Gemanutzele incep petrecerea...- La multi ani!(30)
Raspunsuri - Pagina 6
blackgirl0 spune:
Azi:
Ai grija sa nu dai nastere la barfe. Arata-ti disponibilitatea de a ajuta si vei transmite un mesaj clar ca nu tii partea nimanui, indiferent daca este vorba de colegi(e) sau de prieteni(e). Adoptand o atitudine pozitiva, poti sa ramai prieten(a) cu toata lumea. Dragostea este la inceput de drum, iar relatiile de prietenie sau dragoste trebuie protejate.
si
Simti nevoia unei schimbari. Proiectele de la locul de munca nu te mai satisfac si ai senzatia ca ti-ai atins limitele. Ai nevoie de activitati care sa-ti puna in valoare talentele si sa te ajute sa te afirmi pe plan profesional.
Bb si-a revenit cica, a dormit in patut la el!
Acum se joaca singurel, de fapt stie ca sunt langa el si numai plange ca ieri.
Musai sa ies din casa dupa acte azi, dar plooooooo si chiar nu stiu cum am sa fac si cu bb in brate si cu geanta cu lucrurile lui pe umar, si cu dosarele mele ![]()
Va doresc o zi frumoasa de primavara!
P.S. Inca putin si ne sarbatorim, nu? 
Mercedes spune:
blackgirl0-ce rasfatat e bebele in bratele lui tati, crestere mare va doresc!
aida-
imi pare bine ca ne dai vesti bune despre voi.
LoraG76-trimite inka la toata trupa. Ar fi superb sa ma pot lasa de cafea...
Noi suntem ok am scapat si de a doua operatie cu bia de data asta in ungaria. Se apropie cu pasi repezi ziua ei de nastere si nu am idee ce sa i cumparam. Ce ii drept am luat biciclete la ambii copii acum de o saptamana deci ar ajunge dar ne tampeste ,, mami cand e ziua mea?,, ma pune sa i arat pe calendarul de perete si isi face amr ul taind peste zilele trecute si... va avea doar 4 ani..
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
ralnied1 spune:
Va salut si eu in calitate de insomniaca.
Mi-e somn de nu ma vad, dar vreo 2 ceasuri si mai bine m-am chinuit sa adorm.
Am ales pana la urma sa arunc un ochi pe DC, sa vad ce mai faceti.
Acum nu-s apta sa va scriu prea multe, ca-mi pica ochii si abia imi misc degetele, dar sper sa reusesc sa revin zilele astea.
Suntem bine, cu munca, pe-acasa, chestii de astea.
Nu v-am uitat si nu va uit, stati fara grija.
pe toate!
- am citit ca Gemanuta noastra liliac1 asteapta un bebe. Sper sa fie totul ok si sa avem vesti bune, poate chiar de la ea.
aidaciolac spune:
pupice si
la toata lumea ... sau inka
... revin si io
Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
LoraG76 spune:
'Neataaaa!!!
Hop si eu daca-i vorba de inka...acum o beau! 
Mercedes, ma bucur ca Bia e bine! Si a mea intreaba deja cand e ziua ei....si nu intelege de ce trebuie sa astepte pana-n octombrie..![]()
Ralu, bine ai revenit! (sper ca in forta)
Aida, ce fac pisicutii?
Va pup pe toateeeeeee!!!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
blackgirl0 spune:
Abia acum sunt si eu cat de cat linistita. De dimineata: strange prin casa, freaca bucataria, spala si intinde rufe, spala/schimba/hraneste/rasfata copil, de gatit cica am gatit ieri. Greeeuuu sa fi casnica ![]()
Noroc ca este vreme frumoasa afara si mai tarziu il parchez pe bb in carucior in curte!
Mercedes, multa sanatate fetitei, recuperare usoara (dar de ce operatie in Ungaria? la noi nu existau mijoace tehnice sau...umane?) Deja 4 ani! 

Din cate vad la nepotica, la aceasta varsta predomina papusile tip printesa (desi are deja cateva bucati). Sau poate role ca bonus pe langa bicicleta?
Aida, bea inka, inka, nu cafea!
In sarcina, eu nu am putut renunta la cafea, beam cate una mai desirata cu mult lapte! Insa daca as fi stiut de inka...
Raluca, ma bucur ca lucrurile au luat o intorsatura buna, pareai tare deprimata acum ceva timp!
Te astept sa revii in forta!
Lora, spor la treaba! 
Liliac, felicitari pentru
, sper sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios! 
Olim, Tzuni
gemanutzele, dar si copilasii vostri!
Azi:
Inabilitatea cuiva de a-si arata profesionalismul te poate determina sa apelezi la unele schimbari de ultim moment, insa deloc necesare. Poti sa apelezi la tactici sentimentale pentru a face ca totul sa revina la ceea ce vrei tu, insa, trebuie sa fii constient(a) ca vei fi nevoit(a) sa platesti mai tarziu un anumit pret. Cineva, foarte bine cunoscut de de tine, isi va exprima nemultumirea de felul in care iti faci treaba.
si
Investeste intr-o schimbare de look.
Pentru ca tot simti ca este cazul sa faci o schimbare, cel mai indicat este sa adopti o imagine noua.
Vei intoarce toate privirile
Deci... faceti-va frumoase, fetele! 
LoraG76 spune:
Eu m-am tuns si vopsit ieri...![]()
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
blackgirl0 spune:
Lora, sa iti fie de bine schimbarea! 
Eu musai sa ma fac bela, dar cand? De fapt, am o lene in mine sa ma mobilizez: nici macar o programare la coafor/mani/pedichiura pe saptamana viitoare (cand este botezul) nu am fost in stare pana acum sa fac 
Iar nici nu probat hainele pentru botez (ce am in garderoba), mai ales ca stiu ca nici nu m-am tinut de nici un regim... cat sa mai slabesc intr-o saptamana??? 
Azi:
Gandeste orice actiune din prisma implicatiilor in viitor si analizeaza daca se impune sau nu o schimbare in viata ta. O puternica influenta asupra deciziilor tale poate veni de la cineva foarte apropiat. Nu te implica fara sa gandesti sau fara sa verifici temeinic ceea ce ti se ofera de fiecare data. Relaxarea nu este in programul tau de week-end, pentru ca ai destula energie sa iti satisfaci dorintele de distractie
si
Pentru a reusi sa faci tot ceea ce ti-ai propus va fi nevoie de multa concentrare. Desi ai multe activitati vei reusi cu succes sa le duci pe toate la bun sfarsit, cu putina ambitie! Partenerul de viata iti va fi alaturi si te va ajuta in toate demersurile tale.
Un week-end frumos si luminos!
Mercedes spune:
blackgirl0-pai.. hai sa ti spun de ce, am avut o problema de comunicare putin spus cu dr. care a operat o prima data pe bia de fapt i a introdus ceva sarmulite de cerclaj la fractura de la mana si dupa a tinut o cu gips o luna si urma abia in august anul acesta sa i scoata acele sarmulite. Dupa gips nu a vrut nici macar sa i faca un film sa vedem ca e ok ,, stiu eu ce am lucrat nu mi tb film,,nici nu si punea problema ca poate aveam noi nevoie de acel film sa ne linistim ca e ok dupa accident, in fine. In ziua accidentului(sambata) am fost internata cu bia si a operat o pe bia abia luni. La intrebarea d-l dr. cine o va opera? raspunsul lui arogant,, eu,aveti si alta solutie?,, oricum am ramas masca. In fine dupa scoaterea gipsului am mers in bekescsaba( e un orasel pot spune) dar dr cat se poate de ok. i s a facut film si ni s a explicat frumos pe film ca in maxim o luna acele sarmulite trebuiesc scoase ca altfel riscam sa se prinda cu os cu tot iar pana in august riscam sa se scoata cu ciocanul de acolo. Deja in martie osul avea nucleii formati,drept pt. care bia a fost operata in ungaria. In timpul in care am fost in spital aprox 6 ore proful care a operat o a venit de 4 ori la ea sa o vada iar celalalt dr. mai mult era cu noi cred ca de 10 ori sigur a venit sa o vada si daca a venit pt un minut ceea ce in oradea nu s a intamplat adica mai exact a venit a doua zi dupa operatie.Dimineata ne am internat iar la ora 15 am si iesit din spital.
Scuze ca m am lungit.
Nu -i plac papusile adica m. mult de 5 minute nu se joaca cu ele adica mai bine zis le arunca
lora-felicitari!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
doinabita spune:
Duminica, 10 mai 2009
Pentru aceasta zi, ai putea sa iti programezi spre seara o intalnire impreuna cu noua ta dragoste la un restaurant, spectacol, film sau in parc. Nu mai astepta sa faca celalalt primul pas, incearca sa fii tu cel care o va lua prin surprindere, declarandu-ti sentimentele.