PRIETENE FARA TITLU (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

AnaMaria pai cum sa nu faci macar de Florii,cu toata cura ta tot nu te puteai abtine cu asa ocazie!

La noi e tot caaald si soare ,Diana e la tobogane-tub cu taica-su la ora asta (am vorbit cu ea la telefon si mi-a dat detalii ),dupa care merge sus la mami sa manance si sa doarma si dupaamiaza o scot iarasi ei pe-afara.Asa ca azi sunt fara fata pana diseara ... Prietena cu actele ,deci prin zona.Macar mai am pus si la punct prin casa una-alta We asta.Adica mai mult husbandu',io asa mai cu indicatiile pretioase

Merg sa mananc si vin dupa aia sa imi beau cafeaua p-aci,ca nici aia n-am apucat inca.

MONI 21s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Pt ca am avut mai multe soicitari pt maretul regim, va voi raspunde aici: detalii prea multe nu va pot da pt ca este "putin" personalizat (pe boala si pe regimul de viata), dar regimul la baza este sustinut pe calculul caloriilor. Scoaterea grasimilor, a zaharului si carbohidratilor pe cat posibil este specific bolii mele, este posibil ca voi sa aveti voie zahar, sau grasimi de aceea recomand intai un control la dr. endocrinolog.

Edit: Am uitat sa va zic eu nu am voie nici mai mult nici mai putin de 1000 calorii calculate in minim 3 mese pe zi ... asta pana termin regimul apoi vedem cu cat imi creste dr. endocrinolog ratia pe zi.
Si Tino tine acest regim (dar fara medicamentatia mea) dar asta numai dupa ce am vorbit cu dr. Si el a dat jos in jur de 30kg.
Repet numai pt ca stiam ca si el are probleme cu grasimile si zaharul.

Mergi la inceput

Moni au iesit lipiile marfa, dar am facut cateva modificari la compozitia lipiei.

Mergi la inceput

Vai... bate vantul rau ...
Noi am venit din parc, am facut baita si Raisa a adormit instant!
Moni tre sa schimbam bicla, bicla este devina, am suit-o pe una exact ca a vostra si a mers cu ea singurica ... cu toate ca era franta.

Mergi la inceput

URSULINA super Sa ii cumparati atunci neaparat alta,ca vine vremea faina si deci timpul de plimbari!
Ce repede a adormit Raisa !!!
Diana s-a intors pe la 20 ,a fost dupa ce s-a trezit cu ai mei la o manastire langa Arad,unde au o curte mare cu multa verdeata.
Acum se joaca cu vasele de jucarie si cu plastelina,a insirat pe jos farfurii si oale si in fiecare a pus plastelina ... dupa care le-a luat pe fiecare si le incalzeste in cuptorul cu microunde.Din pacate tot vine la mine sa le gust
Si la noi urmeaza baia,lecturatul ...

MONI 21s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
V-ati grabitara cu paginile si n-am apucat sa lecturez in liniste.
Ieri am fost mega ocupata, alaltaieri la fel. A venit si prietena mea din Germania, ghinionul a facut ca sa fie vegetariana (stiam, dar nu credeam ca asa de tare ), astfel ca lasagna sotului am mancat-o noi. La ei toata familia e, deci pentru zilele urmatoare se impune sa adaugam la meniu si ceva pentru ei.
Am pus doua poze in drop cu o rochita adusa de ea pentru Diana, e marimea ei (culmea!), doar ca e lunga si largutza..stilul ala din secte, mormoni sau amish. N-a vrut s-o dea jos si a mers in centru la iepurasi, imbracata asa. Mai are si alte rochite, sper sa nu faca o pasiune pentru asta.
Ursu, multe felicitari pentru ca ai slabit, 23 de kg e extraordinar. Tot asa s-o tii, mami!
Anda, am notat metoda, mi-a atras atentia aia cu: masina nu se deschide daca nu-i vorbesti in engleza/franceza/etc...sau usa sau ce o mai fi. Foarte buna ideea! De altfel, se vede ca Mark ii vorbeste in engleza lui George, in ultimul filmulet. Merita incercat si la noi.
Moni, ai scris de mancare, d-apai nici ca ma asteptam sa ai atatea, m-ai depasit, adica pe sotz l-ai depasit. Te mai astept cu retete. Diana ta a fost la manastire? Sotul mergea cu a mea in fiecare sambata la Sag, la manastire, acum a schimbat pe Zoo. Ma rog, o sa il mai trimit, acum e soare si cald...
Denisa, voi cum mai stati? Analizele au venit?
Anamaria, la voi au fost Floriile ieri, asa ca lasa mustrarile de constiinta si baga niste prajitura din care ai facut, macar acum.
Ups, fug ca a venit la mancare.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Na, ca am vazut (cam tarziu) ca Denisa e mai bine si Alex la fel. La Diana ii plac supele-albafet, papa toate literele, o amuza.
Tratament pentru tiroida? Cred ca ai hipertiroidie, nu? Sper sa se rezolve medical, la operatie sa ajungi doar in ultima instanta. Am si eu pe langa mine o cunostina cu tiroida, credea ca se regleaza dupa ce naste, dar n-a fost asa, insa e un pic mai bine. A si urmat la tratamente...
Bee, eu pentru exfoliere am alta metoda: 3 lingurite de sare grunjoasa cu 2 de lapte. Se duce pielea moarta perfect. Dar si aia cu zatul de cafea e interesanta. Eu ma dadeam pentru celulita cu zat de cafea, am renuntat dupa o vreme, ca trebuia sa stau in baie pe un ziar, cadea zatul de pe mine...ma enervasem.
N-ai mai scris de analizele lui Razvi, cum sta cu fierul?
A plecat Diana pe scari la socrella, musai sa fug dupa ea, ca soacra-mea e la Billa. Sa nu iasa in strada...

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Si eu pe baricade,la munca.Tocmai am si mancat,mai o gura de cafea sa am spor.Tare mult mai am de lucru ,dar le birui eu cumva ca sa imi pot lua cat mai multe zile libere.Vineri imi iau liber,poate si luni,vinerea viitoare la fel - ne luam cu totii o zi din concediu,lunea vitoare e liber de Paste si mai ca trece deja si luna aprilie ... Vreau sa termin cu declaratiile si platile si tot inainte de Paste,asa ca trag tare acum.Pentru niste WE prelungite merita
INGRID am vazut rochita ,e clar ca e marimea ei ca se vede in partea de sus,dar e luuunga rau Ce idei mai au si astia,asa o fi moda prin Germania? Probabil Dianei de-aia ii place ca e lunga,se crede vreo printesa asa. Oricum e o dulce,ai putea sa o fotografiezi mai des !!! Deci Genu trebuie sa faca meniu vegetarian acum Sunt curioasa ce face
Ma intorc la munca,desi ma cam streseaza asta mic cu Tare activ e de la o vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Moni si Ingrid- stiu ca voi ati luat enciclopedii si alte chestii interesante pt fetite- imi mai dati va rog odata linkul-caut sa comand ceva pt ai mei sa aiba la vara ce face in Ro- pe linga statul afara si mersul in diverse lcouri.
Saru'mina!
Revin sper mai incolo sau maine ca am de terminat urgente pe aici, dc am lucrat f. putin de acasa vineri.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

DENISA o sa caut si iti pun si linkul ala!

Si eu am lucrat azi en gros cu o mica pauza: chiar dupa ce am scris mesajul am primit sms de la o fosta colega de birou de la penultimul loc de munca prin care eram anuntata ca la 10,30 s-a nascut Viviana ... Asa ca m-am gandit ca daca s-a pus pe trimis sms asa devreme dupa nastere (fix ca mine ) e in forma si are chef de parlit.Fix asa a fost,asa ca am sunat-o si dai-i cu palavre ... a fost rapid si usor si la ea,doar ca a fost ajutata si de epidurala.
Acasa am dormit de la 18 la 20 ,acum inca sunt buimaca.Imediat urca si Diana,ca a fost la mami - a avut ora de gimnastica medicala plus iesitul pe la hinte.
Mi-a povestit mami ca azi si-a facut o prietena la hinte si nu mai voia sa plece de-acolo ca Nicoleta e prietena ei chipurile.Tare au mai ras impreuna . In plus s-a apucat Diana sa spuna poezii si o catanea pe-aia sa zica dupa ea: "LEPETA DUPA MINE!" iar aia se executa ... au ras si mamele pe rupte! Culmea ca fetita aia are 4 ani si ceva ... nu stiu cum de asculta asa de Diana
INGRID ce meniu vegetarian facurati? Eu am tras unul rapid chiar vegetarian azi cand am ajuns: supa de cartofi si salata de ardei copti Dar sunt strict vegetarieni? Adica fara oua,lactate si peste? E mai nasol asa ...

Mergi la inceput