America (159)
Raspunsuri - Pagina 17
blackpanterro spune:
Bianca, poti sa ii pui pull ups, aia sunt mai finuti asa nu chiar grosolani ca scutele normale si aduc mai a chiloti.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
Delia21 spune:
A dat aci cineva unsite bun pentru asigurari medicale temporare,...adica pentru turisti,...l-am verificat,...oferte faine,.....dar de "desteapta "ce sunt nu am salvat site-ul la favorites,.....deci vin si cer informatia din nou.Nu va suparati pe mine
blackpanterro spune:
Cuscra, am rezolvat dilema.Trimit la astia si ei ne trimit noua. Vad ca pana la 40 lbs e $14.95. Nu cred ca ar fi mai ieftin la posta.Plus vad ca pot fi si oversized pana 130 lbs.
http://www.apobox.com/apoprice.php
Multu mult!!
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
CRISMIR spune:
Fetelor,va pup si scuze ca ieri nu am mai apucat sa intru sa va zic de puiul meu...am fost la doctor,e ok,a avut un virus,trecator zice doctorul,adica nu ne-a dat nimic,ca se duce singur ...doar putina dieta si lichide multe...ma bucur ca nu e altceva..sper doar sa treaca,ca uneori il mai doare burta...doctorul mi-a zis ca daca in 7-10 zile nu trece atunci facem teste mai mute,sange si altele...dar nu cred sa fie cazul,fi'miu e ca un argintel viu,in afara ca uneori il doare burta,dar si atunci rade si e ok,in rest are o energie,nu pare a fi bolnav,...cam astea sunt vestile noastre...IOANA multumesc mult pt lamuriri...si tuturor fetelor va..OANAC
Sunt pe fuga,revin mai tarziu,iar am vazut ca ati scris in nestire...acum pana recuperz imi ia o zi intreaga
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
pumba spune:
crismir- ma bucur ca nu are nimic grav,Robert ne- dat emotii
bianca- La multi ani,Amalia! sa fii sanatoasa fi iubita..restul vin de la sine!
philip- cum mai e Philip? voi aveti nasi pt cel mic?
blackpatero- e prima data cand te muti? cum adica oras militar? ma bucur ca e mult mai bine Aidan si nu a fost ceva mai grav
ramona- daca se face vinul mai devreme ,il pastrezi ca e bun vinul vechi
AB- jucariile copiilor nu se spala
am avut si noi un urs care a mers cu noi peste tot .l-am si pierdut in parcare la Walmart, am plans ,ne-am consolat si dupa o luna am mers ,inapoi la store si am intrebat asa de forma, daca l-au gasit......era acolo ursul nostru ne astepta....
pe mine m-a lovit curatenia de primavara
multumesc pt uraile de santate, e mai bine ,ii dau un iaurt Activia in fiecare zi si o ajuta.
miereamara spune:
Delia, acesta este site-ul:
http://www.nriol.net/
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
blackpanterro spune:
Pumba, multu . E a treia oara cand ne mutam. Am fost in Italia, de acolo am plecat in US si de acolo in DE. E a 4-a oara pt sot, el a mai fost stationat si in Islanda.
Nu e greu deloc mutatul in sine, ca vine firma si impacheaza absolut tot, si gunoiul daca nu il scoti afara. Ma stresez insa cu ce luam, ce nu luam, cand vin,supravegheat sa nu fure careva ceva, trebuie sa fiu sigura ca fiecare item e pe lista, altfel daca ceva se fura nu primim bani de la asigurare,apoi stat in hotel vreo saptamana pana plecam. Ajuns acolo, iar stat in hotel pana gasim casa, am vrea sa cumparam sa folosim banii dati de Navy pt chirie pt plata unei mortgage. Mi se ridica parul in cap :)
Norfolk e un oras impanzit de militari, nu e militar, asa il numesc eu ca militarii sunt peste tot.Am impresia ca e cea mai mare baza militara din lume. Noua(mie) nu imi place sa locuiesc numai printre militari si de asta prefer sa locuiesc intr-un oras mai lejer de "ocupatie" militara.
Ramona J spune:
Pumba, incerc sa pastrez vinul - nu stiu cite sanse ar avea sa ajunga sa fie vechi. Dar pina atunci creste si productia.
M-a lovit si pe mine curatenia de primavara, deocamdata e casa cu fundul in sus, sper sa reusesc sa duc la capat ce am inceput.
pumba spune:
blackpantero- sa tot mergi asa ,cu cortu e obositor la un moment dat, dar e si o experienta unica ,nu multi au posibilitatea asta, vezi/cunosti chestii interesante. iar in state ,va mutati si voi cat mai departe de baza si nu mai ai treaba cu nimeni.
ramona- eu am facut astazi bucataria- aruncat-cutii,fara capace,capace fara cutii,mancare expirata,aspirat rafturi,am intrat si la fete prin dulapuri....merge greu.....bun ar fi acum niste vin
Ramona J spune:
As avea si eu de trecut prin dulapuri si mai ales prin sertarele de la bucatarie. Ajunge Ana la ele si mereu isi face de lucru pe acolo.
Mai recent am facut ordine in pantry (nu-ti spun cit mi-a luat!) parca deja nu mai e ce-a fost... Asa e cind isi baga toti nasul pe acolo. Plus ca sigur sint "compulsive buyer" cind e vorba de mincare. Pe urma ne grabim sa mincam inainte sa expire. Sau ma rog... MA GRABESC...
Eu am scos tot ce nu era prea greu de mutat din camera lui si am facut ordine acolo. Acum nu stiu ce sa fac cu toate alea, nu vreau sa le mai duc inapoi. Cred ca le duc in garaj, spre disperarea sotului.
Vin zici?