culoare fatada
![](images/user_woman.png)
Buna fetelor,
desi nu scriu prea des urmaresc subiectele pt ca ma intereseaza.Am si eu o intrebare:pt fatada unei vile de marieme mijlocie ce fel de vopsea-mi recomandati?As dori eventual si cateva preturi.
Va multumesc
Raspunsuri
rory76 spune:
Ce stil de amenajare interioara ai? Ce culori iti plac mult si care nu-ti plac deloc, deloc? Cum ai pregatita suprafata exterioara? Ce are acum pe ea?
"sky is the limit!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dana_micu spune:
Mercy Rory 76,
casa este izolata cu polistiren de 10 cm si tencuita.Imi plac culorile deschise dar si combinatiile.Am vazut si cateva case cu piatra decorativa la balcoane si mi-a placut.Am vazut ca si la case moda se mai schimba si nu as vrea ca sa fie demodata in 2-3 ani.Casa are 120 m amprenta si este cam patratoasa.Astept pareri!
rory76 spune:
Cum ai pe interior? Un stil minimalist sau mai degraba clasic? Te intreb pentru ca intre exterior si interior trebuie sa fie o stransa legatura...de exemplu, placarea cu piatra merge ori la un stil minimalist, ori la unul rustic, depinde de piatra...Ai acoperis sau terasa circulabila? Acoperisul cu ce culoare e ? E cu tabla, cu tigla? Vezi, sunt multe chestii de luat in calcul...n-ai vreo poza sa o atasezi undeva?
Ma bucur sa te pot ajuta. Daca mai ai alte intrebari astept, eu sunt designer de interior...
"sky is the limit!"
dana_micu spune:
Buna Rory,
interiorul inca nu e gata dar inclinam spre clasic-modern.Sper sa iasa.Acoperisul este de casa normala si este de culoare rosie dar nu prea aprins ,geamurile au tocul maro,la fel si usa de la intrare e maro.O sa incerc sa pun niste poze poate intelegi mai bine.iti multumesc pt interes.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maggda/maggda.jpg)
maggda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana_micu Multumesc Maggda dar nu am inteles prea bine.Se cheama Sto? Dana mamica fericita de Bianca si bebe David |
Da,calitatea este extrem de buna,nu te trezesti ca peste 5 ani s-a decolorat fatada.Si lavabilul este de o calitate tare buna ir pretul nu este astronomic http://www.sto.ro/