu am noutati, maine vad ce zice dr, ce fac cu al meu fibrom,operatie sau embolizare...
In rest, vad ca ati luato razna![]()
![]()
![]()
Nu mai de mancare vorbiti....E post ,asa ca vorbiti si voi de o stevie, o urzica, o buriana ceva![]()
![]()
![]()
Eu stiu ca gali este o cauza pierduta
(toata ziua curat si mancare
) ,dar si voi?? Eu ma duc la mama de Pasti,dar o mai ajut la treaba....
Soricica,si eu cred ca este o rana, ceva, pe col...ar trebuii sa te duci la dr.
la toate fetele si va astept cu vesti bune
Si sunt cu ochii pe voi ...![]()
![]()
![]()