Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 96
Raspunsuri - Pagina 18
coca1978 spune:
Am vorbit la tel cu Tutu si mia spus sa fac histerosalpingografia unde vreau si cu rezultatul sa merg la el sa imi mai faca o histeroscopie .Sa se ghideze dupa film
casamihaela spune:
neata fetelor,multumesc pentru raspunsuri m-am mai linistit.cei drept la mine e prima si singura interventie chirurgicala si nu aveam de unde sa stiu.mam speriat nitel dar a trecut.
acum astept sa treaca zilele sa ma duc la fire si sa vorbesc cu dr.
mada23 spune:
buna si de la noi
noi am trecut peste niste hopuri marti seara am avut cateva pete maronii, bineinteles ca ne-am facut o sumedenie de griji, adica eram cam disperata asa ca miercuri eram la tutu la usa, din fericire bebe este ok, nu stie de unde ar putea fi , se mai intampla, modificari prin organism, am stat zilele astea la patutz iar acum sunt mai bine.
Magditzule ma mult, mult sa fii cu vesti bune luni, Doamne ajuta!
Ana sa iti traisaca cuculetzul , multe ai sa fii cea mai iubita in casa ai sa vezi, baieteii sunt trup si suflet pentru mama
mii de poopi tuturor
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cristy1977 spune:
fetelor, emisiunea cu doctorul nostru drag http://www.youtube.com/user/cristyna1977
"After all, tomorrow is another day!"
coca1978 spune:
Fetelor sant disperata oare ce sanse mai am cu endometrioza uter septat si sinechie sa mi se mai indeplineasca visul?Am sanse fffffff mici
LucaLuca spune:
Coca, uter septat am avut si eu: se opereaza/rezecheaza. Prin histeroscopie, pe caile naturale, cu anestezie totala, nu simti nimic, iesi in aceeasi zi din spital, se cicatrizeaza in trei luni. E bine ca ai aflat dinainte, pentru ca uterul septat pe un procent semnificativ din dimensiunea sa este adesea cauza de pierdere de sarcina in trimestrul doi.:( Despre celelalte afectiuni, eu nu stiu sa-ti spun, exista insa topic despre endometrioza (si multe gravidute/mamici cu endo). Fruntea sus si pregateste-te de lupta, ca e grea si lunga. Dar sanse ai!
Doamnelor, am pus articol pe blog despre emisiunea de vineri: http://.
Luni dimineata linkul va fi clickait de echipa dnei Barbu si de echipa B1TV (cu care v-am zis ca suntem in tratative pentru o noua emisiune). Imi puteti oferi adresa de mail a "guru"-ului:) vostru, sa ii trimit si dumnealui?
E nevoie de comentarii - pentru a dovedi ca suntem multi, vizibili, ca stim sa ne mediatizam si sa ne mobilizam.
Multumesc! :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
coca1978 spune:
LucaLucace nu inteleg eu de ce nu sa putut opera atunci?deoarece eu am facut histeroscopie operatorie pentru a incerca sa mi se desfunde o trompa ce prin laparo nu sa putut si cum de la laparo nu sa vazut ca am uter septat ?ambele facute cu tutunaru
elly_me spune:
Salutare fetele
Dye- saru'mana pt info despre dr. Matei
Coca- nu trebuie sa te stresezi din cauze septului- se "rezolva"
Si eu am avul uter septat si coarne alungite si anul trecut in februarie am facut histeroscopie operatorie si le-a "zburat".
Ai incredere ca o sa indeparteze septul.
Mada - ai grija de bb si de tine
Ana- sarcina usoara
Mihaela- exact asa mi s-antamplat si mie- am fost trezita in sala de operatii- m-au luat de pe masa - am facut spume - ma inecam ... dar a fost ok
Inceea ce priveste rezultatul operatiei- nimeni nu mi-a spus nk- dar am fost "smechera" cand m-a mutat de la post operator in salon i-am spus lu'tanti care ma ducea ca tin eu foile ca sa ma poata duce mai bine.
Si binenteles ca m-am uitat ce scria acolo: zona curata- practicat drilling .
Iar cand am plecat - am abordat-o pe dr. ioana care mi-a confirmat ce citisem.
Eu,in rest sunt fffffffffffff bine - mi se curata inciziile si nici nu se mai cunosc
Pot sa dansez, sa alerg ...
Elly
Astept, astept si iar astept .....