bebe in camera separata sau cu mamica ?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, probabil...Si e pacat!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Liliana, cel putin cand e mic e bine sa il ai cat mai aproape de tine...de fapt cred ca treaba asta vine instictiv...
pe de alta parte s-ar putea ca unele planuri pe care ti le faci acum sa nu se mai aplice dupa nastere, asa ca as zice sa ii amenajezi camera (oricum o sa o foloseasca candva), dar sa ii pui patut si la tine in camera..o sa vedeti voi cum va merge treaba...poate cine stie va dormi chiar cu tine...nu ai de unde stii acum ce vei simti atunci,

Noi practicam co-sleeping-ul de cand avea fetita noastra o luna. Asa cum ziceam mai sus, decizia de a lua cu noi in pat a fost instinctiva, a fost inainte de a il citi pe Dr Sears sau Conceptul Continuu...
Pur si simplu am observat ca se linisteste mult mai repede cand ne simte caldura corpului nostru si astfel doarme mult mai bine cu noi in pat. Asta in conditiile in care se trezeste de cateva ori pe noapte pentru a fi alaptata.
la ea in patut nu o auzeam de la primele miscari si ajungea sa planga in lipsa sanului, acum ea singura si-l gaseste si aproape ca se autoserveste. Somnul meu este foarte odihnitor, nici nu simt trezirile iar la cat de rea de somn sunt as fi fost terminata sa ma dau jos din pat de 3-4 ori pe noapte...

Apropo de siguranta nu stiu cum se face dar miraculos constientizez in orice clipa in ce loc se afla bebelina si cat imi pot permite sa ma misc in pat.

Oricum toate acestea tin de ce simte fiecare....o sa vezi singurica ce va fi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Natynic sa ma ierti ca tot vin cu articole, studii, statistici scrise de diversi insignifianti (OMS, UNICEF, Universitati, etc)...

Pe MARELE Capraru inca nu l-am descoperit...e prea "profund" pentru mie

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

http://en.wikipedia.org/wiki/Sudden_infant_death_syndrome#Co-sleeping

http://kidshealth.org/parent/general/sleep/sids.html#

http://www.sids.org/nprevent.htm

http://sids-network.org/risk.htm

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui khrisu

Natynic sa ma ierti ca tot vin cu articole, studii, statistici scrise de diversi insignifianti (OMS, UNICEF, Universitati, etc)...

Pe MARELE Capraru inca nu l-am descoperit...e prea "profund" pentru mie

KHRISU mamik de baietel si fetita

Stai ca nu pricep:
1. Ce treaba are Capraru in chestia asta...
2. Pentru ce ironia? Pentru ca daca nu e Capraru si e Sears sau e consensul unor experti OMS, UNICEF, etc, rezulta ca nu as mai avea dreptul sa-mi exprim propria opinie, ca mama? Daca marii experti spun ca trebuie sa dormi cu copilul cand eu simt ca nu ar fi benefic nimanui...si cand, nedormind cu el, copilul pana acum rezulta ca e si sanatos si perfect echilibrat-nu urla aiurea, rade, doarme bine toata noaptea...ar trebui sa schimb obiceiul asta??

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

naty, s au inventat barierele laterale ptr pat, cu dav (doar cu toma) nu am avut asa ceva, dar nu a cazut niciodata din pat, il asezam la mijloc, evident ca aveam grija sa pun ceva la marginea patului
da, inca dorm cu amandoi. Toma, alaptat pana acum vreo 2 sapt se mai trezeste noaptea. Ii adorm impreuna cu sotul(avem pat maare), sau doar eu, sau eu pe toma, david de min 2 ori pe sapt vrea sa doarma cu sotul..variantele sunt multe. Intimitatea cuplului si relatia noastra in general nu a avut de suferit. Dupa ce adorm ei, ne mutam in camera de zi, apoi ne intoarcem la copii. ..dragoste si pasiunea sa existe inca, asta i imp, iar noua nu ne lipsesc din fericire.
Nu ma intereseaza ce spun expertii, studiile, gasesti o gramada in ambele tabere....ne am luat copiii in pat ptr ca noi asa am simtit (amandoi)si putin mi a pasat de cum procedeaza altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Eu am culcat copiii in patut, initial patutul a fost lipit de patul nostru in asa fel incat sa pot sa-i vad si sa ii ating daca se agitau in somn. Apoi am pus patutul in celalalt colt al camerei dar copilul ne vedea daca se trezea noaptea si stia ca suntem acolo. Urmatoarea etapa a fost la amandoi copiii, fara nici o problema, mutatul in camera separata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Eu am culcat copiii in patut, initial patutul a fost lipit de patul nostru in asa fel incat sa pot sa-i vad si sa ii ating daca se agitau in somn. Apoi am pus patutul in celalalt colt al camerei dar copilul ne vedea daca se trezea noaptea si stia ca suntem acolo. Urmatoarea etapa a fost la amandoi copiii, fara nici o problema, mutatul in camera separata.

Exact la fel am procedat si eu.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

pai cred vorba voastra impart patuturile, oricum leaganul e suficient pentru sugar > iar legat de co-sleeping , in acelsi pat, nu vad nimic rau in asta atata timp cat mamica are simturi bune... Chiar habar nu aveam ca se facusera studii si pentru asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetmelon spune:

Cu siguranta daca bebe ti-ar putea raspunde ar spune ca vrea sa dormi cu el. Si ceea ce vrea el trebuie sa conteze.

Mergi la inceput