Gemanutzele incep petrecerea...- La multi ani!(30)
Raspunsuri - Pagina 8
olim spune:
black, capul sus mamica

nu cred ca iti scapa ceva, doar ca esti prea stresata si o mamica geamana, cunosc senzatia
pupam Dragos mic
sa ii treaca repede gazele, durerile de dinti
lora multumim de inka, 
fetelor, is happy ca in iunie ajung cu alex in Roamnai, 3 saptamani de stesiune, dar mai bine putin decat deloc
va doresc o zi excelenta tuturor
blackgirl0 spune:
Olim, multumesc de sustinere
Pana la urma este "doar un inceput de rosu in gat"
Am primit si tratament, il urmam, mai ales ca mai nou medicamentele au gust dulce si lui bb ii plaaaaceeee
Ma gandesc ca daca as manca mai multe dulciuri, poate ii place mai mult si laptele meu, nu?!
Ce fain ca veniti mai repede in tara, poate prindeti vreme mai racoroasa, nu canicula de peste vara!
Azi:
O posibila intalnire romantica iti va deschide usile, iar relatia pe care o ai sau esti pe cale sa o legi va cunoaste schimbari. Este foarte bine daca astazi vei combina ideile tale cu cele ale altcuiva. Acest lucru iti va oferi ocazia sa explorezi noi cai de expresie si care te vor tine ocupat(a) o buna bucata de timp.
si
Ai grija la deplasarile acestei zile, pentru ca esti repezit si neatent si ai putea face tot felul de gafe in trafic. Riscul unui incident rutier creste daca nu-ti controlezi mai mult iesirile temperamentale, desi vei fi tentat sa dai vina pe ceilalti ca nu au condus bine. Daca nu reduci viteza, te poti trezi cu o amenda, iar politia pune ochii pe tine, ca atare ai grija la volan. Daca esti simplu calator in masina, vei avea o permanenta nesiguranta din cauza modului in care conduce soferul.
Azi nu facem nimic in mod deosebit, doar ploo afara, bb cu tratament si maica-sa cu inka in fata! Lora, tot asa fara chef? 
LoraG76 spune:
'Neataaaaa!!!!
Prezenta la o inka!
Altfel nici ca se putea...
Black, multa sanatate lui bebe Dragos!
Fie-mea acum refuza orice fel de sirop...indiferent de gust. Probabil ca-i in greva...
Ralu, iar ai disparut? Punem batul pe tine imediat!
Aida, ce fac pisicutii? Daca ai fi mai aproapeeeee, ce bine-ar fi..o colega cauta un pisic mic si nu gaseste in oras..inca. Dar apare el!
Tzuni, ce face cretulina? Ceva aventuri? ![]()
Mercedes, cum se mai simte Bia?
Liliac, felicitari pentru bebe!
Olim, cred si eu ca sunteti bucurosi ca veniti acasa... Alex ce zice? Cum mai merge gradinita?
Doina, ce mai faci? Tot asa multa treaba ai? Ti-am zis eu ca trebuie sa faci o adunare sa venim toate sa te ajutam...
Mai e cineva pe care am uitat??? Sper ca nu.
Oricum, va pup pe toate!
O zi insorita va doresc!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
aidaciolac spune:
'neata si io cu inka si o
pt voi si o zi buna fara probleme 
Aida ... 21+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
liliac1 spune:
Ma alatur si eu la o inka...
Multumesc mult, fetelor, pentru urari...
Blackgirl0, la Dragos sunt semne clare de iesit dintii. Cel putin noi parca tot la fel am patit. Este grozav ca primesti sprijin ca altfel o iei pe campii. Frumos baiat mai ai 
Nu te mai gandi sa "imbunatatesti" laptele. El si-asa are gust dulceag, de miere asa ca n-are nevoie de nimic.
Inca nu stim ce este bebe din burtica dar a inceput sa fie puternic si sa ma atentioneze ori de cate ori ceva nu-i convine
Se pare ca are personalitate. Andra a fost tare linistita si a ramas la fel si dupa ce s-a nascut.
Aida Se pare ca vom avea bebeii cam in acelasi timp...tu esti cu vreo 4 sapt inaintea mea. Stii deja ce este bebe? Fetita sau baietel?? Va doresc muuulta sanatate, te pup cu mult drag si da-mi voie sa te imbratisez puternic 
Lora Ahaaaa, deci tu esti ispita... Deci, concediu spuneai?? ![]()
Doina 
Liliana,
Andra-Maria &
16+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
LoraG76 spune:
Yuhuuuuu...concediuuuuu!!! (mai am de asteptat pana-n septembrie, dar ce inseamna cateva luni la o viata de om??? Este???
) 
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
blackgirl0 spune:
Fetele, nu vreau sa imi laud copilul, dar azi a fost exemplar!
Mancat la timp, somn, jucat cu mami, facut kaki (care-i mare lucru la el!), planset in limite de tolerat (de catre mami
).
Lora, pana in septembrie??? Uff, si eu vreau concediu, insa anul acesta este unul de "criza" si la noi prin finante! Poate rupem totusi cateva zile prin apropiere!
Aida si Liliac, cand povestiti de sarcina, ma apuca nostalgia!
Deja ati trecut de greu (greturi, dureri etc) si va asteapta o perioada frumoasa! Ma mir insa ca inca nu stiti sexul bblusilor, eu am stiut de la 14 saptamani. Poate sunt ei mai rusinosi! ![]()
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Ralu, iar ai disparut? Punem batul pe tine imediat! |
n-am disparut. Sunt pe-aproape. Nu pregati batul, ca nu-mi place.

ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Yuhuuuuu...concediuuuuu!!! (mai am de asteptat pana-n septembrie, dar ce inseamna cateva luni la o viata de om??? Este??? ) ![]() |
draga, pai nu ziceai ceva de sf lui iunie?
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui blackgirl0 Fetele, nu vreau sa imi laud copilul, dar azi a fost exemplar! Mancat la timp, somn, jucat cu mami, facut kaki (care-i mare lucru la el!), planset in limite de tolerat (de catre mami |
S-a gandit el ca te-a chinuit cam mult si a zis sa te lase un pic mai moale azi
scumpelul.| Citat: |
Aida si Liliac, cand povestiti de sarcina, ma apuca nostalgia! Deja ati trecut de greu (greturi, dureri etc) si va asteapta o perioada frumoasa! Ma mir insa ca inca nu stiti sexul bblusilor, eu am stiut de la 14 saptamani. Poate sunt ei mai rusinosi! |
Daca te apuca nostalgia, treci la treaba, ce mai astepti?
(Lora punea batul pe mine, da' cred ca Black pune parul cu totul pe mine dupa ce am scris mai sus
)