PRIETENE FARA TITLU (35)
Raspunsuri - Pagina 18
marchplayer spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
SALUTARI DE PE LITORAL
Copii au primit cadourile si gata ca deja nu se mai joaca deloc cu ele. mai incantati ar fi de partea cu dulciurile daca le-as lasa sa le devoreze ei la discretie.
Ps. Fetele cu baieti si care au trenulete thomas acasa, luminati-ma si pe mine!! cred ca am luat sine gresite pentru trenuletele copiilor. Exista doua feluri???? Trackmaster si take along?? Nu se potrivesc trenurile la ambele tipuri de sine????
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Ingrid S spune:
Hristos a inviat!
Eu sunt treaza de la 7,30 si am reusit performanta sa dorm 3 ore noaptea asta. Am fost la Inviere la o bisericuta de cartier, drept sa spun la mine Catedrala e de suflet, dar a fost bine si asa.
Diana s-a sculat si a vazut cadourile din cuib, s-a bucurat foarte tare. A primit Geomagul ala cu magneti, un cub pe care trebuie sa-l desfaca si sa scoata bila din el, o trusa medicala, o enciclopedie, trotineta si dulciuri. Acum e la biserica, dupa aceea mancam si sper din tot sufletul sa se culce. Altfel...o sa fie rau de mine.
Moni, la voi a venit iepurasul ieri-seara. Eu am vrut sa pastrez traditia...era mai interesant asa. A colorat cu creioanele de apa? Multe cadouri a primit Diana ta ..iar cu Pacaliciul o sa va jucati de acum mult si bine!
De burta nu stiu sa-ti zic, eu contractii n-am avut decat rare, iar Diana lovea seara, atunci cand ii vorbea taticul. A fost cuminte in burtica, fatza de cum e in momentul asta...
Denisa, si ai tai au primit cadouri faine, o sa ma axez mai mult pe carti si haine de acum inainte, ca e plina de jucarii. O s apun si eu poze, dar marti, cand merg la lucru. Acolo voi avea timp.
Bee, ai fost cu copiii la biserica? Eu am lasat-o acasa e Diana, nici nu rezista sa stea la slujba. Am vazut ca Alex primeste 30-40 de picaturi de fier si tot nu se regleaza, of Doamne..saracul de el. Sa ne mai zici de carenta asta, pe mine mereu m-a interesat, dar fiind ca eu am fost anemica de copil, cat fier am luat si tot degeaba. Insa s-a rezolvat cand am crescut. Sa dea Dumnezeu sa fie si la voi la fel.
Mira, mi-a parut rau cand am citit pe aici ca ati lasat copiii sa voseasca oua, de ce n-am luat si eu o trusa ca Moni...cred ca i-ar fi placut mult Dianei mele. Dar nu mi-a stat gandul la asta, pentru ca mama si soacra le-au vopsit. Ce simpatic a fost David...era fain sa fie si acolo iepurasul!
Eu m-am certat cu fiica-mea ieri, a tinut mortis sa ii calc o rochita pentru biserica, dar e prea mare de ea..104. In sfarsit am cedat, i-am dat-o azi cu o geaca de blugi peste, ca e frig si a plecat foate incantata de sandalele noi si rochita. Cand v-am spus ca toti i-au adus haine mari de ea.. De marti incep sa ii caut haine pe masura ei, nu ca n-ar avea, dar mai vreau rochite si tricouri.
Ma duc sa ma imbrac, tot in pijama stau la cafea.
restul fetelor, Anamaria, Daniela, Deea, Irinatuntza, Florinini, Jani, Anda si Paste fericit va urez!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
Adevarat a inviat!
Sunt si eu la o cafea si voiam sa scriu cate ceva ,dar nu ma lasa Diana.Plimba de zor caruciorul cu bobo si ma solicita si pe mine.Zice ca sa merg la tobogan cu ei,io sa fiu mama lu' bobo si ea sora trage de mine,revin ...
MONI 23s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
Am scapat momentan de ea,ca am trimis-o sa o culce pe bebelina si evident sa ii citeasca povesti inainte de nani.Acum rad in barba pe-aici cand o aud ce scoate din ea
ANAMARIA mersi,tu ce mai faci? Chiar voiam sa te intreb si tot am uitat, cum mai e Clara cu dermatita? Si-a mai revenit?
DANIELA pai da-le si tu sa se sature cu dulciurile macar azi si pe urma poate vor da atentie si jucariilor.Ce le-ai luat? Diana mea interesant ca nu s-a aruncat absolut deloc pe dulciuri! Nu are pofta de mancare si se pare ca nici de cioco.Nu-mi dau seama ce are ca in rest e ok.
BRANDUSA imi pare rau ca tot asa au iesit analizele lui Razvan,o fi anemie din aia "de crestere".Si Diana mea are cam asa adica a iesit la analize ca are un picut de anemie ,dar fierul era ok.Eu totusi am luat un flacon de sirop cu Fe,dar i-am dat doza mai mica.Cand n-am uitat Probabil se regleaza in timp.Anuta tot asa mananca si-acum,mai mult lapte? Cam asa e Diana de vreo cateva zile: lapte,iaurt,suc,budinca ... si ceva prajitura.Cu chiu cu vai a mai gustat putin din supe/ciorbe.
DENISA vad ca voi tot cu Pooh,Diego si Dora ... si Alex e pasionat de ei ca si Emma? Si ce-s alea stikere? Io-s mai in urma cu tehnica
DEEA nu bagi nasul? Am citit pe blogul tau ce mai faceti ... trebuie sa ne multumim doar cu atat?
INGRID sper sa te lase Diana sa dormi.Cum a reactionat la cadouri? Ii place geomag-ul? Intrebai de creioanele de apa: a mazgalit ceva rapid si cu ele aseara.Acum ma inebuneste sa aduc tabla magnetica aici ca numai cariocile pentru ea nu le-a incercat inca.Fiind prea multe,nu s-a axat inca pe ceva clar.Doar pe carucior.Sper sa reziste intreg macar o luna Deja tot piscale la el ba la roti,ba il inchide/deschide,cica "CEVA NU-I FIXAT LA CALUCIOL"
Si s-a mai axat pe banii de la socru-meu tot plimbat pe ei prin casa azi,iar cand i-am zis sa aiba grija ne-a raspuns "STATI LINISTITI CA NU-I LUP" ... nu-i rupe,dar poate ii vine iar ideea sa ii taie cu foarfeca cum a facut cu o bancnota primita de la mami mai demult .Pana la urma am profitat de o clipa de neatentie si i-am ascuns.
C'est ne pas posible ... "UITE MAMI AM FACUT O VALIZA" ... A inchis acum caruciorul si il trage prin casa ca pe un troller .Plina de idei ca de obicei!
A sunat mami sa ne ceara sa i-o trimitem pe Diana,probabil va dormi acolo de amiaza.
MONI 23s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Ana_m spune:
Ce sa mai fac?
La lucru , pe acasa , cursuri de limba si cam atat . A de vreo 2 saptmani ne tot benoclam la LoSt , l-a descarcat Nicu si bagam cateva episoade pe zii . Poate azi sau maine terminam si seria 2 .
In dupa-masa asta mergem la niste prieteni sa sarbatorim pastele lor acum , ca si ei au venit la al nostru saptaman trecuta .
Clara e tot asa cu dermatita nu s-a mai schimbat nimic , are momente cand se scarpina . I s-a scos din alimentatie ciocolata (ma rog primeste alba) si portocalele ca cica ar fii alergene. Ma rog de cioco stiam dar de portocale nu .
Sper sa inceapa sa se mai incalzeasca si pe aici , ca ba e cald ba iar se raceste , as vrea sa merg odata la plaja.
Joi am fost intr-un oras unde am stat inainte, care e pe coasta , Nicu a avut vreo ora jumate treaba , eu m-am dus pe plaja , pe o banca la soare si am citit , am privit marea si valurile .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
ANAMARIA asa asa fa-mi pofta de mare acu' ca tot ti-am facut eu pofta de liliac si lacrimioare ... Imi pare rau ca tot asa e Clara cu dermatita,speram sa se mai fi ameliorat.Si mie imi place LOST,dar eu ma uit la TV la AXN.Asa cu portia ... Distractie placuta in vizita azi!
Diana s-a apucat de tesut acum... tare nasol merge cu hartia aia subtire,asa ca nu stiu cum de-a reusit sa "teasa" cat de cat.Exista si o asa numita "agatatoare" de plastic, dar nu poti face nimic cu ea Mai bine ii luam ceva cu ate,nu cu benzi de hartie.Macar de erau din carton benzile alea,eu asa credeam ca-s.
Bee spune:
Hristos a Inviat!
Noi petrecem in familie, masa in casa, gratar in curte, etc.
Aseara am fost la Biserica fara copii care erau secerati de oboseala si au adormit pe la 9.
Moni, eu cred ca am o saptamana in urma ta si nenumarate kg excedentare, dar contractii deloc. Dureri am mai avut cand nu dormeam in pozitii corespunzatoare, sau cand il ridic pe Razvi. De lovit, la mine e fix invers decat la tine: am placenta anterioara si-l simt muuuult atenuat fata de primii 2. Pe Ana si pe Razvi i-am simtit la fel: muuuult si tare. Agitati copii. SI asta mic cred ca se agita, dar intre el si terminatiile mele nervoase, e placenta care reduce untensitatea senzatiilor. Deci eu ash dormi in orice pozitie: pe stanga, dreapta si pe spate, daca m-ar lasa Razvi sa dorm! Singura diferenta e ca in timp ce la Ana aveam nevoie de muuulte perne, la RAzvi am redus numarul, de data asta dorm ca de obicei: aproape la orizontala,n-am nevoie de nimic ajutator. Ce sa zic, grija mare cu contractiile si durerile sa-l duci pe cel mic cat mai departe! EU am stresul asta. Acum n-am probleme, dar nu stii niciodata cand te lasa "materialul" (la mine ma refer, materialul in cazul meu fiind uterul).
fetele si copiii
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
Ingrid S spune:
Am dormit si m-am refacut putin, azi suferim amandoi (eu si sotul) de boala sarbatorilor (mancat mult si lancezit pe unde apucam). Greu..
Moni, e foarte bucuroasa de Geomag, a si facut niste figuri geometrice cu el, de trusa medicala la fel, cu trotineta se plimba..ma nasol e cubul ala, s-a chinuit fata sa-l puna la loc si n-a putut, nu-i bai am reusit eu. E greu de fixat, nu poate, asa ar fi stiut sa puna piesele. In fine, am cu ce ma juca eu.
Anamaria, valuri si soare, te rasfeti si tu putin. Si eu astept marea, doar drumul ma enerveaza, vom trece si peste asta.
Bee, ai tai copii dorm dupa-masa? Diana n-a vrut azi sa doarma, noroc cu presiunea atmosferica scazuta, se anunta ploaie si a picotit pana a fost gata. Si eu la fel...
Sper sa doarma deseara mai iute, vreau sa ma uit la primul episod din "The Stand", e vechi filmul, dar frumos. Plus ca e cu melodia mea de suflet cantata de Crowded House, "Don't dream it's over".
Azi a stat toata ziua afara, ce fain e asa...
Ingrid S si Diana
Ingrid S spune:
Sa nu uit: Daniela, noi am avut trenulet Thomas, dar fara sine. Insa, daca i-ai cumparat sinele impreuna cu trenul si nu se potrivesc, du-le inapoi si ia altele. Nu stiu de ce sunt doua tipuri, nu e acelasi fel de tren?
Ingrid S si Diana