Gemanutzele incep petrecerea...- La multi ani!(30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

P.S. Voi stiti ceva de obiceiul ca daca este baiat musai sa fie botezat in religia tatalui? Cum eu sunt romano-catolica as fi preferat ca si copilul meu sa fie botezat in aceasta religie (mai ales ca nunta am facut-o pe rit ortodox)... Nu vreau sa creez dispute, insa mi se pare ca PREA las de la mine in chestiuni importante...

Un inceput frumos si calduros de saptamana!

in primul rand felicitari si toate cele bune si sa fiti sanatosi ... cat despre religie sa stii ca daca ar fi dupa noi am lasa copilul nebotezat si sa isi aleaga singur religia cand o discerne ce si cum e. Sa stii ca mari probleme am avut ca Emma a fost reformata dupa tata si nu ortodoxa dupa mine si singurii care m-au judecat si nu au spus nici o rugaciune pt ea au fost ortodoxii ... eu zic ca Dumnezeu e singurul care judeca ... si au intrat in casa mea si pastori pocaiti care s-au rugat fara sa intrebe de religie si popa reformat , dar cand a fost popa ortodox nu a zis nici o rugaciune langa patul ei ... si ca sa vezi , din cauza asta urmatorul bebe tot reformat va fi.
Pt mine personal conteaza omul si felul cum se poarta nu religia in care e botezat si daca e sa ma judece cineva atunci Dumnezeu sa o faca nu niste betivani avizi dupa bani care cica slujesc pe Dumnezeu

huh , scuze ca am deviat rau , dar sa stii ca daca va fi ortodox , greco-catolicii o sa zica ca-i vai si bai si invers . Oricum , sa stii ca ce conteaza cel mai mult este sa va iubiti si sa va respectati si sa fiti sanatosi ca la urma urmei de o fi ceva dincolo , Dumnezeu este unul singur

gemanutele drage

Aida ... 18+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Dragelor , va multumesc pentru suport
Nu este nimic de zis si totusi ar mai fi atatea ...
Nu conteaza decat lucrurile cu adevarat care conteaza.
.................
De fapt am intrat sa va salut si nu sa ma plang si pentru plans am toata viata la dispozitie.
Va dragelor , mii de scuze de absenta

Aida ... 18+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Va invit la o cafea..de fapt inka, stiti doar!
Aida, pentru tine si un suc de fructe proaspat daca doresti! Va pup si pe tine si pe samburel! Trebuie sa inceapa sa joace fotbal urmatoarele zile, nu? Felicitari pentru modul de gandire vis-a-vis de religie...aseara m-am amarat tare citind la subiectul cu botezuri...cati fanatici sunt pe lumea asta si cat de putini stiu sa respecte pe cel de langa ei, cati de putini stiu sa ierte... Eu stiu ca Dumnezeu este iubire si iertare si nu face diferente intre oameni pentru ca unul e reformat, unul ortodox, unul catolic, penticostal etc.etc... In fine, ma opresc aici ca pe mine chestiile astea chiar ma afecteaza... si ce usor ar fi sa traim toti in buna intelegere!!!
Doina, sa stii ca mi-a iesit f. bun drobul, multumesc pt. reteta!
Ralu, cum a fost la munte?
Black, ce mai faceti? I-au mai trecut bebelului colicii?

Va pup pe toate, fara exceptie, chiar daca nu va nominalizez!!!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Aida .
Lora, ma bucur ca a iesit bun, am facut si eu si l-am papat tot!
Ral, tu ce mai faci? bebe ce face?

Eu incerc sa merg inainte!!!

Mergi la inceput

'Neata!
Ce mai fac gemanutele mele dragi?
Va invit la o inka!
In rest...mi-e somn si foame!
Sper ca sunteti toate bine!
Va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Ce mai faceti, fetelor?
Va invit la o cafea fierbinte!
La noi e frig si bate vantul...
O zi buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Eu am venit la cafeluta!!
La noi e cald si frumos.voi ce mai faceti? eu sunt satula de treaba prin gradina...sa stai nu se poate caci ...imi sta norocul!!!

Mergi la inceput

'Neata!
Adica voi credeti ca eu va las sa dispareti asa, cu una, cu doua???!!! Hm!
Ia poftiti la o cafea!
Ce faceti?
Doina, au venit cumva fetele la tine sa te ajute la treaba??!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

lora pt ... eu nu am disparut la doina ca am treaba cu 6 puiuti de pisicuti de 2 zile vaaaai ce scumpei sunt , abia astept sa le dea ochii si sa inceapa sa mearga. Emma era disperata de fiecare data cand fata o pisica si a vazut multe nasteri in direct si nu i-a fost scarba ... si bine inteles acum trebuie sa gasesc stapan

va si sa aveti o zi usoara

Aida ... 20+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Aida, pisicuuuuti..ce frumos! Sper sa le gasiti stapani buni si iubitori! Ce face samburelul?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput