PRIETENE FARA TITLU (35)
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
URSULINA mersi de explicatii,o sa caut maine la poze.Parca am vazut ceva asemanator prin magazinele chinezesti sau Hong-Kong.Sa imi zici mai ales daca se asambleaza usor,ca daca-s cu probleme, numai se enerveaza Diana mea,ea e mai colerica oleak . Ba chiar oleaca bine de tot .
Ma cam imprastii si eu la nani,ne mai auzim maine,sper sa am timp sa bag nasul de la birou macar la cafea .
Noapte buna fetili
MONI 22s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Ursoaica spune:
Am introdus pozele, vezi la www.dropshots.com/Ursoaica#albums/Jucarii" target="_blank">jucarii.
Andreea cu puiutul Raisa ... www.dropshots.com/Ursoaica#date" target="_blank">poze
monica70 spune:
Aha mersi ,chiar ca-s faine in plus si ieftine.Daca gasesc ii iau si eu,cred ca i-ar placea.
MONI 22s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Ursoaica spune:
Se asambleaza usor si cam la fel de usor se si desfac, asta daca nu au baza pusa.
Si sunt jucarii chinezesti.
"Alea Castanilor" din pacate nu exista decat in Bucuresti.
Andreea cu puiutul Raisa ... www.dropshots.com/Ursoaica#date" target="_blank">poze
Ursoaica spune:
Fetelor va multumesc pt comentarii.
Pozele in care suntem doar eu si Tino sunt facute de RAISA!!! Face niste incadrari de lesini si unghiurile sunt bune.
Se pare ca acesta este hobiul ei.
monica70 spune:
Buna dimineata,haideti la o cafea ca n-am chef de munca de nicio culoare azi Am si aterizat dupa 9 si o sa plec mai deveme,mi-am facut program de plimbari azi ,macar asa mai rezolv cate ceva ...
Am sunat sa vad de Diana,se pare ca nu se plictiseste acasa ,smotoceste ursulocul si pe bebelina,pe-asta o mai si schimba de pishu sau ... ii sterge nasul ca are muci se pare Mi-a zis sa vin repede acasa sa vad ce castel frumos a facut si deja trecuse si la puzzle.De iesit pe-afara nu se pune problema ca e tare frig,nici nu prea are cu cine, ca toti cam suntem programati la smotruiala zilele astea.La gradi n-am vrut sa o duc saptamana asta,ca fiind vacanta iar sunt amestecati,poate nici nu-s educatoarele ei si atunci s-ar putea sa nu fie prea incantata.Pe vecinutul de la 8 vad ca il duc,dar ei n-au cu cine il lasa acasa,asta e ... Am uitat sa va zic ca ieri cand ne-am intors cu cadoul,in fata blocului au aparut de dupa colt vecinutul Razvan si parintii aferenti,iar Diana de cum i-a vazut mi-a smuls din mana cutia cu papusa bebe si a carat-o ea singura pana la lift ,nu voia deloc sa o ajut.Voia sa vada Razvan clar ce mai cadou are ea de la ... IEPUROI.Razvanel desi e mai mare cu o luna decat ea ii e doar pana la urechi Dianei,ca maica-sa e mai scunda,si nici taica-su nu-i deloc inalt.Mi-au zis ai lui ca a cazut zilele trecute de pe tobogan in cap,s-a cam zdrelit pe moaca Si-asta e zburdalnic rau se pare,desi are o fata asa mai de cumintel,cu ochii aia albastrii
monica70 spune:
URSULINA chiar ea le-a facut?? E tare!! Chiar are talent! Diana mea imi tot cere in ultima vreme sa ma pozeze,dar cu chiu cu vai s-a prins cum sa ma incadreze si nu nimereste intotdeauna ...
monica70 spune:
Ca tot ziceam de educatoare,ieri a vazut pe geam intr-o statie de tramvai o doamna si mi-a zis ca aia e o doamna de la ei de la gradinita,dar e la alti copii ,ca ea n-o cunoaste.Da' vad ca "din vedere" o cunoaste
Azi dimineata a zis ca o doare burtica,eu i-am zis sa mearga la wc ca poate face kk,la care ea zice: "PLOBABIL CA CLESC MALE" ... pe urma a precizat ca si cand o dor picioarele,inseamna ca creste mare,ca asa i-a zis buni.Ma rog,cu picioarele asa o fi ... da' asta cu burta e inventia ei sigur Mai bine zis deductia ei
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am fost plecata cu Diana sa-mi caut niste pantofi de Paste, am destule perechi, dar vreau noi. N-am gasit, dar merg la Mall maine la Leonardo, si-a luat cumnata doua perechi faine.
Moni, ca mi-am amintit de suprarealism: nu pui poze sa vad ce a desenat? Eu ma feresc sa-i zic ei cu ce sa coloreze, pacat ca la gradinita se baga in treaba lor. Ar iesi asa niste chestii dragute..
Si zici ca Denisa o cheama pe papusica ei? Tare frumoasa e si mi-a cazut cu tronc Diana ta cand o tinea cu drag in brate...o sa-si iubeasca fratiorul de numa'.
Ursu, am asteptat de dimineata o ora sa pot vedea pozele voastre, Raisa e o frumusete , are o gurita splendida si forma ochilor seamana cu a Dianei mele. Ce a mai crescut...
Am vazut ca si ea are talent la construit, bravo ei! Si mai face si poze reusite...e tare fetitza! Merge pe role?
Anamaria, doar o spatamana stati in Romania? Si in Timisoara nu ajungeti? Imposibil sa nu ne vedem, macar 2 ore acolo...esti mai aproape de mine decat de Moni....
Denisa, unde-s filmele? Cand am avut si io timp, atunci nu le pui. Hai, ca deseara iar am musafiri si dupa aia doar patul ma atrage, jur.
Aici e rece, dar nu sa ingheti, doar nu ca e vreme de tricou. De aia am luat-o cu mine la cumparaturi, macar a mers pe jos si s-a aerisit putin. Nu-i mai place la soacra-mea cand face de mancare, sunt aburi si atunci tipa: miroase urat, imi vine sa vomit. Baai, da sensibila mai e fiica-mea...bine ca mancarea ii prieste..
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2