Gemanutzele incep petrecerea...- La multi ani!(30)
Raspunsuri - Pagina 2
ralnied1 spune:
Va salut si eu!
Am avut cateva zile mai pline cu niste chestii. Si de asta mai rar pe la voi.
Acum am trecut cat sa semnez condicuta.
Sa urez Paste fericit pentru Black si pentru cine mai merge sa ia Lumina acum.
Sa spun La multi ani! florilor pentru duminica...
Si... noapte buna!
ps - sper sa mai reusesc sa trec zilele astea pe la voi, dar preventiv, v-am facut urarile, sa fiu eu linistita
LoraG76 spune:
Emma...a plecat...acum e un ingeras si nu mai simte nicio durere... Dumnezeu s-o odihneasca!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Doamne...ma doare sufletul...as vrea sa pot sa-i iau Aidei din povara...
Lora, mami de Iustina
ralnied1 spune:
azi am fost agitata toata ziua (adica ieri, vineri)...
am avut o stare de neliniste continua.
Pe seara n-am mai reusit sa intru la calculator.
Dar pe la 2 m-am trezit si n-am mai putut adormi. Si-am zis ca sa mai pierd vreo ora pe net, cu gand ca vine somnul.
Si am intrat pe DC, sa vad ce se mai scrie despre Emma. Si cand am vazut "Emma a plecat...", pur si simplu mi s-a taiat respiratia si-mi curg lacrimile. Si incerc sa-mi impun sa ma opresc si nu reusesc. Pur si simplu nu reusesc.
Nu stiu ce sa va scriu, nu stiu ce sa va zic, dar cred ca o vreme ma retrag.
Intamplarea asta nefericita, nedreapta, cruda... ma face sa vad multe lucruri cu alti ochi.
E important sa ne stabilim prioritatile in viata.
Si... punctul (1), niciodata, nimeni si nimic nu va sta inaintea celor dragi. Clipele cu adevarat minunate trebuie pretuite enorm. Totul e plin de imprevizibil pe lumea asta.
Nu va mai zic noapte buna, ca acusi va treziti.
Eu sigur nu mai adorm.
Efectiv imi simt sufletul greu.
LoraG76 spune:
Viata merge inainte...e trist, dar trebuie sa mergem mai departe, sa avem puterea de a o lua de la capat... ma doare sufletul pentru Aida, dar stiu ca Dumnezeu ii da putere si are grija de ea si de samburel...Doamne-ajuta!
Black, stiu ca ai Pastele...sarbatori fericite si linistite va doresc alaturi de bebe Dragos..e primul lui Paste si sper ca iepurasul sa-i aduca ceva frumos!
Daca e vreo floare printre noi, atunci ii urez "La multi ani" pentru maine!
Lora, mami de Iustina
blackgirl0 spune:
Sunt cu bb in brate, dar pur si simplu sunt paralizata. Nici nu am cuvinte, am citit de ieri, dar parca cuvintele nu au sens, numai au sens. Primul gand a fost sa numai intru pe aici, prea multa durere nedeapta pentru Aida! Nu stiu ce sa spun in astfel de momente unei mame care a luptat ca o leoaica pentru viata copilului sau... Sunt mama de putin timp, dar imi vine sa urlu de neputinta ca un copil a suferit atata, ca este posibil ca un copilas sa devina ingeras, praf de stele...
Multumesc de urari, incerc sa pastrez atmosfera in familie, chit ca toti stiu de tragedia Aidei... Si abia acum imi dau seama cat de importante sunt clipele in familie, alaturi de cei dragi, si cat de efemere restul...
Lora, Raluca, ati exprimat intocmai si gandurile mele!
olim spune:
black sa ai parte de sarbatori Frumoase si linistite alaturi de familia ta
nici eu nu am scris, din lipsa de cuvinte, cred ca situatia e prea grea sa mai poti spune ceva, cuvintele raman nimicuri pe langa aceste momente grele prin care trece aidaDumnezeu sa iid ea linistea sufleteasca de care are nevoie in aceste momente, este o mama curajoasa, a facut tot ce a stat in putinta ei pentru Emma, a facut eforturi supraomenesti, toti avem de invatat de la ea, ne-a dat o lectie de viata, atat ea cat si Emma.Aida trebuie sa fie acum tare pentru samburelul pe care il poarta in burtica,
va pe toate si suntem alaturi de aida
doinabita spune:
Buna fetelor!nu stiu ce sa spun...cuvintele nu au sens...am citit si eu ieri si nu imi venea sa cred...cat de crunta este viata...micuta EMMA a plecat la ingerasi...parintii ramasi cu inima sfasiata de durerenu...chiar nu pot sa mai gandesc ...Eu am cunoscut-o pe mama Aidei, la emisiunea la care am fost ajutati de dl. Becali, parca e un vis urat...vestea pe care am citit-o...ufffffffffffff
LoraG76 spune:
Eu stau si ma uit la monitor de parca astept ceva...nu stiu...caut ceva si nu gasesc...cat as vrea sa putem noi schimba ceva!!! Numai Dumnezeu stie ce face..pentru noi e atat de greu de inteles!!! Se zice ca Domnul nu-i da nimanui mai mult decat poate duce....eu ma simt atat de mica si slaba...si neinsemnata... Nu e drept, dar cine suntem noi sa stim ce e drept??? As vrea sa pot intelege...draga de Aida!!!
Lora, mami de Iustina