Aspirante optimiste peste,35 ani(17)
Raspunsuri - Pagina 17
soricica spune:
guzelnico, vrei sa ma omori???auzi,la ea pat de painica crocanta, carnita de vita si unt fierbinte?
cat crezi ca rezist???
va pup pe toate
guzelnico spune:
Moni, da, e bine la voi. O multime de sarbatori pe care chiar le respectati si sarbatoriti cum se cuvine, chair daca se nimeresc in timpul saptamanii. Bravo!
Cand mi-am intrebat sotul "Ce facem de 1 Mai, mergem si noi intr-o mini-vacanta?", mi-a raspuns: "1 Mai e ziua muncitorilor, noi suntem patroni si tb sa lucram pt ca noua nu ne da nimeni salariu!"
Smerenia despre care spuneai tu in timpul monmentelor de reculegere o vad si eu aici la orele zilnice de rugaciune ale musulmanilor. Nu participa toti, dar daca intri intr-o geamie, este impresionant.
Distractie placuta!
guzelnico spune:
Moni, da, e bine la voi. O multime de sarbatori pe care chiar le respectati si sarbatoriti cum se cuvine, chair daca se nimeresc in timpul saptamanii. Bravo!
Cand mi-am intrebat sotul "Ce facem de 1 Mai, mergem si noi intr-o mini-vacanta?", mi-a raspuns: "1 Mai e ziua muncitorilor, noi suntem patroni si tb sa lucram pt ca noua nu ne da nimeni salariu!"
Smerenia despre care spuneai tu in timpul monmentelor de reculegere o vad si eu aici la orele zilnice de rugaciune ale musulmanilor. Nu participa toti, dar daca intri intr-o geamie, este impresionant.
Distractie placuta!
guzelnico spune:
Fetelor, scuze, nu am intentionat sa aglomerez spatiul cu mesaje duble dar prima data mi-a dat eroare de trimitere. Nu inteleg ce s-a intamplat!

MayanMistica spune:
Va multumesc din suflet pentru pupici si frumoasa primire.

,

si 

multi si la toata lumea doritoare.
Mie mancarea turceasca ca si cea greceasca imi place la nebunie.Aici in Leiden stiu un magazin turcesc/ arabesc ..nu stiu exact ce hram poarta de la care ma aprovizionez mai mereu.
Cred ca daca as sta in tarile astea m-as face de o tona , pentru ca nu ma pot abtine.
galliciana spune:
mayan, nu uita, asteptam POZELE!!!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
goldi spune:
Alo, alo ... duamnele !
Auzi la ele, torturi, painici crocante, baclavale ...
... sunteti masochiste?!
Eu sunt la serviciu
si in afara de cativa covrigei nu e nimik comestibil in zona 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
galliciana spune:
mey,mayan, crezi ca s-a intalnit hotul cu prostul??
pozili cu tine, mey!!! cu voi, adica!!
goldi,blondi, nu sunt masochista,dar nici cu covrigi nu as mai putea rezista, sincer.....
apropo, duuuuuuamnili, ma duc sa fac niste chifteluteeee......
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Eu va invit la bulgur cu carne si ayran.
Merg la targ sa iau legume proaspete si fac imediat si salata cioban.
Haideti la masa, fetelor!
P.S. Galli, ada si niste chiftelute; duamna Goldi, ia painica proaspata de la cuptorul din colt; Mayan nu uita tortuletul cu fructe!