PRIETENE FARA TITLU (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana_m
[ Clara saraca zice ca nu mai vrea cadouri vrea sa vina mami si tati . Iar eu mooooor deirect .

Saracuta

MONI 22s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Buna seara gagici,hop si eu fac o pauza ca-s ko.
M-am apucat sa fac curatenie in camara ("shpaitz" cum zicem noi pe-aici) si m-a scos din toate alea Diana,asa ca s-a ales si cu vreo cateva la fund cu ocazia asta.Cred ca a auzit-o tot blocul ce istericale a facut acum seara.Voia sa se joace cu vasele de plastic - avem un set pentru camping cu care am mai lasat-o sa se joace si ca sa pot lucra linistita i le-am dat.Dar nu s-a multumit cu ele ci voia nici mai mult nici mai putin decat sa duca si paine in camera ca sa o sfarme prin farfurii si sa o imparta la copii Si chiar avem azi un soi de paine de se sfarama ca naiba,exact aia lipsea prin camere,asa ca i-am zis clar ca nici poveste de asa ceva.Atunci da-i si zbiara ca ea vrea paine,se agatza de mine zbieraaaa de m-am enervat si i-am luat si setul respectiv de vase,l-am spalat si nici ca-l mai pupa in veci sa se joace cu el! Pana la urma s-a calmat oarecum,a cerut punga de pufuleti si s-a carat in camera,a gasit-o taica-su moflaind pe pufuleti pe canapea.A luat-o acum cu el pana afara sa cumpere strictul necesar apa si ciocolata . Iar mi-a adus lacrimioare si liliac
Nu mai vine odata cu cioco aia

MONI 22s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

DENISA sa nu-mi zici ca te plangi de Alex ca are "doar" 13 kg Pai noi cu Dianele noastre cel putin, ne bucuram ca atinseram si cifra asta uriasa si-s mai mari cu un an decat el. Mie mi se pare ca arata numai bine flacaul!

Mergi la inceput

Nimeni,nimic? Pe unde sunteti,la smotru toata lumea?
Am bagat si eu nasul un pic pana se listeaza jurnalele de TVA si vad ca tot vantoase-s pe forum.Azi m-a lovit harnicia la birou,nu de alta dar saptamana viitoare iar lucrez doar 3 zile,cealalta saptamana iar doar 3-4 si volumul de lucru e acelasi ... Mai un pic si intru in vacanta prelungita
Faza draguta e ca nu stiam de ce naiba ma doare rau azi mana dreapta,pana m-am prins ca ... am febra musculara de ieri
Nici la cumparaturi de cadouri nu am mai ajuns,noroc cu maruntisurile alea comandate de pe net.Poate apuc macar dupa amiaza sa ies cu Diana sa ii caut adidasi.M-a mai sunat si mami sa-mi spuna ca ea nu ii mai cumpara carucior pentru papusa,ca ce-a vazut sunt "slabe" si i le va rupe copiii la joaca (de obicei cam asa se intampla cu jucariile duse pe-afara,daca sunt ale ei se joaca 3 minute,dupa care se baga alti copii pe ele ...) Si ca ii plateste ea adidasii daca ii cumpar ...
M-am mai si enervat acum ca tocmai am aflat ca au schimbat italienii ceva la o factura pe luna martie si nu pot termina delcaratiile pana lamuresc ei ce si cum Asa le las naibii pe toate imediat si ma car acasa Acum cand ma apucase si pe mine cheful sa termin si cu astea,poftim

MONI 23s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Ei,misiune indeplinita i-am luat si niste adidasi Dianei.Sunt gri cu un pic de negru si o idee de rosu,sa se potriveasca la orice,inculsiv la flacau dupa aia .Am mai completat prin camara si frigider,ca fuseram in Kaufland.A probat si niste casti de protectie pentru role, dar erau doar de la 5 ani in sus cele mai mici si ii erau largi.Nasol e fost ca magazinul de unde i-am luat adidasii e in aceeasi cladire cu locul de joaca cu gonflabile,a auzit si copiii tzipand pe-acolo .... jale mare,abia i-am deturnat atentia.Si-a luat o cutie de bubble-gum din Kaufland,erau gume uriase sub forma de oua si nu a vrut sa imi dea sa gust ... dar nici n-am insistat ca erau putine. In schimb in fata blocului,cand ne-am intalnit cu Razvanel,cand i-am zis sa ii dea si lui,l-a servit cu un outz-guma.Tare m-am bucurat.E clar ca nu prea i-ar fi dat ea ,ca erau si putine ,dar deja functioneaza cred simtul politetii si al rusinii.De mine nu i-a fost rusine sa ma refuze
Acum e dusa "scufita rosie" la bunica cu vinul Asa a zis ea ... ca Ghita le-a dus alor mei vin de la socru-meu si au plecat sa il duca si sa imi aduca acasa carnea.Maine am program de bucatarit ...
Nu stiu ce ma fac cu jucariile ,ca pana la urma s-ar putea sa ramana Diana numai cu costumul de blugi,adidasii si dulciurile pe post de cadouri de Pasti.Eu nu mai am timp sa colind maine cine stie pe unde,poate cobor doar pana in complexul de la prima statie,acolo e un magazin cu haine si jucarii pentru copii ceva mai bine aprovizionat.A zis mami ca acolo a vazut si ceva carucior-landou pentru papusi.Daca o fi ceva de capul lui si nu gasesc altceva interesant,o sa i-l iau chit ca nu cred ca va fi extrem de utilizat ... precum cuburile de lemn de exemplu .
Vai ce castel mai trona si azi pe podea cand m-am intors.Inaaalt si cu o curte alaturi .Nu stiu cand l-a mai facut, ca am inteles ca a stat vreo doua ore jumate in parcul copiiilor azi.Si dupa aia a dormit trei ore jumate

MONI 23s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Salutare

Eu mai rar pe forum, acum cu statul pe afara nu prea mai pot intra. dar mai bine asa. Dupa atata iarna ne bucuram in sfarsit de vreme frumoasa si stam pe afara si ne zbenguim toata ziulica. intram in casa doar ca sa mancam si sa ne culcam. marele avantaj si marea diferenta este ca acum la culcare cad secerati, nu mai stau sa ma rog de ei. Ii am si un pic muciosi, am cumparat inhaler si le pun mascuta si facem tratament pentru bronsita(cica pe fond alergic).
Curatenia am terminat-o si acum am o mare lene. Am muncit cam mult, vreo 10 zile la rand. N-am gasit inca bona dar acum am avut noroc cu fetele ca sunt in vacanta.
Denisa astept lista aia.
va pup pe toate si va urez SRBATORI FERICITE!!!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Buna dimineata la o cafea!
DANIELA sarbatori fericite si voua! Ce fain ca de pe-acum puteti sta toata ziulica pe-afara ... altfel e la casa.Daca tot vine vacanta poate nici nu mai are rost sa iti bagi bona,ca vad ca le ai pe gratis pe fete.Mai o luna doar si vine vacanta mare.

La noi s-a cam stricat vremea,a inceput sa picure deja.Azi e sarbatoare nu prea am ce face,decat sa ma ocup de acte.Am pus doar sunca la fiert si mai tarziu vine mami vopsim ouale.Doar maine o sa fac ciorba si friptura.Deocamdata-s cu Diana pe-aici.Are un debit verbal azi,de m-a terminat,nici poveste n-am mai putut atipi dupa ce s-a trezit ea,o auzeam din camera cealalta
Acum se chinuie cu puzzle de lemn cel cu cifre.Am pus-o sa le ordoneze in ordine crescatoare,trebuie sa numere bucatile ca sa vada ce numar rezulta (ca le stie bine doar pe 0,1 si 3) si e jale ca ea numara de la 1 la 10 si-l tot uita pe 7 deci la numerele ce trec de 6 se incurca.Le-a ordonat pana la 7 deja.Daca am exersa zilnic timp de-o saptamana sunt sigura ca le-ar stii perfect.Ne-am apucat de astea pentru ca am vazut-o cu carticica cu alfabetul in mana si se prefacea ca ii invata pe copiii de la gradinita sa ... numere.Asa ca i-am zis sa puna deoparte literele si sa treaca la numere. Doar ca nu e prea pasionata ... ea se joaca de fapt de-a gradinita.Deja il intreaba chipurile pe Dani si tot ea raspunde: i-a aratat care e 7 - "de la cei 7 pitici" si care-i 8 Numai de nu le-ar uita iar pana maine,ca asa pe moment le-a mai stiut ea pe toate ... De numarat numara usor si in viteza obiectele,mai greu e cu retinutul cifrelor.Deja a zis ca nu mai vrea cu ele , ca vrea sa picteze.I-am dat creioanele sa coloreze in cartea cu alfabetul,ca mi-a cerut aseara sa o las.Pana acum o lasam doar pe desene de pe foi A4.Na ca merg sa pun ouale alea la fiert,ca imediat apare mami.
P.S. Ingrid ... deja a colorat ariciul in albastru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Mie mi-a plecat prietena in Germania ieri seara, asa ca n-am avut timp sa bag nasul pe forum. Plus ca sta la noi nepoata de frate, el e plecat in Bucuresti dupa nevasta si am dus-o la tenis la mama-dracului, afara din oras.
Daniela, sa aveti Sarbatori fericite! Asa am facut de Craciun ca si tine, vreo 7 zile am tot frecat in casa, acum mai putin, oricum a venit femeia sa-mi faca aproape tot. Mai am maine de aspirat si calcat si gata.
Moni, am citit ca i-ai luat adidasi si pe mine ma bate gandul sa-i cumpar o pereche. Rosii. Dar dupa Paste, acum nu mai am chef de cumparaturi.
Mi-au placut pozele cu desenele Dianei, iar ariciul imi inchipui ca arata super.
Denisa, foarte faine au fost filmele, dar cel mai fain era ala cu Emma cantand. Asa da!
Cat despre cadouri, eu am destule pentru Diana, nu mai cumpar nimic.
Revin, ca Diana bantuie pe aici cu un calut care canta si se plimba si vrea sa-mi arate papusa care l-a incalecat.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Anamaria, ce tristete pe tine cand ai auzit-o pe Clara.., cred ca boceam zile in sir. Sigur ca ii e dor de tine..mai putin si veniti in Romania.
Uf, ca mi s-a ridicat parul pe ceafa cand am citit ce a spus micuta.
Ma duc sa-mi culc fata, ca moare de somn, dar n-ar recunoaste...mai bine si-ar tine ochii cu scobitori daca ar putea. Incapatanata ca mine, deh.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Am revenit si eu sa declar alte misiuni indeplinite: am facut rost si de jucarii si am vopsit si ouale.La oua a participat si Diana care se miorlaia ca vrea sa le picteze,dar s-a multumit deocamdata sa lipeasca abtibilduri pe ele si sa ma ajute sa le ung cu slanina (noi asa le ungem de obicei,ca sa straluceasca).A fost foarte satisfacuta ca a participat si ea la asa treaba. Cand se trezeste ne apucam si de pictat ouale,tare-s curioasa daca chiar se pot picta cu trusa aia dubioasa de la Profi .
Apoi s-a dus un pic pe-afara sa vada si iepurasii - ca a pus primaria prin locuri strategice custi cu iepurasi vii.Si ieri in parcul copiiilor a vazut altii,acum a vazut si la noi intre blocuri ,langa piata ... cartier mare,trebuia sa puna si in zona ,normal! Acum e la orizontala deja .
Intre timp eu am fugit si am facut cumparaturile.Pana la urma am luat caruciorul ala,care nu stiu cat o sa tina dar efectul conteaza si la 35 de lei merge,ca totusi nu-i 200-400 de lei cum am vazut preturi pe net I-am mai luat o trusa "Sa tesem frumos" cu benzi din alea de hartie/carton ,stiu ca aveam si eu cand eram mica si un pachet de carti "Pacalici".Ca sa aiba si mami ce pune langa dulciuri, am mai cumparat o trusa medicala sa aiba cu ce-i chinui si pe ei cand doarme acolo (si sper sa nu uite ea sa completeze seringa cu scobitoarea ) si niste perechi de sosete si basta ... Buget de criza

Mergi la inceput