Aspirante optimiste peste,35 ani(17)
Raspunsuri - Pagina 19
galliciana spune:
mayan, frumosi copii, mancai-ar mama!!!! da, meritati un bb-lus!!!!
si de ce nu, chiar 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
MayanMistica spune:
al meu iubit impreuna cu fata mea :
http://i305.photobucket.com/albums/nn225/MayanMistica/100_3161.jpg
http://i305.photobucket.com/albums/nn225/MayanMistica/100_3169.jpg
http://i305.photobucket.com/albums/nn225/MayanMistica/100_3162.jpg
galliciana spune:
frumusei, frumusei,nu numai - si se vede ca e iubire mare!!
sa va dea DD tot ce va doriti!!!
pupici la gagici!!!

guzelnico spune:
Gali, m-am prins: vrei sa scriu retete in topicul "La bucatarie". Ma voi executa intr-o zi. Dar nu preferi mai bine sa te invit direct la masa?!
Mayan, frumoasa printesica ai! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea! Da, merita o surioara/ un fratior. Puneti-va pe treaba! ![]()
Sa dea DD sa ajungem toate in Tara lui Piticot!
Calde imbratisari tuturor!

bubulina1 spune:
Daca vreti va rog sa corectati pe prima pagina la mamici, nick-ul meu e bubulina1 nu buluna1. Multumesc.
Bubulina mamica fericita de Radu Stefan
galliciana spune:
fata buna, nico, mancati-as, te exprimi in lb straine, si nu vrei sa ne traduci......salata cioban,bulgur cu carne si ayran.
hai,pls, m-ai umplut de spume deja.........
sau trimite la fetita pe PM, pls!!
pupici la gagici!!!

bebenov spune:
Buna dimineatza!!!
Tocmai am aflat o veste minunata si m-am gandit sa v-o impartasesc si voua: a nascut o colega de la serviciu un baietel sanatos, dolofan si frumos. Minunea acestei vesti consta in faptul ca, acest bebelus era sortit sa moara datorita unui ... ii pot spune medic? Are o poveste impresionanta fata asta, s-a chinuit mult si inainte de sarcina si in timpul ei dar, important este ca acum e bine. Norocul ei e ca a dat peste doctorul Tutunaru si astazi si-a putut tine puiutul in brate.
Bine ai venit 
.
Pentru tine mami
... si sa nu-l uitam pe tati 
Sa nu ne pierdem speranta.
Pupici si o zi buna!!!
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
M-am trezit prost-dispusa, m-am visat mamica de fetita blonda (desi suntem bruneti amandoi) dar dezamagirea cea mai mare a fost sa constientizez realitatea: nu sunt nici macar insarcinata, de mamica nici nu se poate pune problema.
Am inceput sa citesc diverse forumuri de pe acest site si m-a pocnit si tristetea. Abia astept sa treaca ziua de azi, poate maine imi va fi mai bine.
Voua, dragele mele, va doresc o zi excelenta!
Calde imbratisari tuturor!

bebenov spune:
Urmand indemnul Monei m-am gandit sa ma prezint si eu:
sunt Mihaela, am 36 de ani si anul acesta facem trei ani de casatorie . Pe 8 martie am aflat ca sunt insarcinata. Stiti si voi cata bucurie te cuprinde cand privesti primul test de sarcina pozitiv. Al meu sot a trimis mesaje in toata lumea la prieteni pentru a anunta marea minune. Dupa 2 ani de incercari reusisem in sfarsit!!! Am fost la dr. si nu s-a vazut nimic in uter dar am tot sperat ca va creste si se va vedea. Aiurea!!! Peste doua saptamani am facut din nou ecografie si vestea a cazut ca un trasnet: el era maricel si frumusel dar in trompa stanga!!! De la cabinet am ajuns direct la spital iar in dimineata zilei de 25 martie (zi mare!!!) la 8.25 ma indreptam spre sala de operatie. Pe la 10.50 imi sunam sotul ca imi revenisem. Intre timp il omorasem pe bebe si pierdusem cu el o trompa.
Nu cunosc motivul necoborarii in uter, poate ca nici doctorii n-au aflat!
In timpul operatiei mi-au verificat cealalta trompa si ovarul drept care arata f. bine.
Sunt convinsa ca in curand voi avea un bebe in uter!!!
Daca vi se pare prea lunga povestea cititi-o printre randuri iar daca a mai trecut cineva prin asta astept sfaturi!!!
Toate cele bune.
soricica spune:
neata fetele
,
mayan ce frumosi sunteti, neaparat pentru printesa un fratior sau o surioara
.
guzelnico sunt de acord cu gratarul, si mai lasa visele,
normal ca o sa fi mama, poate chiar de fetita si poate cand va fi mare se va vopsi blonda ...hai ca o iau pe aratura, dar fruntea sus.
cred ca ai visat urat de la mancarea multa de ieri
.
mona cum a fost gratarul???apropo aseara am fost la mama si ghiciti ce-am facut ??? un gratar ....![]()
goldi si eu tot covrigi mananc cand sunt la servici...iti dai seama cum ma uitam ieri la ei cand fetele vorbeau de minunatii culinare
.
galli , ochisorii au ramas tot semafoare ?
va pup pe toate