Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Salutare gagici,

pe mine ma nenoroceste odurere de picioare (si de unghii pt ca, dupa ce m-am intors din parc, am mers cu sotul si un coleg de serviciu prin metro si am ajuns inapoi la 9. Timp in care am mers cu micuta tot in wrap. Daca nu o faceti voi, ma declar eu mama eroina si mare fac al wrapului, pentru ca picioarele ma dor de atata mers insa spatele nu, desi de dimineata ma trezisem cu spinarea aplecata cam la 6 fara 5 si abia ma miscam...

Fus suuuuper, dar super in parc. Cristineescu ce rau imi pare ca v-am ratat... noi am dormit, am mancat, am luat siropel, am mancat iarasi, ne-am imbracat, am mancat din nou si abia apoi am plecat de acasa. Viata grea bebelusia asta dom'le.

Nu va mai spun ca la intoarcere eu mama cu neuron lipsa - cred ca a ramas in metro sa se holbeze la ceva esti bogati in omega 3 - nu am inteles decat intr-un tarziu ca fata mea nu a facut pe ea, nu s-a plictist... nu ii e somn, nu o doare nimic, ii e doar foame. Asa ca, Lumi, ma inscriu in clubul ala unde ai intrat tu azi cu hunii tai ca sa nu te simti singura.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Ada uite aici
http://www.cosmeticsdatabase.com/special/sunscreens2008/findyoursunscreen.php?children=on&brand_id=&query=search+terms

si un articol
http://safemama.com/2008/05/14/safe-mamas-safer-sunscreen-showdown/

Mergi la inceput

Legat de azi: Feli ma bucur mult ca te-am vazut asa persoana la persoana, arati excelent, un tonus fantastic, sunt invidioasa; uite ce face munca din om. Babytza de tine ce sa mai zic? Unde ti-e burta? Hai zi repede ce i-ai facut... mama de doi copii esti tu? Sa fi vazut ce gogoasa am adunat eu sub wrap... De o gramada de vreme ma holbez la exercitiile alea postate de bitza 9 si nu reusesc sa ma apuc de ele. Tot pe maine ramane.

MommyMagda eu nu mai cred ca fetita ta e o neastamparata, a fost cuminte ca un ingeras. am brunetelele frumoase.

Nicole, Ada, mie nu mi s-a parut ca erati cu neuronul plecat, cred ca disimulati foarte bine anumite lipsuri...

Preety, JulyMorning .

Lacribel Miruna ta e o super scumpa. N-am sa uit niciodata cum a calmat-o ea pe Karina cu pufuletii pusi pe post de colt de vampir, ridicand mainie si strigand cu aplomb: "vreau saaaaangeeeeeee". Superba faza, de antologie. Nicole daca tot functioneaza cum ti-ar sta ergand asa prin parc si inganand copilului o incantatie: vreau saaangeee ... si bebe sa rada non stop? [ nicole nu te superi pe mine, da? Imi plac rosiile, daca vrei sa-mi dai da-mi fie aici fie pe privat dar sa fie tari

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona
In concluzie, deocamdata voi folosi palariute de bumbac 100% (faza capsorului gol s-a dus repede) si voi incerca sa ii cumpar si o umbrela pentru carucior (chic nu?)

cam asa si noi anii trecuti, nu stiu daca de vreo 3 ori cu totul l-am dat pe Teo cu crema aceea. In schimb eu m-am dat la greu, ca nu purtam nici palariuta, nici umbreluta.
Zilnic, pe maini, ceafa si fata... ata ete...
Putem sa dam copiii cu ulei de masline

Nu prea sunt adepta chestiilor de dat pe piele, va mai povesteam. De arsuri solare m-am ferit si pentru ca imi place sa stau la soare am folosit crema pe tot corpul... in rest strictul necesar (sapun, sampon, o crema pe fata doar daca simt pielea uscata, un fard - rar, fond de ten niciodata, in fine piticii mei).
Pentru copiii, si asta v-am povestit, primele baite doar cu ceai, fara sapun, sampon, gel...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

300 eee ce crezi tu ca nu stiu de gluma???nu ai vazut ca am facut si eu tot cu aplomb : VREAU SANGEEEEEEEEE .Deci dc fi-mea tace si rade ii zic ce vrea ea, si mai tzin si mainile in aer asa cum le tzinea micutza Miruna.
Nu arunc rosile pt. ca sunt scumpe si eu le pap cu mare placere, poate niste ceapa ca deja a crescut de la caldura.VREI?

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

hai c-am mai ras odata!!!! Uitasem complet de Miruna cu "vreeaeaaaau saaaangeeeeee" si cu pufuletii ei.
300 u made my day (p-aia de maine, ca azi s-a dus).

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:
citat din mesajul lui anamona
In concluzie, deocamdata voi folosi palariute de bumbac 100% (faza capsorului gol s-a dus repede) si voi incerca sa ii cumpar si o umbrela pentru carucior (chic nu?)

cam asa si noi anii trecuti, nu stiu daca de vreo 3 ori cu totul l-am dat pe Teo cu crema aceea. In schimb eu m-am dat la greu, ca nu purtam nici palariuta, nici umbreluta.

ei acum cum ne-ar sta noua mamicilor cu o mana impingand un carucior cu umbreluta iar cu cealalta tinand de propria umbrela????

pentru mine nu mai sunt asa pretentioasa....de regula folosesc un factor de protectie mai mic ,10-15 maxim daca stau la plaja in mijlocul zilei si doar daca nu m-am bronzat inca...in rest 2-ul sa traiasca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

offff aveam si eu umbrelutza....s-a dus. s-a rupt in 2 zile de cand am cumparat-o si mi-au dat banii inapoi.\cica ma suna sa mi trimita una noua, dar au uitat de noi cred.mama lor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

offff aveam si eu umbrelutza....s-a dus. s-a rupt in 2 zile de cand am cumparat-o si mi-au dat banii inapoi.\cica ma suna sa mi trimita una noua, dar au uitat de noi cred.mama lor

bine ma dar nu vrei cam multe? si refund si gest comercial... beeeey. Poate te suna dar nah pustii de la customer care mai si uita sa stii.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
Putem sa dam copiii cu ulei de masline

Da, clar, e chiar recomandat. Eu ii dau lui Cipi in fiecare seara, dupa baitza. Si nu l-am fiert, sa stii. (Eu am ulei adevarat de tot, de la un prieten din Grecia, dar si cel din comert e super ok, doar sa fie extra virgin, obtinut prin presare la rece). Trebuie doar sa ajungi sa-ti dai seama ce cantitate sa folosesti ca sa intre bine in piele. Incepi cu putin de tot, apoi mai toarna-ti in palme daca e nevoie. O sa ziceti c-am luat-o razna, dar lui Cipi ii place f tare mirosul. Si asta, si cel al cremei de galbenele de Plafar. O mai dau pe nasuc si sta f f cuminte cind ii dau.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput