PRIETENE FARA TITLU (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am uitat sa va zic ca vrea sa o cheme Denisa pe fetita-bebe ,asa ca acum o tot aud pe-aici doar cu "DENISA PUIUTZA DLAGA"
Pana la urma a zis mami ca ii va lua un carucior-landou pentru papusa de Paste,sper sa nu ii ia unul prea nasol ... Alea super faine de pe net sunt la 2-4 mil Nici chiar asa ,ca iei cu atat unul adevarat,de copii .

MONI 22s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Am uitat sa zic: nici Raisa nu il zice pe "r".

Mergi la inceput

URSULINA mie imi place cum vorbeste cu L in loc de R,ca e mai figurina asa ,dar daca pana la 4 ani nu-l poate pronunta,e bine sa le ducem la logoped pentru niste exercitii.

ANA MARIA am vazut in poze ce bine aratati asa de silueti amandoi Si ce de papa buuna Faine si multe si cadourile pentru Clara.
INGRID cum a fost iesirea? Sa vezi ca am cautat suzeta unei papusi bebe mai vechi prin debara,Diana a venit dupa mine,a vazut cutiile de puzzle si a inceput sa zbiere ca vrea sa faca puzzle !!! Trebuia sa mergem la voi ca sa o apuce iar cheful de ele I-am zis ca numai daca strange ce-i prin zona primeste,asa ca s-a apucat repede si a strans Deocamdata i-am dat unul simplu de 24 ,vad ca l-a facut rapid.Daca mai cere ii dau unul de 36 pana isi intra iar in mana,macar sa nu tot imi strige in cap ca nu poate si sa vin sa o ajut.Ca parca vad ca daca ii dau de 48 asa face,chit ca le-a facut si singura.La alea s-a oprit.Pe cele de 60 le-a facut doar partial pana acum.
ANDA nu mai zici nimic? Chiar azi m-a intrebat de voi ... mami Era obisnuita ca in preajma Pastelui sa cam apareti in zona.

Desi s-a ocupat atat de papusa-bebe,n-a abandonat nici cealalta iubire - cuburile de lemn,doar ca tare ma bucur ca n-a mai facut castel,a facut in schimb un ansamblu ciudat,de care a zis ca-s ... toboganele din parcul copiilor

MONI 22s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ei silueti , la mine cel putin e cale lunga pana atunci , de mine vorbesc , mai ales cu mancarea din zilele astea . Dar o iau eu de la capat . Clara a primit cadourile si a fost in extaz , nu mai stia cu ce sa se imbrace
Ne-am luat azi bilete de avion pe 27 mai . Cu 70 de euro 2 bilete (doar dus).

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

ANAMARIA cred ca de-abia asteptati
Eu fac puzzle Am sperat de pomana ca imi da pace,m-a chemat insistent sa facem impreuna.Ea pe cele simple,eu pe cel de 48.Ii e mai greu pana isi intra iar in mana,dupa atata pauza.Cand s-a lasat de ele,le facea in viteza pe-astea,acum se cam forteaza pe-acolo.Fug la bucatarie,ca am pus de papa ficatei de pui si cartofi piure ... la ora asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anamaria-super pretul!
Moni-si noi suntem la puzzle de 63 si 65-doar ca de vreo 2 sapt nu a mai facut, e tot cu bebelusii sau cu fisele,aseara a desenat cu creta in forma de oua pe tabla si vorba ta cand se poate sta pe afara. O sa primeasca de paste de la nasa-sa o bicileta cu roti ajutatoare si o trotineta pt varsta ei-sunt cele ramase de la fetele ei si eu o sa ii iau in vara pt anul celelalt unele mai mari si mai noi(pt la anul ca astea o sa le calareasca Alex in curand) ca si asa in vara e in romania-prinde aici doar 1 luna din 10mai-10 iunie si septembrie- dar atunci am planuri mari cu ei- sa ii duc la parcul de distractii(2 diferite si faine, Emma le stie deja si tine minte de anul trecut tot) si la ZOO.
AI mei si-au extisn si renopveaza casa de la munte, isi pun si piscina si leagane, socrii si ei termina etajul si mama o sa ii duca si vreo 10 zile la Ocne la salina si strand.Sper sa aiba diostractie maxima, mai greu e pt noi si mai ales pe 5 iulie ca nu voi fi linga Alex cand face 2 ani.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Diana a papat o portie ca lumea de cartofi cu ficatei si acum se lauda la taica-su de isprava Dar n-a vrut si mujdei ca nu ii place usturoiul.Nici ceapa,dar din aia mai mananca daca o fac "salata" cu otet.
ANAMARIA SI MIRA cum unde e burtica, mai? Uite aici se vede ceva mai bine:
http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-04-11/19:33:17 dar e mascata de bluza,poate imi fac si o poza in ceva mulat,na.Asa poate va satisfac
Fug sa ii incalzesc laptele ca acum se miorlaie ca vrea si lapte si inca ... MULT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

............da, da e de departe facuta poza, si eu cred ca e bluza. Nu conteaza, Tudor sa fie sanatos..
eu astept zilele astea sa nasca cumnatica. Mi s-a facut dor de bebe mic. abia astept sa-l tin in brate si sa-l smotocesc putin.
noi am ajuns acasa. am dormit 4 ore la pranz, acum vroiam sa pun si eu pozele da n-am chef. Ma duc la culcare ca sunt beata de cap.
.........maine o luam de la capat

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

www.dropshots.com/Ursoaica#albums/Jucarii" target="_blank">Asta am luat eu ultima data ca jucarii Raisei, asta pt construit

Am pus poze cu noi aici www.dropshots.com/Ursoaica#date" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am aparut si eu in ceas de seara (noapte), iar n-am avut net vreo 4 ore, bine ca s-a rezolvat in final.
Am fost cu fetitza la sat, la colegi, frumos, mancare multa si prajituri la greu, eu n-am prea mancat ca deh...vine Pastele si vreau sa incap in rochia noua cumparata... Diana n-a vrut sa guste nimic, a dormit si la dus si la intors, acolo era foarte frig, plus ca batea vantul tare, ca si la Timisoara, de fapt.
Anamaria, sunt ieftine biletele de avion, se fac reduceri de Paste sau de ce? Cred ca abia astepti sa-ti strangi papusica in brate, am vazut si cadourile si te-am vazut si pe tine , ai slabit mult. Si parul e foarte frumos si lung. Sa nu uiti sa ne faceti o vizita, ma supar tare daca nu vii la noi.
Denisa, fain de voi ca aveti cabana aia, cand va apuca cheful, hop in masina si la drum. La noi e mai greu..gandeste-te unde mergi, fa rezervare..mda. Cine stie ce l-a apucat pe Alex de n-a avut chef de somn, sunt zile in care si Diana se trezeste noaptea si nu poate adormi, drept e ca sunt foarte rare, altfel as fi zombie.
Si Diana sta mult afara, foarte bine, ca toata iarna a fost claustrata in casa, maxim 2 ore rezista prin frig.
Ati facut planuri unde merg copiii in Romania? Frumos. Nu te necaji ca nu esti langa Alex la ziua lui, se mai intampla, no.
Mira, ati ajuns cu bine, asta conteaza. Nu te grabi, pui poze cand poti. Stiu cum e la tine, lucru mult si trei copii, sanatosi sa fiti, ca restul se rezolva.
Ursu, ce drac iti parolasi contul? Nu pot sa vad pozele, trimite-mi parola pe PM, please.
Moni, pe Diana o apuca la plictiseala dorul de puzzle, dar de cand ati plecat tot face la ele. Azi, cum a venit femeia sa faca ordine, a trebuit sa le strang, asa ca dupa ce ne-am intors din vizita, le-a facut la loc. cel de 35, 100, iar ultimul de 160, eu. Ca nu stie, e prea greu.
Ce mi-a venit sa rad azi, eram in masina si in fata mea un mutalau care mergea ca melcul, zic eu printre dinti: fir-ar! si il depasesc, la care Diana din spate: mami, ai mers mai repede ca dobitocul ala? Normal ca i-am explicat ca nu-i frumos, trebuie sa ma controlez la volan, ca aude si reproduce tot. Calm, calm, calm....dar cateodata chiar nu ma pot abtine, si papa de la Vatican sa fie in masina mea, tot injur.
Ma uit maine la poze, cine si ce a mai pus, ca azi le-am "frunzarit" in graba.
Mi-e somn, noapte buna!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput