PRIETENE FARA TITLU (35)
Raspunsuri - Pagina 10
Ursoaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 ... Ce construieste din ele? |
CASE! Raisa vrea camera ei...
monica70 spune:
Buna seara,am o veste sigura acum ... e pusa la semnatura
Noi am fost in Timisoara.A fost super fain,poze aici:
http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-04-10/21:44:19
URSULINA sper sa aiba in curand Raisa camera ei ... si Dianei i-ar pica bine una.
ANAMARIA PASTE FERICIT! La fel celor care mai sarbatoresc acum.
FLORININI in avans la multi ani ,sper ca sunteti bine,n-ai mai intrat demuult! Alte "flori" mai sunt prin zona?
Am plecat sa o pun pe Diana la culcare.
MONI 22s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Ana_m spune:
Buna dimineata ,
Multumesc de urari Moni.
La mine se vede ca am tinut post si mi-era foame , am facut mancare si praji cat pt un regiment de armata . Azi noapte am mancat din toate si dupa aia m-am culcat cu burta plina . Acum nici nu mai vrea sa le vad . Ma duc acum si impart din praji si pe la vecini . Am o stare asa airea ... ma gandeam ca anul trecut de paste tocmai ce am ajuns in Ro , in noaptea de inviere eram cu mama la spital ....atunci a inceput cosmarul
Am vazut pozele super fain cred ca v-ati simtit . De-abia astept sa vin si eu in Ro , sa fac un gratar in curte la iarba verde . alt farmec are ...., si noi poate mergem maine sa facem un gratarel ca au zis ca va fii vreme buna . Ca aici toata saptmana a plouat , asa ceva ....si pt azi au zis ploaie dar acum e soare fain . Am vazut-o pe Ingrid in pantaloni scurti si eu eram cu paltonul ieri , e mult mai cald acum in Ro decat aici .
La multi ani celor celor care isi serbeaza ziua numelui azi !!
Pai cam atat , pupici
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Ana_m spune:
A ,am uitat sa te felicit pt Tudor , deci e sigur
monica70 spune:
ANAMARIA mersi Sa-ti fie de bine papa si sa nu se depuna Am tot pomenit-o pe Clara si la dus si la intors cand am trecut prin Vinga ... I-am promis Dianei ca ne vedem cu ea luna viitoare Cat o sa stati?
MONI 22s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Ursoaica spune:
La multi ani! Tuturor persoanelor cu nume de floare!
Sarbatori fericite celor ce serbeaza Sfintele Pastele in aceste zile!
Ana_m spune:
Cateva zile , o saptamana buna in principiu.
monica70 spune:
ANAMARIA numai atat? Si din ce data?
URSULINA ce faceti? Ati iesit cu rolele?
Pe Diana numai ce-am trimis-o la tobogane.Iar a fost matinala si azi,ca si ieri dealtfel ...
Dupa amiaza mergem la mami sa ne intalnim cu neamurile din Oltenia ,maine cred ca ne intalnim cu nasa - care m-a sunat ieri ca ea de Pasti pleaca de-acasa si ca a venit iepurasul mai devreme la ea Voia sa treaca pe la noi ieri ... dar noi am umblat teleleu.
Tare bine a fost in Timisoara,mai ales iesirea in livada aia cu pomi infloriti Mi-am mai alinat un pic dorul de mers la tara ... ca tot la aia ma gandeam ce frumos o fi acum pe-acolo primavara si eu nu apuc sa vad Diana a mancat foarte bine pe-acolo,in general s-a simtit bine si a fost tare pupacioasa,tare a mai dragalit-o pe Diana de Ingrid ("MI-I DLAG DE EA" ... ) dar avea si de ce,ca e atat de dulce Dienuta,are niste obrajori de-ti vine sa o papi toata ! Au avut perioade de ras si topait impreuna,s-au jucat cand frumos,cand s-au mai impuns,gen ca una o critica pe cealalta alternativ sau mai veneau cand si cand sa se parasca reciproc.Figuri mari ,ce mai!
INGRID de cum am ajuns acasa a trebuit sa merg sa aduc de la fratelo casuta si mobilierul Fix cum ma asteptam am primit reclamatii ca nu are lampa - setul Dianei tale are si lampa si ca are doar un scaun,nu patru cum aveti voi I-am promis ca daca ii place atat si se joaca cu el,ii cumpar tot ce-i lipseste.Numai ca dupa ce le-a aranjat odata,a trecut la ... cutia cu cuburi A facut de data asta "trei case" ,unul mai gen castel a zis ca e biserica,una a zis ca e scoala si cealalta gradinita.Macar pentru o seara a abandonat castelele Puzzle inca nu a cerut Dar acum macar nu mai pot zice ca nu a pus mana pe puzzle de-o luna-doua ... Nici de papusile tip Barbie nu s-a atins inca.
Pe drumul de intoarcere a fost ok,nu a mai vomitat,nici greata nu i-a fost,doar la intrarea in Arad a zis la un moment dat iar ca ii e greata,dar doar atat.Cred ca m-am prins de faza: cand are stomacul plin e ok,doar daca e mai nemancata sau doar cu lapte/iaurt la bord ,atunci o apuca.
Voi ce faceti azi? Te-a pus sa te joci cu ea de-a pompierii?
Ingrid S spune:
Salve fetitzele!
Anamaria, Paste fericit si lumina in suflete sa aveti!
La multi ani pentru cele care isi serbeaza numele azi!
Anamaria, eu abia astept sa manac prajituri, mama a facut deja ca la ea e Pastele, e catolica, asa ca la pranz am ce sa bag in mine. Si mama e mare amatoare de prajituri. Poate cand veniti in Timisoara, trageti si pe la noi o fuga. As vrea s-o vad pe Clara.
Moni, tare ma bucur ca n-a mai vomitat Diana, uf. Nu stiu daca are legatura cu mancarea, eu mancam bine inainte de drum si tot vomitam...bine ca mi-a trecut raul de masina pe la 12-13 ani.
Nu ne-am jucat de-a pompierii, pentru ca am fost in piata sa-i luam sandale albe si am gasit si o pereche de tenisi cu Tom si Jerry pe ei..tare fericita a fost fata mea. I-a cumparat cumnata si o trotineta, dar am ascuns-o intr-o plasa, o primeste doar de Paste.
A dormit linistita toata noaptea, cand s-a trezit a intrebat de tine: unde e Moni? Vroia sa te vada...
Ma gandesc acum sa nu fi fost alergie boala ei, fara febra, stranutat etc, pentru ca prea iute a trecut. Iti zic asta, ca ma gandesc sa nu fie si la Diana ta la fel. Cine stie, primavara e polen, foarte posibil.
Mergem acum la papa, mi-e o foame teribila.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
Pofta buna Ingrid.Eu am pe foc supa de pui,ca m-a intrebat Diana azi de supa si in frigider batea vantul,noroc ca mi-a trimis mami cateva sarmale.Ma gandeam acum la ce buna a fost ciorba de miel facuta de mama ta ,neaparat trebuie sa cumparam si noi carne de miel sa fac si eu saptamana viitoare. Si la tara la Bihor se face,doar ca ei o fac mai speciala - doar din carnea fiarta si acrita cu otet,fara legume (cum o facem noi)! Dar e atat de buuuna si-aia !!! Fix asa se face si iarna la taierea porcului,numai ca din carne de porc evident.
Ce fain ca i-a luat trotineta! saptamana asta a vazut Diana mea una in reclama Selgros si a zis ca vrea si ea,dar eu ma gandesc ca n-o sa prea o foloseasca si o iau de pomana.Acum s avad ce i-o fi luat nasa ... Eu nu i-am mai luat nimic.Trebuie urgent sa ii iau adidasi ca-s beliti rau in varf cei pe care ii are,dar la targ erau pentru ea doar la pret de peste 100 de lei
Despre alergie nu stiu ce sa zic ... tot ce-i posibil. Tu esti alergica la polen? Ca eu nu.