Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 96

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Floricelelor dragutelor si Floriceilor dragutilor, va urez o primavara extraordinara, insorita si plina de vesti bune! Va pupacesc si va imbratisez cu drag!!!!!

Magditu meu scump, tin pumnii stransi, mi-e gandul la tine si la minunea din burtica ta! Sunt alaturi de tine maine si per dun tot sufletul meu ca vei primi cele mai bune vesti!

Mada, ma bucur ca sunteti ok! Ai grija de voi!

O primavara frumoasa!

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

Magdita sa vii maine cu vesti bune de la dr.sa mi se ridice si mie moralul ca sant varza.Ma rog pentru tine la DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetele mele dragi!
Magdita tinem pumnii strinsi azi sa auzi inimioara si sa ne aduci vesti ff bune
Mada ma bucur ca ati trecut hopul si acum sunteti bine amindoi, ai grija de tine si de samburel
Elly ma bucur ca te simti asa de bine.
Coca stiu ca usor nu este , dar asa cum ti=au spus si fetele acel spet se poate opera...ai incredere si o sa vezi ca totul va fi bine
Felix ce mai faci draga mea?
Ana
cristi multumim pt filmulet
Tamy, rala,jasmine, sarah,tinuta,casamihaela, si pe toate fetele nementionate va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Coca- eu am facut histeroscopia anul trecut la Giulesti- cu Marinescu.
Initial tb sa fac laparo si histeroscopie operatorie, dar s-a rezolvat doar cu histeroscopie operatorie- mi-a taiat septul si coarnele.

Acum sunt ok.
Nu doare.
Eu nu am simtit nk dupa interventie.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hionati spune:

neata fetele

magdi , la ce ora te duci la eco?
ne rugam pentru tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

O saptamana usoara fetelor,
Saptamana aceasta sa ne mai mult ca de obicei pentru patimile D-lui nostru Iisus si sa nu ne pierdem increderea. Am fost la preot si m-a incurajat sa fiu increzatoare si sa implinim voia D-lui. Mi-a spus despre un preot tanar care nu avea copii , cum ca a infiat un copil, iar dupa catva timp, au avut 2 gemeni ai lor si sa nu disper sa incercam toate metodele, sa nu cred alte povesti de preoti cum ca FIVul nu este de la Dumnezeu. A zis ca toate metodele medicale sunt de la DUMNEZEU.
Bafta tuturor care au emotii cu puiutii din burtici( in special magdutei)
Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa ne indeplinim acest vis maret de a fi parinti , indiferent daca este sange din sangele nostru sau este al cuiva care nu si la dorit. Cred ca si acestia vin pe lume tot din grija D-lui si vin tocmai pentru fete ca noi.
Ieri la biserica am vazut o gramada de copilasi cersind si ma tot intrebam de ce D-zeu lasa sa se intample asa ceva..., dar poate el stie mai bine si acestia sunt ptr a incerca sufletele celorlalti.
Ce bine ar fi, dara printre fetele de pe acest forum ar fi psihologi sau sotii de preoti, sa ne mai incurajeze si pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

neata fetelor, o saptamana frumoasa va doresc si numai cu vesti bune.
Elly cand ai fost sa scoti firele ti-ai mai luat sa te schimbi: pijama,papuci si halat sau ai intrat cu hainele de strada?
eu mai am putin si merg la fire si sa imi spuna pe unde au gasit endo si daca a fost multa,si sa imi dea tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mihaela, nu mai ai nevoie de halat/papuci. mergi direct la et 2 si il astepti acolo pe T, sa iasa de la raport. Eu am intarziat un sfert de ora si nu l-am mai gasit! Am comunicat doar prin mesaje; nu am mai avut prea multe intrebari si nu avea sens sa merg la cabinet.
Tinuta, chiar si psihologii au nevoie de sustinere in anumite momente. Nimeni nu poate trece prin greutati de unul singur.
Pe mine m-a ajutat f mult acest forum, caci este un fel de grup de suport care chiar daca nu este coordonat de un psiholog, este benefic.
Magdita, iti tin pumnii si ne rugam sa ne dai vesti bune!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 11_dye spune:

Tinuta, psihologii ne pot sustine doar daca, Doamne fereste, cadem in depresii sau alte necazuri asemanatoare.
In schimb INTELEGERE si SPRIJIN nu poti dobandi decat de la cel/cea care traieste sau a trait aceleasi momente ca si tine.
Experienta trista a anilor (si nu sunt foarte putini) m-a invatat sa nu caut sprijin decat la cei la fel de incercati ca si mine, pentru ca restul, chiar facand un exces de imaginatie si de amabilitate, nu se pot transpune in situatia ta. Ba din contra, mai au si tendinta de a te judeca!
Sprijin gasesti in puterea ta launtrica si in Bunul Dumnezeu!

Magdita, astept vesti bune de la brandusa!

Mada, te pupa "spioanca" si sa ai in continuare o sarcina fara alte surprize! (cum au fost acele pete maronii)

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Dragele mele eu sunt sotie de preot si sigur ca asa cum spune Tamaryllis uneori avem nevoie de ajutor chiar si daca suntem psihologi, sotii de preoti, etc. Pentru ca lupta cu infertilitatea este grea pentru toti, si cred ca de aceea ne si intalnim pe acest forum pentru a ne sprijini una pe celalata: un psiholog cu un sfat, o fata mai religioasa cu alt sfat, o alta fata cu mai multa experienta in lupta cu infertilitatea, cu altul si tot asa.

Viziunea fiecarui duhovnic in ceea ce priveste limitele pana la care fiecare dintre noi poate merge pentru a ajunge sa vada visul de a avea un copil implinit este data de Dumnezeu diferit pentru fiecare caz in parte.

Ceea ce a spus Preotul la spovedanie unui credincios nu este neaparat o solutie generala care poate fi benefica tuturor. Daca tie Tinuta78 ti-a spus ca poti apela si la FIV, etc asta este pentru ca asa considera duhovnicul ca este bine pentru tine (acest sfat este insuflat chiar de Duhul Sfant prin Taina Spovedaniei), dar asta nu inseamna ca acest sfat e bun pentru toate fetele. Unele poate trebuie sa se nevoiasca mai mult sau poate sa infieze, ca sa implineasca voia lui Dumnezeu.

Altfel spus, daca vrem sa vedem care este voia lui Dumnezeu cu noi cel mai bine este sa mergem la duhovnic si cerem sfat. Si fiecare dintre noi il va primi de la Dumnezeu, prin gura duhovnicului.

Atunci cand credem cu tot sufletul ca acesta este cel mai bun sfat pentru noi, simtim acest lucru din toata inima, ne simtim mai linistite si mai increzatoare ca acesta este leacul de care avem nevoie pentru a implini voia Domnului si pentru a ne mantui.

Hai ca m-am lungit insa acesta este adevarul, oricat de dificil este uneori de acceptat. Sigur cae greu de admis, pt ca uneori cartim, ne gandim ca preotul e demodat daca ne sfatuieste sa nu apelam la FIV, etc, dar sa nu uitam ca sfatul sau este de la Dumnezeu pentru noi, pt ca asa crede Dumnezeu ca e mai bine pentru sufletul si trupul nostru. Stiti cum e, Dumnezeu nu ingaduie anumite lucruri pentru nu tot ce credem noi ca e bine pentru noi este si spre binele nostru.

Va pup, va indemn cu drag la multa rugaciune in Saptamana Patimilor si sa dea Bunul Dumnezeu ca dupa Sfintele Pasti sa fim toate cu burtici sa facem o coada maaaaaaaaaaaaaaaare la Tutu la cabinet.

Cu drag,

Mergi la inceput